|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Тая лелка Филип Киркоров да си отива у дома...
|
|
Автор | Пeндeлмaн (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.06.04 22:11 |
|
Омръзна ми от тоя гротескно феминизиран руски пендел Филип Киркоров и от медийния комфорт който му създават.
Един от най-талантливите музиканти в историята на световната музика като Питър Гейбриъл е дошъл в България, а те Филип Киркоров, та Филип Киркоров!!!
| |
Тема
|
Re: Тая лелка Филип Киркоров да си отива у дома...
[re: Пeндeлмaн]
|
|
Автор |
MadLover (Madonna warrior) |
Публикувано | 25.06.04 09:56 |
|
Тоя Филип Киркоров мене мнооооого ме дрезни!!! Отвратителен е!!! Прилича на съчетание между Гъзис и служителка на ВОЛФ!!! Не че слушам Peter Gabriel, но определено той заслужава, да му обръщат повече внимение от колкото на онзи гнусен Филип!!!
----------------
I go round and round just like a circle...
| |
Тема
|
[re: Пeндeлмaн]
|
|
Автор |
Bittersweet (тоник) |
Публикувано | 26.06.04 03:01 |
|
1. Той Е у дома - роден е във Варна
2. Концертът на Гейбриъл беше два дни по-рано, ако не се лъжа - и получи подобаващо внимание от страна на феновете, но не и от медиите (вина на ПР-а)
3. Не се ядосвай, а слушай музиката, която обичаш
Между другото, не съм лют фен на Филип, но бях на концерта в зала 1 и мога да кажа, че той направи невероятно шоу.
| |
Тема
|
[re: Bittersweet]
|
|
Автор | Nishan (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.06.04 21:51 |
|
Az ne slu6am nito edin ot dvamata , no bih kasal , 4e Filip e svetovna zvezda , ako se ima predvid , 4e pazara na koito prodava produkciata si e okolo naikolko stotin miliona...
| |
Тема
|
[re: Nishan]
|
|
Автор |
Bittersweet (тоник) |
Публикувано | 26.06.04 23:05 |
|
Да, руският пазар е беспорен факт. Аз също не се наемам да водя спор за това, кой е по-велик, и двамата си имат своите достойнства, своята публика. Мисълта ми беше за така модерната напоследък професия ПР, хора, които както могат да продадат една идея (или стока, вече има такива примери), със същия успех могат и да я съсипят. Та, зад Филип стои огромен екип от специалисти, които го "продават", нещо, което при Гейбриъл май не е така, имайки пред вид, че около гостуването му не се вдигна особен шум в медиите.
| |
|
Да бе верно кво прави тука тоя на мене лично ми прилича на Дражко Чая а тоя как ме дразнииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии...
xxx
| |
|
Ами понеже журналистите са израснали в друго време, а младите се учат от старите. А един кич, било то руско-български, не може да се сравнява с новаторство като музиката на Гейбриъл. Ама е трудно да отразиш качествено един голям музикант, трябва да си професионалист. Та затова, да отразим шаржа, че другото не е лъжица за нашата уста.
-Защо винаги мислиш,че твоите проблеми са най-важни?!
-Защото са си мои!
| |
Тема
|
[re: chaeno_momiche]
|
|
Публикувано | 27.06.04 14:31 |
|
Istinata e , 4e nikoi v England ne go interesuva , 4e niakoi napravil tam koncert. Ako 6tete i nai-goliamata zvezda v momenta da doide v Bulgaria , tova niama da se otrazi v England. Bulgaria e mikroskopi4en pazar i niama BG pevec , koito da e poznat na sveta. A i honorarqt, koito ekipa na peveca 6te polu4i za tozi koncert v BG e jalqk sa tiah.
Taka , 4e tova ne si opravdava dori hartiata i mastiloto deto 6te go izrashodvat da pi6at , 4e edi koi si bil v Bulgaria. A kolkoto do tehnite PR , te sa " otkrili " tazi duma i England e rodinata na tazi indusrtia. Niama po-dobri ot tiah.
Tova ne e raklama, a mojata gledna to4ka ....
| |
Тема
|
[re: Nishan]
|
|
Автор |
chaeno_momiche (от плодове) |
Публикувано | 27.06.04 16:23 |
|
Ама какво ни бърка тази Англия? Защото и на латиница и на кирилица Англия е Англия, а не England, между другото....
-Защо винаги мислиш,че твоите проблеми са най-важни?!
-Защото са си мои!
| |
Тема
|
[re: chaeno_momiche]
|
|
Публикувано | 27.06.04 22:02 |
|
Bqrka ni za6toto , nikoi niama da se zanimava s tova da pi6e , 4e edi koi si bil v Bulgaria. Te bqrkat Bulgaria s Bolivia , za tiah tova e pazar , koito niama nikakvo zna4enie. Edno cd na zvezda v London struva 25-30 liri. Kakvo gi interesuva , kakvo stava v BG?!
Niama vqzvra6taemost na parite , koito 6te vlojat t edin produkt. Dali sqotvetnata zvezda e bila v Africa ili Bulgaria -vse taja...pari niama ! Tova e nai-merkantilniat produkt i horata za pari govoriat...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|