Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:42 08.11.25 
Природни науки
   >> Биология
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Генетика?  
АвторNick (Нерегистриран)
Публикувано03.09.06 22:17

Искам за съвет да ви помоля - да ходя ли на повишителен изпит по генетика при Севдалин Георгиев (БФ-СУ), някой има ли подобен опит. Имам 3.5, няма да кандидатствам в БФ с Генетика, ще ми попречи ли за магистратура или PhD в чужбина?
Сега се опитвам да уча, обаче е голяма каша, нещо лекциите ми не са много сполучливи... а и хич не ми се занимава.
HELP!

Тема Re: Генетика?нови [re: Nick]  
Автор errata (Berserk)
Публикувано04.09.06 16:46

Za PhD v chuzhbina opredeleno gledat i diplomata. Ako mizhesh se iavi na povishitelen.

"In umbra, igitur, pugnabimus"

Тема Re: Генетика?нови [re: HerzogTryn]  
АвторNick (Нерегистриран)
Публикувано04.09.06 19:04

Първо през магистратура трябва да мина, после PhD:)
Незнам какво ще излезе, особено ако има устно изпитване. Пък и все пак това е Обща генетика, предстои Молекулярна генетика, на която трябва да имам 6.

Много е непредсказуем изхода от изпита...

АвторШинka (Нерегистриран)
Публикувано04.09.06 23:22

то пък при Ралчев, дори и не са решавали задачи от сорта:
една тиква цигулка родила 3 цигулки и 2 кръгли, Кой е бащата?

Тема Re: Генетика?нови [re: Шинka]  
АвторSassuWunnu (Нерегистриран)
Публикувано05.09.06 19:57

АвторУмнa (Нерегистриран)
Публикувано07.09.06 18:58

така де така, но на Ралчев генетиката му бешще под полите на Голямата Михаела... що любов що генетикас, що биохимия презкочи м/у тях... Михаелчето сега не стига че вече всички я набараха как си присвоява статий но и в Шумен се подмят... Наглосъщество, неподчиняващо се назаконите на гравитацията: Отивайки на работа от Радиото до Входа на БФ се търкаля на горре!

Тема Re: Генетика?нови [re: Nick]  
Автор... (Нерегистриран)
Публикувано20.07.07 18:35

To vinagi e dobre da sa ti visoki ocenkite, no za da te vzemat za PhD v chujbina spored men po-skoro gledat kakvi metodi vladeesh, koi ti e preporachitelia, dali e izvesten tam kadeto kandidatstvash, dali imash publikacii i koi drug osven teb kandidatstva v momenta. V Germania pone ako ima otpusnat poekt toi triabva da se zaeme do niakolko meseca, taka che se vzema choveka, koito za momenta se preceni che e nai-dobar. Inache Georgiev ne mi e predaval.

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.