|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Някой ще ме упъти ли ?
|
|
| Автор | elitO (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.06.06 06:31 |
|
|
Здравейте.Може малко да се повтаря темата,ама исках да попитам относно кандидатстването.Кога излизат конспектите и дали 2 години ще са ми достатъчни да се подготвя,защото съм в страшна паника-дали има смисъл всичкото това учене и дали ще има резултат,макар че искам да си го поставя за цел.Много ще се радвам някой да ми разясни как стоят нещата
| |
|
Тема
|
Re: Някой ще ме упъти ли ?
[re: elitO]
|
|
| Автор | Pita6t (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.06.06 10:39 |
|
|
Има хора и за 1 година са се готвили и влшзолш.Даже не просто хора ами момичета а както знаеш при тях е по-зор.
| |
|
Тема
|
[re: Pita6t]
|
|
| Автор |
bimbaaa (редовен) |
| Публикувано | 26.06.06 13:24 |
|
|
И една година ти стига, ако имаш все пак някакви знания - в смисъл 8,9,10 клас не си висяла по кафетата.И лично според мен най-добре с учител.
Това е Минке положението!!!Редактирано от bimbaaa на 26.06.06 13:24.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
spock ('лапе) |
| Публикувано | 26.06.06 13:54 |
|
|
биологията е интересна, красива и пленяваща наука. Ако много го искаш, всяко усилие има смисъл. Това ти го казва един лекар, който си обича работата, но е имал удоволствието да събере в професионалния си път медицината и биологията в едно.
Успех!
С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.
| |
|
Тема
|
[re: spock]
|
|
| Автор | aнтиxpиcтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 26.06.06 17:26 |
|
|
Докторе, ходи си гледай детския паралич и не се обяснявай.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Pisunqk () |
| Публикувано | 26.06.06 22:13 |
|
|
ха сега де
кви две години?? няколко учебника са! сядаш и четеш и толкова!
ахахах две години... ужас
| |
|
Тема
|
[re: Pisunqk]
|
|
| Автор | aнтиxpиcтo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.06.06 13:18 |
|
|
Правилно, за три години докторска дисертация се прави те 3 учебника не могат да прочетат.
| |
|
|
|
ама не с еподигравай де! аз съвсем сериозно го казах на момичето да не се напъва толкоз... чак пък 2 години да се готви за един изпит
чудо голямо!?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | xммм (Нерегистриран) |
| Публикувано | 27.06.06 22:40 |
|
|
Аз лично учих 2 седмици и изкарах 5.25 + не бях спала 5 дни и на изпита ми беше адски зле, така че спокойно изпитите са лесна работа само не трябва да се впрягаш.Успех от мен.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | Pita6t (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.06.06 12:20 |
|
|
Виж пък аз какво ще ти кажа.Тези хора ся влезли вече и работата е като приказката за стълбата вече им се струва всичко хубаво лесно ама не е така.Питай хората които са се готвили по 1.5 година и са неприети и тези които кандидатстват за 2-ри и 3-ти път.Верно си е до човека и възможностите ама не е лесно!Мен не са ме приели нито върнали но неслучайно сънувах карбоксилни киселини снощи....
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|