Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:27 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> Body Art
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Кой ще е?...нови  
Автор the_lion_queen (руса)
Публикувано24.10.05 20:06

Искам пиърсинг на езичето, обаче не познавам никой, който да ми го напправи (в София) пък ме интересува колко кинти ще ми струва! Можете ли да ме информирате по въпросите КОЙ? и КОЛКО?

-----------------------------

Смелите не живеят дълго, но предпазливите не живеят изобщо.

Тема Re: Кой ще е?...нови [re: the_lion_queen]  
Автор Гocпoжa Cъceл Fresh (Shtur Shnur)
Публикувано24.10.05 20:49

пиърсинг студиа под път и над път.влизаш.питаш.знаеш. иначе аз както винаги съм за трип хаус улица иван асен не помня кой си номер. около 30-35 кинта плюс смяната на обиците.аве разрови се в другите теми колко инфо има...

!

ХЪ ХЪ ХЪ

Автор *cлънчицe (rave)
Публикувано26.10.05 00:49

Ем аз лично съм доволна от Нона в 'На тъмно', ул. Иван Вазов 13, там се дупчих..
Колкото до цената- около 35лв.

Каквито и въпроси да имаш, виж тази тема..мисля, че ще ти е полезна- доста инфо има в нея:

-------

Тема Re: Кой ще е?...нови [re: *cлънчицe]  
Публикувано26.10.05 18:52

Мноо ли боли??!!

Публикувано26.10.05 19:00

уф дебиш ако ще се пробиваш пробивай се стига лигни.супер мно ме дразните такива честно..."ама много ли боли" КОЛКОТО ТОЛКОВА! като питаш няма да боли по-малко.за всеки е различно зависи къде те уцелят и колко търпиш.ще те светна че мен лично ме боля.достатъчно много.въпреки че ми изпръска половината шише упойка отгоре ПАК боля и то 2 седмици след това. и месеци по-късно пак ми се беше разранила едната обица (2 са,пробивани едновременно) и пак ..ако ще пробиваш ще търпиш гаранции няма

!

ХЪ ХЪ ХЪ

Авторdiavoli4kata (Нерегистриран)
Публикувано27.10.05 02:23

auu kato 4uq nesto takova i iztrestqvamDa,boli,mnogo malko ,kakto doide!Takiva vaprosi napravo nqma6 si na predstava kolko me kefqt

Тема Re: Кой ще е?...нови [re: diavoli4kata]  
Публикувано27.10.05 03:12

и мене подобни изцепки ми бъркат в мозъка.все едно да стържеш с тебешир...и решили да ми се дупчат...аргх

!

ХЪ ХЪ ХЪ

Авторdiavoli4kata (Нерегистриран)
Публикувано27.10.05 10:06

Auu tz tzNa men mi se struva 4e ti samata nqma6 neobhodimost da go napravi6 tova,ina4e nqma6e da te interesuva kolko boli ili ne boli.Ako si nqkoi ot porednite,koito ste si zaka4i nesto si nqkade si,bilo to na ezina ili kadeto i da e samo za gyzariqta,po dobre si go spesti,namiram podobni izcepki za super typi.Abe 4ovek,tova li te interesuva nai mnogo,ste boli li nqma li?!?Q se osaznai malkoI dokato prodyljava6 da si go zadava6 tozi vypros,po dobre nisto ne pravi! A samo za info,na u6eto me bola nai mnogo ot vsi4ki drugi mesta na koito sam probita,predstaq6 li si?!

Тема Re: Кой ще е?...нови [re: diavoli4kata]  
Публикувано06.11.05 15:03

Probih se ve4e. Mnogo e veselko. E, malko fyflia de ama karaj. 6te mine!

Тема Re: Кой ще е?... [re: the_lion_queen]  
Авторnandi_sexi (Нерегистриран)
Публикувано12.01.07 23:45

6te ti struva okolo 30 lv v sofiq v na tamno ili nqkoi drugo studio!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.