|
|
|
Тема
|
На Вашето внимание:
|
|
| Автор |
Dorchester () |
| Публикувано | 12.05.09 13:02 |
|
|
Здравейте. От днес изпълнявам функцията Модератор тук.
По същество:
1. Редно е за един изпълнител да има една тема, не хиляда. Излишното ще се трие.
2. Нецензурни думички и директни нападки - трия.
3. Латиница - трия.
4. Концерти и изпълнения на чуждестранни изпълнители - в друг форум, не тук.
5. Има си клуб за Лили Иванова:
Към въпросната дама нямам лично отношение, това за информация на потребителите.
В следващите дни, моля за сигнали и препоръки.Редактирано от Dorchester на 12.05.09 13:56.
| |
|
|
|
Много се радвам и благодаря на администратора че взе страна по случая!
Ще се радваме занапред клуба да е чист и подреден - поздравления и всичко хубаво Dorchester!Приятна работа!
| |
|
|
|
Ами честито и благодарности, че още в първата тема на новия модератор има реклама и за нашия клуб .
Надявам се, че ще поизчезне част от грозната история на клуб БГ Музика, която няма нищо общо с историята на българската поп музика. Това в раздела за препоръки на потребителите.
Иначе ще ми е интересно да разбера повече за познанията и вкусовете ти по отношение на българската музика.
| |
|
|
|
Чудесно, благодаря за посрещането. Предстои ми да прочета всичко и да махна това-онова.
През това време, помагайте който с каквото може, и апелирам да пускате теми без да се притеснявате от триене без съд и присъда.
Познанията ми са повече за клубния живот, не за "голямата" сцена (тая думичка е в кавички не случайно).
Вкусовете ми са скарани само с един единствен стил, ама няма да кажа кой.
Редактирано от Dorchester на 12.05.09 22:54.
| |
|
|
|
Честито на новия модератор! Поздравления! Темите вече са почистени и клуба изглежда свежо! Само така!
"Животът е като един филм... Доброто и любовта винаги побеждават!"
| |
|
|
|
Модераторе, много ти е умрял сайта?
L'aiuola che ci fa tanto feroci
| |
|
|
|
Клубът не е МОЙ.
Аз само следя за реда и дисциплината - който желае, той да пише.
А може и да драсна някое мнение, знае ли се...Редактирано от Dorchester на 09.06.09 17:15.
| |
|
|
|
Не исках да те обидя!!! Драсни, има много за писане около българската музика извън т.н. идол!
L'aiuola che ci fa tanto feroci
| |
|
|
|
|