Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:46 11.11.25 
Култура и изкуство
   >> БГ музика
*Кратък преглед

Тема Цвете за Гошонови  
Автор Smily ()
Публикувано29.04.02 12:23

Рок-концерта в памет на Гошо Минчев, който се проведе вчера в Южния парк вече е в историята. Бяхте ли там? Какво мислите за самия концерт, разбира се като се изключи слабата организация, малкото закъснение от 2 часа, дъжда който се изсипа над София и постоянните промени в програмата, неспазването на регламента от множество групи? Рок-групите в България доказаха, че ги има и продължават да работят, независимо че на официалните награди, раздадени от кой ли не повечето пъти не фигурираха. Жалко, че лошото време попречи на много желаещи да са там. Но пък купона си го биваше. Фенове от всякакви възрасти, яка музика...

Keep walking and smiling

Тема Re: Цвете за Гошонови [re: Smily]  
Автор make love (kritichna)
Публикувано29.04.02 20:34

Радвам се,че си бил\а...
Аз се изкефих мнооого. За мен беше тежко-бях на работа там,нооо беше гот.
Ядосаха ме многото самодейни групи,които приемаха участието си като единственото място за изява и...свиреха до безпаметност...по 45мин. Полудях!!!
За съжаление истинските организатори-приятелите на Гошо Минчев се качиха на сцената след 22:30,когато много от публиката си беше тръгнала,другата част бе прекалила с бирата........Но въпреки това,твърдо можем да кажем,че рока в България не е умрял,нали?

Тема Re: Цвете за Гошонови [re: make love]  
Автор obichna (istinska)
Публикувано29.04.02 22:05

Нямаше организация и това му беше най-хубавото! През цялото време атмосферата беше като на приятелски купон на който всички се познават! След купона имах чувството,че с всички около мен съм приятелка! Да оставим никумо неизвестните групи\които в някои от случаите се справяха много по-добре от доста известни групи\,но като цяло купона си беше истински ХЕПЪНИНГ!!!

Тема Re: Цвете за Гошонови [re: make love]  
Автор Smily ()
Публикувано30.04.02 11:40

Абсолютно съм съгласна с теб. Българския рок, доказа че е жив. За съжаление не се продава и затова фирмите издателки не се интересуват от него, не присъства на наградите.

Колкото до атмосферата, да и аз имах чувството че съм с приятели, истински хепънинг. А за организацията визирах единствено неспазването на регламента, самодейните групи, за които единственото място да ги видят бе там. Изкефиха ме страшно много младите рок-банди, кавърверсиите на песните на Жоро, големите рокаджии като Милена, като Васко Кръпката, които свиреха с хъс, нищо че някои от тях свириха пред съвсем малко публика. Пожелавам успех на организаторите и се надявам този концерт да стане традиция.

Keep walking and smiling

Тема Re: Цвете за Гошо [re: Smily]  
Автор make love (kritichna)
Публикувано02.05.02 00:31

Твърдят,че ще стане. С точно спазване на регламента\по две песни-кавър и лична песен\и в два дни.
Догодина на ЦВЕТНИЦА сме пак там!!!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.