Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:47 16.07.25 
Култура и изкуство
   >> БГ музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Защо така? Обратни били!  
Автор chaeno_momiche (с много захар)
Публикувано21.04.04 07:08

На какво прилича това? Всеки красавец, който се появи на небосклона на бг сцената, се оказва обратен? Или по-скоро се твърди, че е такъв!
Едно време Емил Димитров, Васил Найденов
Сега Петър А, Руши, Любо от Те, Стратия...не се сещам кой още, ама със сигурност има. Е, това последно мода ли е, или след някоя и друга година бебета вече няма да има нито в шоусредите, нито никъде, защото хомосексуалните не могат да си имат, колкото и да им се иска! Ужасно е! :/
А какво остава за нас, жените? Какви идолчета да си търсим, като все се намира някой, който да обяви, че същите тези идолчета не ни харесват? ОООО, я стига! Някои хора да спрат да мислят, че само грозните, ревящи метъли, харесват жените. А те не винаги са грозни, ама и пеят де, но пък изглежда не са сладки за гей-обществото в родината ни...

Тема Re: Защо така? Обратни били! [re: chaeno_momiche]  
АвторПpeлитaщ (Нерегистриран)
Публикувано21.04.04 08:33

Всъщност въпроса който повдигаш е ... нека го наречем "многопластов".
Да - факт е , че повечето от новоизгрелите бг "звезди" за обратни , но не мисля че има връзка между гласови данни и "анално проникване".
По скоро тук е намесена характерната им чувствителност и склонност към изява пред публика.

Автор Graffitti™ (Enfant terrible)
Публикувано22.04.04 10:45

Чек'... чакай малко, всичко това ми прилича на поредния "култов" пост, който завидно би се котирал и заел върхова позиция в страниците на жълтите листовки, списвани от някой капацитет.
Ти пък какво? Милата ми женичка, брилянтен изказ - намаляване на естествения прираст, "защото хомосексуалните не могат да си имат, колкото и да им се иска".
Загледала си се и ти към небосклона, гледам предлагаш да пееш безвъзмездно, ми пей си, и едва ли се би ползвала с презумпция, че "обратни" няма да те харесват, само защото си жена.
И интересно ми е, как си номинираш "идолчетата"?! Как влизат в личната ти класация - по брой еротични сънища ли?

И дълга е главната улица...

Тема Re: Защо така? Обратни били! [re: Graffitti™]  
Автор chaeno_momiche (с много захар)
Публикувано23.04.04 17:13

Какво ти става бе , човек? Първо, не си падам по музикантите, а по музиката им. Второ, не гледам в небосклона, освен когато не е ясна, звездна нощ...Трето, бих пяла "безвъздмезно", защото обичам да го правя. Така и така се занимавам с музика, що да не попея още малко за без пари, и без това непрекъснато го правя. А и "всичко се връща", може да не е във финикийски знаци :)
Не ми е приятно, когато някой приятен мъж, правещдобра музика или изпълняващ я, попадне под ударите на мъжката половина от слушателите.

АвторИлянa (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 20:07

Съгласна съм с теб!И аз не разбирам защо всички гракват като луди щом става дума за готин певец!!!!Познавам лично част от изброените от теб певци и мога да заявя че не всички са обратни!!!!А и наистина няма никакво значение.Да не говорим че огромен процент от световните изпълнители които така -наречените момчета харесват също са обратни,но наще просто не го знаят!И защо изобщо трябва да обръщаме внимание на комплексираните хомофоби,които само си търсят някои с когото да се заядат...скрити на сигурно зад клавиатурата!Харесвам бг-музикантите и ще продължавам да го правя!

Автормишkaтa (Нерегистриран)
Публикувано23.04.04 23:23

абе глупости на търкалета!не ги слушаите тия дето само обиждат и пускат тъпи слухове!

Авторsee (Нерегистриран)
Публикувано24.04.04 03:06

E...ama te naistina sa si obratni:

Емил Димитров, Васил Найденов
Сега Петър А, Руши, Любо от Те, Стратия

Zabravi za Miro-Karizma,Kamen Vo,Janis,Joro Hristov,Drago ti Draganov...

Te prosto si pomagat edin-drug i se butat napred.
Neka kakata deto gi poznavala lichno gi popita za orientaciata im i shte chue neshto za "ujasnite jeni":)))

Тема Re: Защо така? Обратни били! [re: see]  
АвторПpeлитaщ (Нерегистриран)
Публикувано24.04.04 09:38

Има една сериозна теория , която обяснява защо част от обратните се стремят към изява пред много хора /публика/. Повечето от тях са имали сериозен проблем в детството си /да не кажа всички/. Поради характерната си обърканост са били изолирани в повечето случаи от нормалната среда. Следствие на това започват да се образоват екстремно в някаква област. А това , че се носочват към артистични , певчески и шоу изяви е свързано с "компесаторния синдром" - нещо като наваксване заради изолацията в годините на детството. Иначе няма логика да са повече от статистически допустимите - 10% . Просто в областа на изкуствата се наблюдава концентрация на "сексуално неорентирани" - поради горните причини.
Впрочем това обяснява и агресивното им поведение срещо "нормалните" в поведението им. Преди време Илиан /по известен като Мариус/ със зле прикрита депресия в гласа изказа предположението , че на спектаклите му в голяма част от случаите идват хора за да видят жив педерас от колкото заради изкуството което прави. И като , че имаа логика в това.

Тема Re: Защо така? Обратни били! [re: Пpeлитaщ]  
Автор Day ()
Публикувано24.04.04 13:41

Има една сериозна теория...

Какво означава "сериозна теория"? :-))
Аз пък знам за една друга сериозна теория - че на хората на изкуството всичко им е позволено и досега няма изолиран или отритнат човек на изкуството, поради факта, че е мъж или жена с хомосексуална или бисексуална ориентация. По този начин те се чувстват свободни и нямат нужда да крият ориентацията си, в някои случаи дори е положителен фактор и затова имаме чувството, че там са повече отколкото другаде.
Освен това ако направим сметка какъв процент са всъщност тези 4-5 изброени мъже от всички певци, които са на сцената, ще се окаже, че сигурно са малък процент на практика, нека е 10%, но по статистика принципно 10% от населението е с хомосексуална ориентация. Просто забелязваме повече изключението, като сме склонни дори да го наречем правило.

Тема Re: Защо така? Обратни били! [re: Gremlin]  
Авторsee (Нерегистриран)
Публикувано25.04.04 20:31

Gremlin!

Napulno sum suglasen s teb,....za sujalenie.
Pone edin Elton John da biaha suzdali,no i MM ne sa MTV,a kvartalna televisia okolo obuvnia zavod.

VIE ZNAETE LI CHE TE NIAMAHA KENEF NA ETAJA SI DO MINALATA GODINA I CHE TAM SMURDI NA KLOAKA POVECHE OTKOLKOTO V SAMITE FEKALNI KANALI POD GOLEMITE GRADOVE?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.