Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:44 19.10.25 
Черните списъци
   >> Черен списък на фирмите
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Да си застраховам ли колата в Алианц България ???нови  
АвторGasenik (Нерегистриран)
Публикувано21.04.05 11:02

Хора, дайте съвет !!! Да си затраховам ли VW-то в Алианц ??? Питах приятелите си и някои са за, други против.
Знам, че не е тук мястото за този въпрос, но мен ме интересуват и негативните мнения, така че ще ме извините. Питам само за Автомобилното им застраховане. Кажете си мнението и какви подмолни камъни мога да очаквам ???
Плащат ли щети или се мотаят ??
Предварително ви благодаря за мненията !!!

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц България ???нови [re: Gasenik]  
Автор didata (nova)
Публикувано21.04.05 11:23

щети плащат ако документацията ти е на 100% изрядна.
никакви прозорчета, никакви вратички
и никакви шмекерии не минават
ако си коректен и бърз и те са коректни и бързи
ако и премиите те устройват - отивай!

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: Gasenik]  
АвторXose (Нерегистриран)
Публикувано21.04.05 14:13

Хей, човече !!!
Алианц са най-смотаната застрахователна компания. Онсовния пакет го даржат швабите и основнтата им цел е да смучат народеца от застр. премии и да си ги изнасят в Германия!!!
Недей да слушай didata , че ако всичко е наред с документите и ти плащат едва ли не веднага!!! ГАДОВЕ СА ГОЛЕМИ !!!
Като отидеш за щета при тях и гадовете мрасни смятат, че си измамник по подразбиране !!! Разбираш ли ??? При тях си измамник и трябва да докажеш, че не си.
Аз съм си доволен от ДЗИ. Ходи се застраховай при тях и няма да имаш проблеми.
Обслужването при тях си е на ниво, плащат си без проблеми, освен това при направена Гражданска ти предлагат безплатен прегед на автомобила.
Дерзаи !!!

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: Xose]  
Автор didata (nova)
Публикувано21.04.05 14:46

При тях си измамник и трябва да докажеш, че не си

ти за "застрахователна измама" чувал ли си? или си го представяш тоя феномен като НЛО?

не говорим за гражданската тук нали? моята гражданска също е в дзи, по същата причина.

но я кажи за Каско - кога, колко и какво последно ти платиха в ДЗИ като щета? интересно ми е просто....

не правя реклама на Алианц, моето Каско например е в БулИнс заради по-добрата премия...
но ТИ, ти говориш много, за сметка на качеството

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: didata]  
Авторaзo (Нерегистриран)
Публикувано21.04.05 23:10

Не, просто не го прави, много е дълго за обяснение, но накратко. Мои приятели си купиха чисто нова кола, застраховаха я при тях, откраднаха я няколко дена след това и вече се съдят 5 години за изплащане на щетата.
Колата беше без поставена аларма защото алармаджията нямал часове за същит ден, но колата беше в охраняем паркинг точно по тази причина и мистериозно беше изчезнала от там. После точно хора от алианц си искаха 30% от застраховката ако искат да си видят колата хората.

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: didata]  
АвторXose (Нерегистриран)
Публикувано22.04.05 09:24

Разбира се, че съм чувал за застрахователна измама !!!
Аз може да съм расъл в саксия, но саксията е била на прозореца !!!
Колата ми е доста старичка и затова е карам без Каско, а гражданската ми е в ДЗИ.

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: Xose]  
Автор Khan Kardam (танграист)
Публикувано23.04.05 09:05

Алианц са най-смотаната застрахователна компания. Онсовния пакет го даржат швабите и основнтата им цел е да смучат народеца от застр. премии и да си ги изнасят в Германия!!!...............интересна теория

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: aзo]  
АвторKundun (Нерегистриран)
Публикувано25.04.05 09:23

Zdrasti Azo !
Siguren li si, che kolata e bila chisto nova ?
Zashtoto po pricnip novite koli zadaljitelno sa s montirana alarma. Da ne bi da stava vapros za GPS ?
A mejdo drugoto, na edin priatel tochno po sashtia nachin mu izchezna kolata ot oxraniaem parking i mu iskaxa otkup.
Obache poznai ? Ne biaxa xorata ot zastraxovatelnata kompania, a xorata ot parkinga. Prosto ne ucelixa choveka zashtoto na moia priatel, zet mu e niakakvo shefche v 1-vo raiono i barzo se raznishti istoriata i gi xvanaxa. Taka, che Allianz moje da niamat nishto obshto, a xorata ot parkinga da sa v igrata.

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: Kundun]  
Автор didata (nova)
Публикувано25.04.05 12:53

аз доколкото знам (от приятел в алианц) едно време(преди 3-4 години) точно GPS фирмата е изнудвала след кражба клиентите с каско, след което Алианц почват да работят с друга и сега не е възможно да има такива неща.

Тема Re: Да си застраховам ли колата в Алианц Българиянови [re: Gasenik]  
Автор kalio (непознат )
Публикувано25.04.05 22:06

Аз съм много доволен от "Allianz".Преди имах Астра на 6 години, когато я застраховах при тях, наколко пъти имах щети и всичко беше на шест, даже ми даваха пари като за нови части, а аз си ги оправях с втора ръка.
Сега имам нова :Октавия", а те работят само с тях.Имах щета и отново всичко беше ОК.,

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.