|
Тема
|
Айде стига бе...
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 01.05.10 12:52 |
|
Честит Празник все пак
| |
Тема
|
Re: Айде стига бе...
[re: Kи]
|
|
Автор |
bwbulgaria (непознат) |
Публикувано | 02.05.10 08:35 |
|
За мене това е страхотна инициатива.
Щом и Брус Уилис ще идва тук тази година, значи Спирит-а набира скорост.
Редактирано от bwbulgaria на 02.05.10 08:44.
| |
Тема
|
[re: bwbulgaria]
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 02.05.10 11:43 |
|
Брус Уилис в Бургас?!Майтапиш ли се,или аз пак съм изтървала нещо....Ако е така,ще спя там ако трябва,но поне да го зърна на живо
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Jt2 (ентусиаст) |
Публикувано | 02.05.10 19:19 |
|
хаха още един хванал се на "неволните" медийни манипулациики
Организаторите ме кефят, пускат някоя щуротия и другото им го вършат болните журналистически мозъци и то без допълнителна мотивация
По същия начин Gorillaz Sound System станаха Gorillaz а The Prodigy сън не ги хваща да си мислят за бургаския плаж
The Prodigy въобще не ги разбирам и съответно първата вечер я пропуска. Надеждата ми е да си харесам нещо в останалите и да не пропусна втора година.
Но пък тази година като цяло от към фестивали и концерти ще е рекордьор. София надмина себе си, толкова големи имена не са идвали никога за едно лято и засенчва фестивалите в Каварна и Бургас независимо кои групи успеят да поканят. Криза а?? Дайте зрелища на хората!
AC/DC, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice In Chains, Manowar, Rammstein.
Тях разбира се няма да ги посетя но мен ме радва присъствието на Massive Attack, Thievery Corporation, Placebo, Morcheeba и сигурно поне на едни от тях ще намина.
| |
Тема
|
[re: Jt2]
|
|
Автор |
Kи (не позна) |
Публикувано | 03.05.10 12:55 |
|
Аз ли съм се хванала?Даже научавам все със закъснение...
Но досега не са казали за някой че ще дойде да пее,и той да не дойде...
А за Продиджи...едно време имах комшия,койте ни изтезаваше по цели нощи с чалга,а аз на сутринта надувах Продиджи или Рамщайн за отмъхщение(но ест. излизах и оставях уредбата на макс)
| |
Тема
|
|
|
Автор |
bwbulgaria (непознат) |
Публикувано | 03.05.10 19:33 |
|
Ами тук, примерно така пише:
Яко ще е ако дойде
| |
Тема
|
[re: Jt2]
|
|
Автор |
mizzo (Kind of blue) |
Публикувано | 03.05.10 20:07 |
|
Хаха евала пич.
За Брус Уилис и за медиите си прав. Но за Горилаз малко преувеличаваш. Това наистина ще бъдат Gorilaz Sound System, но каква е разликата за теб, който ще стоиш пред мултимедийните екрани, след като ще седиш гледаш и слушаш шоуто на Горилаз? Естествено че е трудно и скъпо за Деймиън Олбърн да участва в турне с тях. Затова е измислен проекта със Sound System накрая. Но резултата е един и същ - на 16 мултимедийни екрана ще върви музиката на Горилаз, а кой свири зад тези екрани така или иначе публиката не вижда. Само силуети.
Но в общи линии ме накефи как ги изхваща медиите
| |
|
Да бе, пък кметът на Шумен поканил Арнолд Шварценегер да му гостува - като колега, един вид...
Редактирано от cineman на 04.05.10 22:56.
| |
|
|
|
|