Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:52 13.11.25 
Култура и изкуство
   >> БГ музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Лили се оттегля в пенсия...нови  
АвторЧaнc (Нерегистриран)
Публикувано11.03.07 10:18

Лилияна Иванова Петрова,72 известна като Лили Иванова в Бьлгария излиза в пенсия. Решението е било взето след неуспешният последен албум от които са били продадени едва 100-200 бройки. Липсата на композитори и тесктописци с, които да работи сьщо явно е допринесло за решението й. Както знаем една голяма група нейни колеги й забраниха да изпьлнява песните им поради неплащане на авторски права. Композитори, текстописци и музиканти обявиха бойкот на Иванова след като се оказа, че за 2 години тя не е внесла една стотинка авторски права. Пределната вьзраст обаче е това, което явно Лили е преценила, че трябва да бьде взето под внимание. Вьзрастта между 70 и 80 години е била опасна за дамите, а както знаем Иванова спазва стриктен режим. Другата причина е закупуването на луксозно апартаментче в София, което Иванова планува да отдаде под наем и да прибави малко парички кьм пенсията си....каквото и да реши Лили завинаги ще си остане символ на социалистическото време и втората половина на предният век. А и гей икона!

Тема Re: Лили се оттегля в пенсия...нови [re: Чaнc]  
Авторcc (Нерегистриран)
Публикувано11.03.07 17:29

хубаво е и през този век да има певици от нейната класа ,но за съжаление популярната музика е в пълен упадък и е превърната в евтина кръчмарска помия

Тема Re: Лили се оттегля в пенсия...нови [re: cc]  
Публикувано11.03.07 21:14

Да, в отминалият век Лили имаше добри песни на Митко Щерев, Тончо Русев...но през този век, кариерата й стремглаво вьрви надолу...изпоизкара се с всички и започна да пее 100 процента на плейбек....жалко

Авторlosh (Нерегистриран)
Публикувано13.03.07 12:27

АКО ИМАШ ПРОБЛЕМИ С ЧЕНС, ЛИЛИ ИВАНОВА НЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА ТЕМА С КОЯТО МОЖЕШ DA ГО ЗАСЕГНЕШ. ПИШИ МИ ЗА ДА ТИ КАЖА КОИ СА

Тема Re: Лили се оттегля в пенсия...нови [re: losh]  
Публикувано13.03.07 15:08

не го познавам, но ще ида в някой гей клуб за да се запозная с него. Или в редакцията на вестничето....ти пасивен ли си или активен? Пасивен ми трябва спешно...

Публикувано18.03.07 11:53

Пасивен съм
пиши ми : dali22@abv.bg

Публикувано21.03.07 02:17

Дай си мобилният по-лесно ще е...абе Вие всички гей ли си пададате по баба Лили

Публикувано22.03.07 08:03

пиши ми на мейла там ще ти дам мобилния. Неискам други да го знаят

dali22@abv.bg

Тя само гейове фенове има, незнаеш ли?

Публикувано22.03.07 22:13

Всьщност знам, затова и питам. Основно гей, но има и доста хора в третата вьзраст, които много я харесват. Определено им напомня за отминалата младост и миналият век. Аз тьрся пасивен фен на Иванова. Ако си такьв да ти се обадя

Публикувано22.03.07 22:41

Пасивен съм, млад и чаровен. Знам, че феновете на Лили са неуспели гейове и лесбийки . Нормален фен Лили няма.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.