|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
tongue piercing...
|
|
Автор |
Forissima () |
Публикувано | 04.10.02 16:36 |
|
Taka... Iskam da si naprawq piercing na ezika, no ima edin malyk problem - poduwaneto na ezika. Po wyzmojnost nqkoj, kojto we4e se e perforiral, da mi kaje za kolko wreme nqma da moga da goworq i iam normalno, za6toto (osobeno goworeneto) e mn wajno!!! Mi moje i ne6to drugo da napi6ete, ako ne wi myrzi.. :)))
Ai deistwaite!!! :P
| |
|
първите 2-3 седмици фъфлиш..после всичко пак си е ок
За да си щастлив в любовта не трябва да си сляп, просто трябва понякога да си затваряш очите.
| |
|
GOTINO E,AMA BOLI!............PREDPOLAGAM...
Тъпите не могат да обясняват-а когато се крият зад наукообразни изрази-това е олигофрения
| |
|
da beeeee... kvo razpraviash... moia se opravi za 4 dni...
| |
|
ми боли само в момента в който ти го продупчат...и ако са уцелили местото, после не те боли...
ма ако не са - ти се подува леко....и боли
и аз ще си слагам лятото....на езика, и татос ще си напрая, най-накрая се реших
За да си щастлив в любовта не трябва да си сляп, просто трябва понякога да си затваряш очите.
| |
|
ем нинам
Всички мои познати дето имат фъфлеха 2-3 седмици след като си сложиха обица
| |
Тема
|
Re: tongue piercing... - лингвистика :) ?
[re: mireto:)]
|
|
Автор |
DonAngel (void) |
Публикувано | 05.10.02 22:22 |
|
Нещо вън от темата: защо точно всички му викат "обица" на това :).
IMHO, "обица" май е нещо, дето се носи на ухото? Или според вас думата идва от другаде? От "окачвам", "обесвам" (нещо на друго нещо)?
Винаги съм смятал, че "обица" е неподходящо, но май греша? Вие какво мислите?
| |
|
защо чак лятото, мире :)?
един приятел казва в "Програмисти"
"пролетта е дяволски далече"
Какво да говорим за лятото?
| |
|
ми щот...сега не мога...всъщност мога....ама бачкам, ходя на даскало....ще ми пречи просто...а лятото ще е некво по -яко, абе де да знам....
| |
Тема
|
Re: tongue piercing... - лингвистика :) ?
[re: DonAngel]
|
|
Автор |
mireto:) (™) |
Публикувано | 05.10.02 23:23 |
|
то всъщност е обЕца
ми...що да е грешно...някой е решил че тва дет ти виси на ушите е обеца....миии я да го духа тоя дет го е решил...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|