Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:34 21.10.25 
Музикални
   >> Blind Guardian
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема За гората, нощта, огъня и BG на живо  
АвторZen (Нерегистриран)
Публикувано14.04.05 21:30

Хола и в този клуб.
Мислех да споделя едни моменти с тук присъстващата аудитория. Не знам за вас, но аз имах компания където често се свиреха песни на Гардиън и пееха съответно. Тъй като са ми слабост си направих труда да извадя по известните им песнички на китара и трябва да ви кажа младежи и дявойки, че вечерта в една гора със запален огън, вино и китара ... и Bard Songs. Мда, беше супер!
Въпроса ми е дали някой от вас е имал такива магични нощи?

Тема Re: За гората, нощта, огъня и BG на живонови [re: Zen]  
Автор Taлиecин (radiant brow)
Публикувано14.04.05 23:11

Да. А най-магичната от всичките беше преди две години, на стадиона в Кобург - The Bards Song, A Past and a Future Secret, Harvest of Sorrow и още адски много неакустични в изпълнение на самите Блайнд Гардиън. По-късно през нощта и в лагера се пееше и свиреше Само дето вместо вино бяхме на бира...

No one remembers the singer. The song remains.

Тема Re: За гората, нощта, огъня и BG на живонови [re: Zen]  
Автор Бъдъмбa (инсектоид)
Публикувано02.07.05 20:12

Гигил, това си ти, нали?
Последната такава нощ ми беше в четвъртък срещу петък, само че вместо гора имаше море. Магия!!!

Тема Кхм.. ! :)нови [re: Бъдъмбa]  
Автор Lancelot (Knight)
Публикувано29.08.05 12:36

И аз бях там, и аз бях там!
Бъдъмбич, хич не се чу обаче! Много си тиха
Море, малко дъж, огън който не угасна, изгрев после ..

= Nobilitas Obligat =

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.