Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:52 08.11.25 
Природни науки
   >> Биология
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Някой ще ме упъти ли ?нови  
АвторelitO (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 06:31

Здравейте.Може малко да се повтаря темата,ама исках да попитам относно кандидатстването.Кога излизат конспектите и дали 2 години ще са ми достатъчни да се подготвя,защото съм в страшна паника-дали има смисъл всичкото това учене и дали ще има резултат,макар че искам да си го поставя за цел.Много ще се радвам някой да ми разясни как стоят нещата

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ?нови [re: elitO]  
АвторPita6t (Нерегистриран)
Публикувано21.06.06 10:39

Има хора и за 1 година са се готвили и влшзолш.Даже не просто хора ами момичета а както знаеш при тях е по-зор.

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ?нови [re: Pita6t]  
Автор bimbaaa (редовен)
Публикувано26.06.06 13:24

И една година ти стига, ако имаш все пак някакви знания - в смисъл 8,9,10 клас не си висяла по кафетата.И лично според мен най-добре с учител.

Това е Минке положението!!!

Редактирано от bimbaaa на 26.06.06 13:24.

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ? [re: elitO]  
Автор spock ('лапе)
Публикувано26.06.06 13:54

биологията е интересна, красива и пленяваща наука. Ако много го искаш, всяко усилие има смисъл. Това ти го казва един лекар, който си обича работата, но е имал удоволствието да събере в професионалния си път медицината и биологията в едно.

Успех!

С добра дума и пистолет се постига повече, отколкото само с добра дума.

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ?нови [re: spock]  
Авторaнтиxpиcтo (Нерегистриран)
Публикувано26.06.06 17:26

Докторе, ходи си гледай детския паралич и не се обяснявай.

Автор Pisunqk ()
Публикувано26.06.06 22:13

ха сега де

кви две години?? няколко учебника са! сядаш и четеш и толкова!
ахахах две години... ужас

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ?нови [re: Pisunqk]  
Авторaнтиxpиcтo (Нерегистриран)
Публикувано27.06.06 13:18

Правилно, за три години докторска дисертация се прави те 3 учебника не могат да прочетат.

Тема Re: Някой ще ме упъти ли ?нови [re: aнтиxpиcтo]  
Автор Pisunqk ()
Публикувано27.06.06 16:43

ама не с еподигравай де! аз съвсем сериозно го казах на момичето да не се напъва толкоз... чак пък 2 години да се готви за един изпит
чудо голямо!?

Авторxммм (Нерегистриран)
Публикувано27.06.06 22:40

Аз лично учих 2 седмици и изкарах 5.25 + не бях спала 5 дни и на изпита ми беше адски зле, така че спокойно изпитите са лесна работа само не трябва да се впрягаш.Успех от мен.

АвторPita6t (Нерегистриран)
Публикувано28.06.06 12:20

Виж пък аз какво ще ти кажа.Тези хора ся влезли вече и работата е като приказката за стълбата вече им се струва всичко хубаво лесно ама не е така.Питай хората които са се готвили по 1.5 година и са неприети и тези които кандидатстват за 2-ри и 3-ти път.Верно си е до човека и възможностите ама не е лесно!Мен не са ме приели нито върнали но неслучайно сънувах карбоксилни киселини снощи....

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.