|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
Как се яде шоколад
|
|
| Автор | Пopнo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.10.03 15:21 |
|
|
Здравейте,
шоколад се яде по няколко начина - може да отхапваш по малко, или да си напълниш устата и да нагъваш здраво
много малко хора обаче се замислят за различните вкусове шоколад. Така например прехвалените шоколади "Милка" всъщност имат доста долнопробен вкус а опиталите по-добрите шоколади знаят добре това. Чувал съм че белгийците били най-добрите в изготвянето на шоколад и там има близо 400 вкуса. Истинския шоколад е много нежен и се топи в устата дори и без да го дъвчеш и се различава тотално от боклуците "Милка" или "Нестле"
Интересно ми е какво е мнението ви за шоколадите или за тези нещо които приличат на шоколад - българските марципани с отвратителен вкус - "LZ" "Своге" българското нестле и другите.
| |
|
Тема
|
Re: Как се яде шоколад
[re: Пopнo]
|
|
| Автор |
buratino (йога) |
| Публикувано | 26.10.03 17:59 |
|
|
Шоколадите, за които говориш са подготвени за едно много дълго пътешествие. От завода до крайния потребител те(шоколадите) лежат в складове, транспортират се в студ и мраз( и по море), пак се съхраняват, пак се транспортират, лежат по сергии, лежат на дъното на чантата на някое дете и.т.н... ...от фирмата са помислили, че ще стане така и предварително са наблъскали шоколада с най-разнообразни вещества (не ме питай какви)!
Това обаче няма как да не се отрази на вкуса на шоколада, нито на това дали се топи в устата или не!
Във Белгия и не само там правят много вкусен шоколад (може и да не се топи в устата, а да трябва да го дъвеш) и дори му слагат разни други вкусотии!
Хубаво е че си опитал такъв шоколад, но ние обикновенните граждани не можем да си го позволим! Затова пък в клубовете на дир.бг се появяват гейове като теб и се правят на големи кулинари!
| |
|
Тема
|
[re: Пopнo]
|
|
| Автор |
Blake (извънземен) |
| Публикувано | 27.10.03 00:53 |
|
|
на мене лично най-любимия ми шоколад е Lindt - особено тези големите (май са 300гр.) - млечен с лешници... ммммммммм... умрем си за таков!
Just a genius
| |
|
|
|
Ама от всичко четено досега оставам с впечатлението че си научил една фраза и винаги само нея си пишеш.  
| |
|
|
|
Днес в 6.00 сутринта получих един кашон шоколади,бисквити и бонбони от Белгия.Честно казано не ми харесват,повечето са разни мешавини с кокос и трюфели - направо гадно или натурален шоколад,какъвто не обичаме у дома.
| |
|
|
|
Какво те кара да мислиш, че думата гей е фраза?
| |
|
|
|
Искало е да каже "фаза". Това е едната жица от двете, които влизат в контакта. Другата е "нула".
п.п. Бръснал ли си котка?
...и твоята
| |
|
Тема
|
Lindt e super
[re: Blake]
|
|
| Автор | nqkoi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.10.03 15:58 |
|
|
Lindt e No1.
s klasi nad milki i nestleta
| |
|
Тема
|
[re: Чepнa_koтka]
|
|
| Автор | prahi (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.10.03 15:59 |
|
|
аэ също мисля че милка си развалиха шоколадите
| |
|
Тема
|
[re: prahi]
|
|
| Автор |
Blake (извънземен) |
| Публикувано | 28.10.03 17:09 |
|
|
Мдам - така си е щото вече и Милките ги правят в България... Снощи си взех (за последно!!!) Милка и след впечатлението че е малко странна на вкус - гледам етикета - Българско, от Своге :)))
ша ма прощават, ама като правят нещо да го правят като хората... или поне да не ми го продават на същата цена като вносен...
Just a genius
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|