|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Кой ще е?...
|
|
Автор |
the_lion_queen (руса) |
Публикувано | 24.10.05 20:06 |
|
Искам пиърсинг на езичето, обаче не познавам никой, който да ми го напправи (в София) пък ме интересува колко кинти ще ми струва! Можете ли да ме информирате по въпросите КОЙ? и КОЛКО?
-----------------------------
Смелите не живеят дълго, но предпазливите не живеят изобщо.
| |
|
пиърсинг студиа под път и над път.влизаш.питаш.знаеш. иначе аз както винаги съм за трип хаус улица иван асен не помня кой си номер. около 30-35 кинта плюс смяната на обиците.аве разрови се в другите теми колко инфо има...
! ХЪ ХЪ ХЪ
| |
|
Ем аз лично съм доволна от Нона в 'На тъмно', ул. Иван Вазов 13, там се дупчих..
Колкото до цената- около 35лв.
Каквито и въпроси да имаш, виж тази тема..мисля, че ще ти е полезна- доста инфо има в нея:
-------
| |
|
Мноо ли боли??!! 
| |
|
уф дебиш ако ще се пробиваш пробивай се стига лигни.супер мно ме дразните такива честно..."ама много ли боли" КОЛКОТО ТОЛКОВА! като питаш няма да боли по-малко.за всеки е различно зависи къде те уцелят и колко търпиш.ще те светна че мен лично ме боля.достатъчно много.въпреки че ми изпръска половината шише упойка отгоре ПАК боля и то 2 седмици след това. и месеци по-късно пак ми се беше разранила едната обица (2 са,пробивани едновременно) и пак ..ако ще пробиваш ще търпиш гаранции няма
! ХЪ ХЪ ХЪ
| |
Тема
|
Re: Кой ще е?...
[re: the_lion_queen]
|
|
Автор | diavoli4kata (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.05 02:23 |
|
auu kato 4uq nesto takova i iztrestqvam Da,boli,mnogo malko ,kakto doide!Takiva vaprosi napravo nqma6 si na predstava kolko me kefqt
| |
|
и мене подобни изцепки ми бъркат в мозъка.все едно да стържеш с тебешир...и решили да ми се дупчат...аргх
! ХЪ ХЪ ХЪ
| |
Тема
|
|
|
Автор | diavoli4kata (Нерегистриран) |
Публикувано | 27.10.05 10:06 |
|
Auu tz tz Na men mi se struva 4e ti samata nqma6 neobhodimost da go napravi6 tova,ina4e nqma6e da te interesuva kolko boli ili ne boli.Ako si nqkoi ot porednite,koito ste si zaka4i nesto si nqkade si,bilo to na ezina ili kadeto i da e samo za gyzariqta,po dobre si go spesti,namiram podobni izcepki za super typi.Abe 4ovek,tova li te interesuva nai mnogo,ste boli li nqma li?!?Q se osaznai malko I dokato prodyljava6 da si go zadava6 tozi vypros,po dobre nisto ne pravi! A samo za info,na u6eto me bola nai mnogo ot vsi4ki drugi mesta na koito sam probita,predstaq6 li si?!
| |
|
Probih se ve4e. Mnogo e veselko. E, malko fyflia de ama karaj. 6te mine!   
| |
Тема
|
|
|
Автор | nandi_sexi (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.01.07 23:45 |
|
6te ti struva okolo 30 lv v sofiq v na tamno ili nqkoi drugo studio!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|