|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
абе казах ти да не се излагаш като си необразован!
[re: Bятъp]
|
|
Автор | Cиca-ekoлorия (Нерегистриран) |
Публикувано | 16.02.06 10:40 |
|
брей мама му,,, брей... то му казваш, че е напълно скаран с биологията, той ми тълкува теории...
Да ти кажем ли ква глупост си написал:
В отговор на:
2. Генетичните кодове на някои живи същества, които имат хомоложни органи, са напълно различни един от друг.
Да си чувал че генетичните кодове при всички организми са еднакви! генетичния код е универсален! Научи си генетиката научи си какво е "ГЕНЕТИЧЕН КОД" и тогава философствай!
По надолу глупостите ти, едва ли някой ще ги прочете...
Абсолютен аматьор!
| |
|
не се притеснявай, бог те е направил. успокой се, изпий си хапчето и марш в религия и мистика.
| |
|
Вече разбрахме как НЕ е произлязъл човека. Сега ни кажи как Е произлязъл?
| |
Тема
|
Re: абе казах ти да не се излагаш като си необразован!
[re: Cиca-ekoлorия]
|
|
Автор | Bятъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.06 10:37 |
|
Абе тикво тъпа, в опитите си да се изкараш много умен ти изтропа най-великата глупост. Останалите "билози" са на твойто ниво.
| |
Тема
|
Re: абе казах ти да не се излагаш като си необразован!
|
|
Автор | Cиca Ekoлorия (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.02.06 10:47 |
|
Най-великата глупост си я изтърсил ти бе аматьор!
как може при универсален генетичен код да ми пишеш че при отделните видове бил различен бе, прост прост като цървъл, ама пействал, пействал...
Научи си науиките и после пействай! Не мислиш ли че в този клуб, всички ти се смеят на простотиите?!
| |
Тема
|
Re: Митът за еволюцията
|
|
Автор |
nousha (неспокоен дух) |
Публикувано | 17.02.06 18:04 |
|
От време на време, като позаскучее в клуба, все ще се намери някой да внесе малко забавление .
On ne voit bien qu'avec le coeur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
| |
|
Жалко, че е чел само една книга на тази тема. Тая книга и аз съм я чел. Хубаво щеше да е да ни позабавлява и с бисери от други подобни книги. Все пак ни е нужно малко разнообразие. Не може все да се смееме на едни и същи глупости. Омръзва. Надявам се следващият път Вятърът да довее малко разнообразие.

| |
Тема
|
Re: абе казах ти да не се излагаш като си необразо
|
|
Автор |
Last roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 17.02.06 20:08 |
|
Еволюцията се основава на факти, а не на митове и легенди като разните му там религии....
Ad majorem pharmacie gloriam!
| |
Тема
|
[re: тpиrлaвa лaмя]
|
|
Автор | И. (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.06 08:46 |
|
Неоспорими факти:
1. Еволюцията е теория. Общоприета, но не 100% доказана. Както сама призна, палеонтологията не е доказателство. Археологията също. Единствената наука, която има претенциите да я доказва в момента, е генетиката. Но и тя не може да го докаже убедително. По простата причиина, че използва в своя подкрепа само фактите, които пасват. Които не пасват - хвърлят се в кошчето. Много е писано по това. Не го твърди само един автор. А учени с по-голям авторитет и опит от всеки един от този клуб. Няма смисъл да спорим. Говорим на различни езици. Вие сте чели само една книга, и тя е генетика. Когато прочетете в други области и то повечко на брой, може пак да го обсъждаме. Ето ви един сайт за генетика, който не са така йезуитски настроени към всякакави чужди мнения, различни от учебникарските.
| |
Тема
|
[re: И.]
|
|
Автор | rapвaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.02.06 11:32 |
|
да да... Съвременна генетика съм я чел.
да да чел съм и други книги. в други областии АМР, Физиология на растенията, ЗБЖ, ЗГЖ...
много книги съм чел. И книгата "биохимия" съм чел.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|