Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:17 12.07.25 
Природни науки
   >> Биология
*Кратък преглед

Тема за животнитенови  
Автор GOA_PSYCHEDELlC (goadelic shaman)
Публикувано05.02.06 16:00

здравейте
преди време гледах едно предаване по Discovery където някаква организация-работодател наемаше тийнейджъри да се грижат за малки животни, които са загубили родителите си. първо само ги хранеха после започваха да ги подготвят за самостоятелен живот в естествената им среда и накрая ги пускаха. във филмчето главните герои бяха вомбат, тасманийски дявол и двуутробна котка, естествено в Австралия... въпроса ми е дали някой знае организации с подобна дейност, как се кандидатства за подобна работа или поне интернет адреси на такива организации, бе каквато и да е информация би ми била полезна, за което предварително ви благодаря!

the world is very psychedelic place!!!

Тема Re: за животните [re: GOA_PSYCHEDELlC]  
Автор тpиrлaвa лaмя (огнедишаща)
Публикувано20.02.06 18:02

Почни работа в животновъдството.

Тема Re: за животнитенови [re: GOA_PSYCHEDELlC]  
Авторmelani (Нерегистриран)
Публикувано22.03.06 16:04

slu6aj sega mnogo dobre razbrahme no iskam da te pitam znae6 li ne6to za zelenite peperudi 4e sega twa mi iskat po biologiq ako zanae6 kade moje da iskaram informaciq ili znae6 ne6to za tqh mi pihi na melani_get@abv.bg

Тема олей, каква проста чуеничка?!нови [re: melani]  
АвторCиcи (Нерегистриран)
Публикувано24.03.06 03:39

Тъпа!

Тема Re: олей, каква проста чуеничка?!нови [re: Cиcи]  
Автор |Bob| (Audi Fen)
Публикувано24.03.06 21:03

ХАХА! Даже не е и УЧеничка! Малко грубо казано, но си права

Тема Re: олей, каква проста чуеничка?!нови [re: Cиcи]  
Автор rococoro ()
Публикувано26.03.06 18:33

това пък зашто

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.