|
|
|
Тема
|
Генетика?
|
|
| Автор | Nick (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.09.06 22:17 |
|
|
Искам за съвет да ви помоля - да ходя ли на повишителен изпит по генетика при Севдалин Георгиев (БФ-СУ), някой има ли подобен опит. Имам 3.5, няма да кандидатствам в БФ с Генетика, ще ми попречи ли за магистратура или PhD в чужбина?
Сега се опитвам да уча, обаче е голяма каша, нещо лекциите ми не са много сполучливи... а и хич не ми се занимава.
HELP!
| |
|
Тема
|
Re: Генетика?
[re: Nick]
|
|
| Автор |
errata (Berserk) |
| Публикувано | 04.09.06 16:46 |
|
|
Za PhD v chuzhbina opredeleno gledat i diplomata. Ako mizhesh se iavi na povishitelen.
"In umbra, igitur, pugnabimus"
| |
|
Тема
|
[re: HerzogTryn]
|
|
| Автор | Nick (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.09.06 19:04 |
|
|
Първо през магистратура трябва да мина, после PhD:)
Незнам какво ще излезе, особено ако има устно изпитване. Пък и все пак това е Обща генетика, предстои Молекулярна генетика, на която трябва да имам 6.
Много е непредсказуем изхода от изпита...
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Шинka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.09.06 23:22 |
|
|
то пък при Ралчев, дори и не са решавали задачи от сорта:
една тиква цигулка родила 3 цигулки и 2 кръгли, Кой е бащата?
| |
|
Тема
|
[re: Шинka]
|
|
| Автор | SassuWunnu (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.09.06 19:57 |
|
|
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Умнa (Нерегистриран) |
| Публикувано | 07.09.06 18:58 |
|
|
така де така, но на Ралчев генетиката му бешще под полите на Голямата Михаела... що любов що генетикас, що биохимия презкочи м/у тях... Михаелчето сега не стига че вече всички я набараха как си присвоява статий но и в Шумен се подмят... Наглосъщество, неподчиняващо се назаконите на гравитацията: Отивайки на работа от Радиото до Входа на БФ се търкаля на горре!
| |
|
Тема
|
[re: Nick]
|
|
| Автор | ... (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.07.07 18:35 |
|
|
To vinagi e dobre da sa ti visoki ocenkite, no za da te vzemat za PhD v chujbina spored men po-skoro gledat kakvi metodi vladeesh, koi ti e preporachitelia, dali e izvesten tam kadeto kandidatstvash, dali imash publikacii i koi drug osven teb kandidatstva v momenta. V Germania pone ako ima otpusnat poekt toi triabva da se zaeme do niakolko meseca, taka che se vzema choveka, koito za momenta se preceni che e nai-dobar. Inache Georgiev ne mi e predaval.
| |
|
|
|
|