Тема
|
DREAM SQUAD
|
|
Автор |
titka (непознат
) |
Публикувано | 23.09.05 15:54 |
|
dream squad са една група,която открих наскоро и с чийто двама основатели се запознах. Песните и музиката им са направени от самите тях и могат да накарат почти всеки да се замисли върху собсетвения си живот и това,което е постигнал. Аз лично се възхищавам на упоритостта им и ви предлагам да чуете някои от техните песни,за да добиете реална представа за какво ви говоря!!! Може да ги намерите на: http://store2.data.bg/dreamsquad/
|
|
Тема
|
Re: DREAM SQUAD
[re: titka]
|
|
Автор | miss_D (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.05 16:18 |
|

Teq momcheta sa super edna priatelka mi gi preporacha i mapravo im se vazhishtavam celuvki i bye na vsichki                                        
|
|
Тема
|
|
|
Автор | _TlTKA_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.05 16:59 |
|
Сладури,надявам се идеята ми да ви хареса! Дано изненадата да е приятна  
|
|
Тема
|
|
|
Автор | skraty (Нерегистриран) |
Публикувано | 01.10.05 21:23 |
|
mi az kvo da kaja za tqx ...super qki xorica!!!qki pesni4ki ...klip4eta(osobenno) ...ose6tam 4e ako imat volq mogat da postignat mn v li4eni profesionalen plan...pojelavam mn uspexi i stiskam palci za tqx  
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Deniiiiiii (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.05 00:30 |
|
Много добра група, наистина текстовете са им смислени и като цялото групата си я бива. Имам удоволствието да се познавам с основателите - големи пичове Абе сичко е на 6
|
|
Тема
|
|
|
Автор | Deni (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.10.05 00:35 |
|
Mn hubava grupa, textovete sa smisleni, muzikata e dobra.Ne znam kak po to4no i qsno da se izrazq prosto. Iii imam udovolstvieto da se poznavam s osnovatelite - golemi pi4ove sa. Taka 4e nz kvo pove4e trqbva da se o4akva...
|
|
|
Както виждам,мненията стават все по-добри .Давайте в същия дух! Надявам се,че скоро и самите DREAM SQUAD ще се присъединят към нас .
чакаме ви сладури 
Надеждата умира последна!
|
|
|
Mi.......Eto go edin ot osnovatelite...ot plyt i kryv [vse o6te] ....Ta...blagodarq na Titka za hubava temi4ka, radvam se ot mneniqta koito ste napisali..Iskam da kaja 4e ocenqvam tova, koeto ste napisali i iskreno se nadqvam da go mislite... a koito ne go misli moje se ubedi v nego sam -> www.dreamsquad.data.bg ........a pyk ako nqkoi iska da se svyrje s nas moje da ni pi6e na e-mail adresa -> dreamsquad@abv.bg
tva be6e ot men 
|
|
Тема
|
|
|
Автор | DEON (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.05 20:37 |
|
ZDR!Kak ste?Nadiavam se OK!E........az vse o6te ne sam slu6ala niakoia ot pesnite na DREAM SQUAD no me "prinudiha" da ostavia mnenie.MITKO i BOBI,.......mom4eta,poviarvaite mi mn sam slu6ala za vas i da si priznaia ve4e ste mi malko ama savsem malko omraznali!I v 4ia usta mislite 4e ste postoianno?......................V tazi na TITKA estestveno.Poznavam momi4eto mn dobre i pri tova se vijdame vseki Boji den !!!!!"A pak BOBI tova ,a pak MITKO onova"    NI6to li4no razbirase!I vse pak se nadiavam skoro da se zapoznaem! P.S.Kav boi 6e iam za tva s TIN4ETO ...........napravo ne e istina!!!!
|
|
Тема
|
|
|
Автор | _|_FaceLess_|_ (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.05 22:42 |
|
Hmm........Mi radvam se 4e govori neprekysnato za nas...Tova e hubavo :P.....Otnosno zapoznavaneto...i za nego ima vreme xaxaxaxa A 6tom ne si ni 4ula vse o6te...ne vijdam kvo ti pre4i da promeni6 tova :P Vse pak vseki koito pojelae moje da razbere koi ni e sait-a i da go poseti...Ostanaloto e vypros na izbor!
|
|