Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:31 14.07.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на заведенията
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема сладкарница романс в симеоново е гнуснови  
Авторпeтя (Нерегистриран)
Публикувано08.03.05 14:36

имам рожден ден през февруари. тъй като не разполагах с много пари, а исках да си почерпя приятелките, реших да направя резервация в сладкарница романс в симеоново. И стана направо "романс"! Звъня предната вечер по телефона, за да направя резервация. след като ме прехвърляха 10 минути от телефон на телефон, нелюбезна сервитьорка ми обяви, че резервации се правят само на място срещу капаро. До тук добре. В 10 часа на другата сутрин аз изпратих моята половинка до другия край на града да направи резервация на място срещу съответното капаро. И какво се случва там...
Отива той и казва"Добър ден, искам да направя резервация и да капарирам маса". Мазно хилещ се барман му казва/цитирам/: "Забрави, резервации не парвим". Приятелят ми се опитва да обясни, че предната вечер са ни казали да отидем на място и да платим капаро и че резервация очевидно е възможна.
Тогава излиза управителя на заведението и казва"Аве я ходи се гръмни, резервации не правим". И аз честно казано почти се гръмнах, тъй като прочутият"виенски салон Романс" за мен залезе завинаги. Не ходете там, не си струва!

Тема Re: сладкарница романс в симеоново е гнуснови [re: пeтя]  
Автор XaMaB (откачалка)
Публикувано08.03.05 15:08

Ами върви в кино арена.
Там е още по гъзарско от романса.
Баси конете с капаци.
само 2 хубави заведения ли има в цялото село?

Автор dimodi ( bike rider)
Публикувано08.03.05 15:38

Ако ви е писнало от Романса, ходете в Изкушение, близо е до Романса и пак е виенски салон - намира се на панорамния път между Симеоново и Драгалевци. Като тръгнете от Симеоново към Драгалевци, се пада от дясната страна на улицата, след като сте подминали денонощния супермаркет МАКС.

Двуетажна бяла къща с двор, неоновият надпис "Изкушение" не е откъм улицата, а отстрани и се вижда само ако идвате откъм Драгалевци. Ако не сте с кола, се ходи с автобус 98, като къщата е точно между две спирки, ходи се 50-100 метра. Може и с маршрутка 41, тогава скачате директно в заведението.

Абсолютно винаги има места, дори и в дни като 14 февруари (тогава ходих за последно), когато по принцип е фраш навсякъде. Цените са ОК, готвенето също. Просторно е като цяло, има маси за по 3-4 човека с метални столове, но ако набарате сепаре, можете да се разплувате на кожени дивани колкото си искате.

И сега за недостатъците, че да не кажете, че съм пристрастен - работи само до 2200 ч и няма голям паркинг, ако не се лъжа за 10-15 коли максимум. Също така, като че ли асортиментът е по-малък, отколкото в Романса.

-----

Автор !чepeшka (master)
Публикувано09.03.05 10:37

Хахахаха, тия хора са се забравили тотално!

Унизително е да отидеш в Романса и да тичаш по стълбите като кон, търсейки маса. Ама като има толкова желаещи да се завлекат чак до Симеоново и да чакат с готовност за маса, защо им е на собствениците да са любезни. Търсенето е по-голямо от предлагането. Мениджмънт и манталитет от соц.време

"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering"

Автор Чepвeнyшka (п(т)ичка)
Публикувано09.03.05 15:44

Незнам само кой те е излъгал, че тая в тая сладкарница ше минеш с малко пари за почерпка...а относно резервацията - през февруари там изобщо не е фраш и по което и време да идеш щеше да намериш места къде да се паркирате с дружките:)))

Човек, който е грешил много, винаги бива умен.

Тема Re:нови [re: Чepвeнyшka]  
Автор Бo^ (Бо)
Публикувано09.03.05 18:29

Ами, явно на теб ти изглежда скъпо. За нея може и да не е. Или друго - на теб може да ти се вижда безумно и свидно да отделиш еди-колко си, за да почерпиш друг, не себе си, а на нея - може би не.

Автор sonia7 ()
Публикувано09.03.05 23:50

Нищо не си загубила, че не си била там. Тортите не са нищо особено, даже са прекалено сладки.

Автор Martu (спори за всичко)
Публикувано24.03.05 16:59

Резервации, ала бала. Сори че са те прецакали на РД, обаче ореховият пай е супер. А цените са смешни.

Тема Re: сладкарница романс в симеоново е гнуснови [re: Martu]  
Автор XaMaB (откачалка)
Публикувано25.03.05 15:44

А сервитьорките не пускат.

Тема Re: сладкарница романс в симеоново е гнус [re: пeтя]  
АвторZapoznat (Нерегистриран)
Публикувано25.03.05 15:48

Sobstvenika e typ i al4en Simeonovski SELQNIN
Tova e polozenieto, sorry 4e sa uspqli da ti razvalqt nastroenieto :(
Ina4e nestata koito prigotvqt gi biva

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.