|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
търся съпруга на бял боксер
|
|
Автор |
sunlight_vn (приятел) |
Публикувано | 05.04.06 15:29 |
|
Ей ама тук наистина никой не пише в тоя форум.Отскоро се мотая из дир-а и толкова се зарадвах че има такъв клуб,а то...през седем осем месеца някой пише нещо
хайде да си говорим по често.Или стопаните на боксери нямаме време за такива неща...
Желая ти ДОСТАТЪЧНО...
| |
|
От къде го измисли това за белия боксер?
Наистина ли имаш такъв?
Разумът мисли - душата знае
| |
Тема
|
Re: търся съпруга на бял боксер
[re: sunlight_vn]
|
|
Автор | mira_mm (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.01.07 11:50 |
|
Здравеи
От кои град си ?
| |
Тема
|
|
|
Автор | misho (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.02.07 22:24 |
|
имам бяла боксерка на седем месеца прекрасно куче
| |
Тема
|
[re: mira_mm]
|
|
Автор | sunlight_vn (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.08.07 21:57 |
|
ami ot varna sam i mi e mnogo krasiv boxera no e bql.I nikoi ne go 6te miliq.Tarsq nqkoi s jenska koito ne e tolkoz strikten otkam standarti.s_s_k@dir.bg ako ima takav
| |
Тема
|
[re: misho]
|
|
Публикувано | 06.08.07 22:00 |
|
ami aide da gi jenim a? Ako si navit pi6i na s_s_k@dir.bg i 6te ti pratq snimka da vidi6 nai krasiviq bql majki na sveta
| |
Тема
|
|
|
Автор | EA (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.08.07 19:33 |
|
Според стандарти по цял свят, не се препоръчва да се заплождат и развъждат бели боксери, дори в някои държави е забранено. 50% от белите боксери са глухи и също притежават много генетични недостатъци и наследствени болести. За да се запази чистотата на породата всички боксер клубове забраняват това. Гледаите си боксерчетата с много любов и желание, те са прекрастни кучета, но моля набавете си малко информация преди да решите да ги размножавате!
| |
Тема
|
[re: EA]
|
|
Автор |
sunlightt_vn (непознат
) |
Публикувано | 22.08.07 14:28 |
|
Знаеш ли ЕА?Гледай си работата! С този тон, с който си го написал едва ли не правим най-голямата конспирация на света и от това зависи живота на милиарди. Не ме интересуват стандарти.На кучето си не гледам като на предмет, който трябва да има конкретни форми и размери, а като на същество от плът и кръв, на което най-важното нещо е душата.
Така, че не ме занимавай с твоите стандарти. И никой не може да ми забрани да размножавам кучетата си ако ще да са розови. ТОва беше най смехотворното нещо , което съм чувала.
| |
Тема
|
|
|
Автор | бpaя (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.12.07 14:34 |
|
изпрати снимка на белия мъж много ми е интересно.....samar_e@abv.bg
| |
Тема
|
[re: бpaя]
|
|
Публикувано | 15.01.08 14:35 |
|
ще ти пратя снимка но от вкъщи че там имам, а сега съм на работа.Сега търся женски тигров да си зема, че имахме но почина на 12.01няма такава мъка......
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|