|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Pi6ete mi
|
|
Автор | Vratzata (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.02.02 19:08 |
|
Ei vseki lud fen na botev,koito ima snimki,ili kakvoto i da e svarzano s kluba da mi pi6e i da mi go prati,za da go pahna v saita ni!!!!
botev1921@top.bg
| |
Тема
|
Re: Pi6ete mi
[re: Vratzata]
|
|
Автор | ultra green (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.02.02 15:17 |
|
hi fene. Pozdraviavam te za saita koito si napravil. Skoro 6te ti pratia niakoi snimki na fenovete i na otbora. Mnogo dobre si opisal istoriata na kluba. Moje bi si polzval knigata na Ilia Panev. Ako ne si, ti ja preporu4vam tam e opisano vsi4ko za Botev v podrobnosti.
Moje da se napravi o6te mnogo po saita i viarvam 4e tova 6te stane s pomo6ta na vsi4ki ostanali privurjenici na Botev
BOTEV FOREVER
| |
Тема
|
Thanks ultra green
[re: ultra green]
|
|
Публикувано | 21.02.02 21:23 |
|
Zdravo ultra green,4akam s netarpenie snimkite koito 6te mi prati6.PO saita rabotia postoianno i se nadiavam da go usavar6enstvam do niakolko mesetza.Nadiavam se 6te doide6 na ma4a s Vidima,toi e stra6no vazen,mislia 4e ako gi biem mozem da atakuvame i 3-to miasto.
| |
Тема
|
Re: Thanks ultra green
|
|
Публикувано | 22.02.02 22:49 |
|
kak niama da doida na ma4a . Az ne sum propuskal domakinski ma4 ot 4 godini i polovina. Ako biem naistina se vru6tat na6te 6ansove
B O T E V F O R E V E R
| |
Тема
|
Re: Thanks ultra green
|
|
Публикувано | 22.02.02 23:54 |
|
SAMO BOTEV!!!Radvam se 4e popadnah na 4ovek,koito e tolkova veren na liubimia si klub,ako mozeh i az 6tiah da idvam na vseki ma4,no za sazalenie u4a dale4 ot moia roden grad,4akam snimkite,koito mi obe6ta.Dai niakakav e-mail za svrazka,za6toto uveriavam te 4e e dosta gadno horata da te ziapat siaka6 si izvanzemen kato im kazva6 za klubnite si pristrastia.ti napravo me spasi,nai posle moga da si govoria s niakoi,koito naistina obi4a Botev kolkoto men.S Botevska volia napred i v nedelia!!!
| |
Тема
|
Forza Botev
|
|
Публикувано | 25.02.02 19:21 |
|
Az su6to sum student. No ne me pritesniavat selianite koito niamat dobro mnenie za Botev. A i budi siguren 4e ne sum samo az, koito obi4a Botev do takava stepen. Goliama 4ast ot 4lenovete na fenklub Botev zavinagi sa gotovi da se biat za liubimia otbor
| |
Тема
|
Re: Forza Botev
|
|
Публикувано | 25.02.02 22:25 |
|
Ot dosta vreme se kania i az da stana 4len na fan cluba,no sam vav Vratza samo za ma4ovete.Napravo umreh ot iad 4e Marinkata ne vkara onova polozenie v 30 min. na Vidima,no kakto pi6e i na novite 6alove,i na na6ia kalendar,i na flanelkite-na6ata viara e po silna ot smartta,taka 4e nikoi ne triabva da se ot4aiva,samo na 9 to4ki sme ot 3 miasto i az o6te viarvam,4e kato kartotekirame novite 6te mozem da mislim dori za pobeda nad svetkavitza.6to pak da ne gi sma4kame?
ULTRA BOTEV-VRATZA!!!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 26.02.02 19:23 |
|
Radvam se 4e si optimist. Mejdu drugoto po4ti sigurno e 4e 6te ima ekskurzia za ma4a v Turgovi6te.
B O T E V V R A T Z A NAD V S I 4 K O
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 26.02.02 22:04 |
|
Optimizma nikoga ne e v izli6ak.To minava v realizam,kakvo stava s novite popalnenia,6te gi kartotekirame,nali?
FOREVER GREEN!!!
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 27.02.02 18:29 |
|
Ne znam za6to Mi4ev(admin.direktor) ne se spravi za na4aloto na polusezona.
No da ti kaja Ivo Brankov ne mi napravi osobeno dobro vpe4atlenie v kontrolite
Dano v ofic. ma4ove se predstavi po-dobre
NEVER BLUE OR RED FOREVER GREEN OR DEAD
Botev Zavinagi !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|