|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Спа Дизайн
|
|
Автор |
elzbieta (непознат
) |
Публикувано | 04.10.08 22:22 |
|
Здравейте,
Дайте мнение за условията на работа в тази бургаска фирма.
Благодаря! :)
| |
|
Какъв е шансът, съвсем статистически, някой от тук присъстващите да работят/ да са работили в тази фирма?
Просто ми стана интересно...
Тва все пак не е дунапрен, че всички да разбират от него ;)
Antes muerta que sencilla
| |
|
Бе то работи ли някой от тук присъстващите?
| |
Тема
|
Re: Спа Дизайн
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
KpucaHa (питбул териер) |
Публикувано | 06.10.08 21:53 |
|
Че ти кога си виждал аристокрация да работи? ;)
Аз се набутах в тая тема, защото заглавието ме подведе...хич не смятах, че ще си говорим за работа
| |
Тема
|
[re: MoPcKu]
|
|
Автор |
marta_s (справедлива) |
Публикувано | 06.10.08 21:58 |
|
Може и да работим, но това не значи, че си нямаме ангажименти. Както виждаш, аз започвам бизнес с романи. Кодий се врече на ВиК, а Криса се учи да рисува. Мизо тренира за екскурзовод, а Гергий нагази в дълбоките води на бойлериндустрията. Бруки продължава да учи български, а Фиш - шопски. На косъм е да запише второ висше - психология и психоанализа. Кристинясенсен заряза строежите и стана бай брадър. Ако някого съм забравила, да се оплаче.
Език кости няма - кости троши!
| |
|
Може да пита как се чувстваме като клиенти. Ако ни е било кофти, начи и персоналът не става и така...
| |
Тема
|
[re: marta_s]
|
|
Автор |
Фиш (SandsInMyShoes) |
Публикувано | 06.10.08 22:43 |
|
а, не! Ще ми стане 3-то недовършеноНе ми се учи!Мързелува ми се!Такъв план съм си направилааа...ако го изпълня-цар съм
Моят град:
Автор:Mr.Anderson
| |
Тема
|
[re: Фиш]
|
|
Автор |
marta_s (справедлива) |
Публикувано | 06.10.08 23:19 |
|
Ти пък, некои второто не сме започнали, ти ревеш за трето недовършено! Да ти имам проблемите! А, днес в Макс прочетох една готина прогноза. Едикоеси сдужение обявява конференция на тема "Борба със спама" За конференцията са разпратени 100 млн покани на потребители от цял свят!
| |
|
Айде бе, ся ще се комплексираме ли? Тука има хора, дето и първо не са започнали! Даже изгледи няма за първо!
(Ма смятам Александър да го кръстя.... Нали съм ви казвала, че на тате му викат Македонеца, та ще си имам Александър Македонски ;) )
| |
|
Сега една простотия ще ти я напиша на скайп. Концентрирай се.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|