Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:20 04.11.25 
Градове
   >> Бургас
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема : ) Мебелна фирма в Бургас ?????нови  
Автор usmivko : ) (непознат )
Публикувано17.01.05 11:47

Необходима ми е Голяма Мебелна Фирма в Бургас, която да е достатъчно Голяма, за да може да произведе обзавеждане за хотел с 200 стаи в срок от 40 дни. ама много ми е необходима такава фирма и ще бъда благодарен за всяка информация.

Тема Re: : ) Мебелна фирма в Бургас ?????нови [re: usmivko : )]  
Автор niro (Капитана)
Публикувано17.01.05 15:47

Е чак пък толкова голяма няма. По-добре поръчай на някоя от утвърдилите се в бранша /в страната/ и после - с превоз до тук и сглобяване... Да не би за AQUA да става въпрос

Тема Re: : ) Мебелна фирма в Бургас ?????нови [re: niro]  
Публикувано18.01.05 11:48

Всъщност съм решил да се преместя от София в Бургас - бягам вече от тази лудница : ) И понеже нищо друго не мога да правя освен да проектирам и визуализирам мебели си търся голяма мебелна фирма.. или по-точно казано - мебелна фирма, в която да не деградирам като проектант, да има достатъчно технологични възможности, за да може да произвежда нещата, които измислям и да може да плаща 1000 лв. заплата : )
и понеже не знам как по друг начин да я потърся реших да запитам за Голяма фирма , която да може да изпълни Голяма поръчка : ) а иначе си знам - ако се намери такава фирма ще започна работа в нея : )

Тема Re: : ) Мебелна фирма в Бургас ?????нови [re: usmivko : )]  
Автор niro (Капитана)
Публикувано18.01.05 13:12

Е тогава в Кроношпан /бивше Булес/, но не бих я нарекла мебелна вече... Работи с поръчки на запад...

Тема Re: : ) Мебелна фирма в Бургас ?????нови [re: niro]  
Публикувано18.01.05 14:00

: ( те не произвеждат мебели, а материали за мебелното производство. много се надявах да намеря поне една голяма мебелна фирма в Бургас.
Не ми се живее вече в София..... тук е лудницааааааааааааааааааааа

Редактирано от usmivko : ) на 18.01.05 14:01.

Тема За лудницата...нови [re: usmivko : )]  
Автор MoPcKuМодератор (известен)
Публикувано18.01.05 19:50

на всички им разправям, че е лудница в София и живеят в адски забързан живот, ама кой да ме чуе...поне тук е тихо и спокойно и живота е нормален!

къде ми е кокъла

Тема Ъхъм...нови [re: MoPcKu]  
Публикувано19.01.05 09:27

Аз съм решил твърдо, че до една година ще съм се преместил в Бургас. Това е най-прекрасния град в България. Поне тази част от него, която съм виждал и онази, за която съм чувал.

Тема Тук е време да се намесят...нови [re: usmivko : )]  
Публикувано19.01.05 22:31

клубните фотографи или ако искаш аз мога да намеря няколко линка на Бс и да видиш ако скоро не си идвал каква е разликата...
btw забравих да ти кажа, че по принцип имаме клубни срещи всеки петък..."мястото на срещата е ясно..."

къде ми е кокъла

Тема Re: Тук е време да се намесят...нови [re: MoPcKu]  
Публикувано21.01.05 09:18

.. aми още не съм намерил голяма мебелна фирма : ))
надявам се до края на годината да съм вече в Бургас.. и тогава ще се нарадвам на града на живо : )

Тема А така...нови [re: usmivko : )]  
Публикувано21.01.05 11:30

дано имаш късмет да намериш нещо интересно и с развитие...успех!

къде ми е кокъла

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.