|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Кво правите зимата, приятели?
|
|
Автор | тъпoтo koпeлe (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 17:03 |
|
Аз съм си качил байка на една стойка и въртим по половин час, поне 4-5 пъти седмично. Вие кво правите зимата? Да му ебем майката, да идва таа пролет, че ми писна на уя!
| |
Тема
|
Re: Кво правите зимата, приятели?
[re: тъпoтo koпeлe]
|
|
Автор | митю (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 18:38 |
|
Че какво ти пречи зимата,даже е по приятно особенно на заледено.Изпробваш си състоянието на рефлексите.
Написах
| |
Тема
|
С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
[re: митю]
|
|
Публикувано | 21.12.07 19:03 |
|
1. Студена
2. Заледена
3. Мокра понекога
4. Шибана отсекъде
Ако изключим тея неща, немам нищо против нея.
| |
Тема
|
Re: С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
|
|
Публикувано | 21.12.07 20:04 |
|
Карането на велосипед е удоволствие,не виждам с какво ми пречи зимата-мрачна,студена,влажна.С велосипеда ходя всеки ден на работа,изминавам средно 3-5км.Е вярно,че като вали дъжд не е приятно,но всяко удоволствие се заплаща.
Написах
| |
Тема
|
От кога изминаването на 3-5 км с колело се нарича
|
|
Автор | нe, чe ce зaяждaм, бaцe, aмa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.12.07 20:37 |
|
... "каране"? Аз имам предвид поне час въртене на педалите и изминаване поне на 30-35км. Тва, дето го правиш се нарича "песнете на стинки от грацки транспорт и създаване работа на жената".
| |
Тема
|
Re: От кога изминаването на 3-5 км с колело се нарича
[re: нe, чe ce зaяждaм, б]
|
|
Публикувано | 21.12.07 21:21 |
|
Абре баце,за какви стинки ми говори,за пестене от градски транспорт.В наше село такова чудо няма.
Пък тук е клуб Велосипеди,а не Транспорт.Както писах,който му се въртят педалите ги върти независимо от сезона.
Написах
| |
Тема
|
Re: С нищо не ми пречи зимата, освен, че е:
|
|
Автор |
mguergov (стр. инженер) |
Публикувано | 22.12.07 11:29 |
|
Аз ходя на работа без значение от сезона, ама сега нещо много лед в София :( и не ми се рискува. Студът не ме плаши, сгрявам си се чудесно, само трябва добри ръкавици.
Миналата "зима" не забелязах на един завой, че е леко заледено (колите бяха разнесли вода от някакъв теч), завих там и паднах (слава богу без последствия) като подсечен - не си пуснах дори кормилото.
---------------------------------------
Първо се запознай с Manual.
| |
Тема
|
Re: Кво правите зимата, приятели?
|
|
Автор | Cтapшиятa (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.07 13:03 |
|
ходи по фитнесите ... спининг няма ли у нас... тук по немско е на мода и е гот да гледаш каки с мокри фланелки.
тая не е за закачки като и гледам тицепса и бедрото
това става вече
| |
Тема
|
До Старши.
[re: Cтapшиятa]
|
|
Автор | Mитko (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.12.07 23:00 |
|
Няма по България спининг.Аз съм ходил но не в България и нещо не ми харесва.Много женско с инструктор педал и тази музика.Иначе аз си карам по план от една книга на Амстронг, много е скучно ама това е положението.Както сега е заледено в Русе не виждам колко метра мога да направя с шосето.Май съжалявам, че останах без байк.Пък от друга страна като си пусна филм или запис на някои етап от обиколките завъртам по час.
| |
Тема
|
Здрасти, Старши!
[re: Cтapшиятa]
|
|
Публикувано | 23.12.07 10:05 |
|
Аз си дигам щанги дома, намират се на около 4 метра по права линия от велотренажора, а каката има бедро горе-доле колко ми е на мене бицепса. Некво ми е скромно днеска. Весели празници, баце!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|