Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:16 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> БГ музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Isihiaнови  
Авторdrums-master (Нерегистриран)
Публикувано25.05.02 22:41

Predpolagam 4e za nqkoi ot vas tova e novo ime, a za drugi e dobre poznato.
Az na posledak dosta qko se zaribqvam s tqh i dosta me kefqt v reditsa aspekti : kato se zapo4ne ot stil, vokali, instrumenti, i variatsii...i se stigne do ne6ta kato perfektnost.
Trudno mi e da opi6a stila...moje bi 6te e dobre ako kaja ethno-folklor
v nqkoi slu4ai dori i experimentalen jazz, trudno e da se postavi ne6to tolkova raznostranno i kolori4no v edin stil, taka 4e nai-dobriqt na4in da razberete za kakvo govorq e da gi 4uete.
Mogat da se svalqt ot mp3.com, ili puk ot audiogalaxy.com , a moje bi i ot o6te 1000 mesta.
Ako nqkoi im se kefi taka kakto az im se kefq, 6te mi e priqtno da si pogovorime malko za tqh, a sa6to taka i za drugi BG grupi v tozi "stil".

Тема Re: Isihiaнови [re: drums-master]  
Автор little crying monster (igneous жпльорк)
Публикувано26.05.02 13:32

не мога да измисля нещо повече точно сега

не пали огън

Автор Konstantin (непознат)
Публикувано26.05.02 15:03

Исихија се супер! Минатото лето беа на концерт во Античкиот Театар во мојот Охрид, во рамките на фестивалот „Балкански плоштад“. Многу ме бенсисаа и пред еден месец во една Охридска музичка продавница (магазин) си купив еден нивни албум на кој случајно „налетав“; албумот нема посебно име и се вика (се казва) исто како и групата- Исихија.
Инаку, ние во Македонија си имаме една група со многу сличен стил како нив, Анастасија. На погореспоменатиот фестивал со Исихија свиреа и тие, Анастасија и + грците Аватон. И Аватон- ци прават музика во тој стил така што доживувањето беше супер.
Поздрав од Република Македонија

Konstantin

Редактирано от Konstantin на 26.05.02 15:07.

Тема Re: Isihiaнови [re: Konstantin]  
Автор balkandji_barovsky (пророк)
Публикувано26.05.02 16:01

Исихия много ми харесват - жалко, че и тях ги отритват доста от сцената разните стари ппотяжета, които не разбират музиката им:):) Аз лично съм им голям фен:)
А по въпроса за други подобни - чувал съм доста имена, но са в по-различен стил - Палеонтолозите, Лот Лориен, Иванът ...................
Пробвай дал;и ще ти хареса и нашата група БАЛКАНДЖИ www.balkandji.com или търси balkandji по търсачките, че вече не знам къде какво има........

Автор Xaмka (Озлобен?! Хами)
Публикувано26.05.02 16:39

доста са добри наистина...
но задължително ли е да им се определя стила?? важно ли е?
просто не трябва и това е, слушаш и се кефиш!

а Балканджи... хихихик и те са напред :)
истински са, природни и диви, като "самодиви" :))

* Мъртвата Зона наречена Земя, а Гняв?! *

Тема Re: Isihiaнови [re: balkandji_barovsky]  
Авторfalange (Нерегистриран)
Публикувано28.05.02 04:40

Balkandji....."Az tebe libe sym zaljubil" e visha forma na muzikalno gusto.

Komplementi!!!!!!

Тема to imalo tseniteli bre:)нови [re: Xaмka]  
Публикувано28.05.02 09:17

Hubavo...samo taka...Kolkoto do Balkandji, ne edin put se probvah da se svarja s nqklko ot vas (ot grupata), oba4e qvno ni6to ne e stanlo...kakto i da e.
Az napravo mnogo se kefq 4e taka prieht eto qposting, za6toto v BG folklor 6te6e da stava revoliutsiq za Isihiq, i az se otkazah tam...am atuka mqi ima fenove...SAMO TAKA...
Na pi4a ot Makedoniq...pozdravi!

Тема Re: to imalo tseniteli bre:)нови [re: drums-master]  
Автор balkandji_barovsky (пророк)
Публикувано28.05.02 11:34

Фолклористите наистина са малко стегнати.................какво да ги правиш, ама тук наистина има много свестни хора - абе няма ли данаправим един съвместен концерт с Исихия - сега се сетих...........................а който иска да се свърже с нас balkandji@yahoo.com, тук телефони не искам да пиша:)

Тема Re: to imalo tseniteli bre:)нови [re: drums-master]  
Автор Konstantin (непознат)
Публикувано28.05.02 21:07

Поздрав и до тебе

Konstantin

Тема abe stava interestno:)нови [re: Konstantin]  
Публикувано29.05.02 09:35

Ami za kontserta 6te e super qko i kefe6to, ama 4akaite da se varn av BG-to na 12 Iuni i togav ago pravete:))))))I na4e 6te e super qko dve takiva grupi (6tqh da napi6a bandi:) da se saberat...napravo kato se zamislq 6te da e golqm kupon.....!!!
A az da te pitam ne6to gospodin Balkanski...:)....ti slu4aino da ima6 ne6to ob6to s VMRO?...6toto mai sam 4uval za tebe ot tiq mi ti sredi.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.