|
|
|
Тема
|
Цвете за Гошо
|
|
| Автор |
Smily () |
| Публикувано | 29.04.02 12:23 |
|
|
Рок-концерта в памет на Гошо Минчев, който се проведе вчера в Южния парк вече е в историята. Бяхте ли там? Какво мислите за самия концерт, разбира се като се изключи слабата организация, малкото закъснение от 2 часа, дъжда който се изсипа над София и постоянните промени в програмата, неспазването на регламента от множество групи? Рок-групите в България доказаха, че ги има и продължават да работят, независимо че на официалните награди, раздадени от кой ли не повечето пъти не фигурираха. Жалко, че лошото време попречи на много желаещи да са там. Но пък купона си го биваше. Фенове от всякакви възрасти, яка музика...
Keep walking and smiling
| |
|
|
|
Радвам се,че си бил\а... 
Аз се изкефих мнооого. За мен беше тежко-бях на работа там,нооо беше гот.
Ядосаха ме многото самодейни групи,които приемаха участието си като единственото място за изява и...свиреха до безпаметност...по 45мин. Полудях!!!
За съжаление истинските организатори-приятелите на Гошо Минчев се качиха на сцената след 22:30,когато много от публиката си беше тръгнала  ,другата част бе прекалила с бирата  ........Но въпреки това,твърдо можем да кажем,че рока в България не е умрял,нали?  
| |
|
|
|
Нямаше организация и това му беше най-хубавото! През цялото време атмосферата беше като на приятелски купон на който всички се познават! След купона имах чувството,че с всички около мен съм приятелка! Да оставим никумо неизвестните групи\които в някои от случаите се справяха много по-добре от доста известни групи\,но като цяло купона си беше истински ХЕПЪНИНГ!!!
| |
|
|
|
Абсолютно съм съгласна с теб. Българския рок, доказа че е жив. За съжаление не се продава и затова фирмите издателки не се интересуват от него, не присъства на наградите.

Колкото до атмосферата, да и аз имах чувството че съм с приятели, истински хепънинг. А за организацията визирах единствено неспазването на регламента, самодейните групи, за които единственото място да ги видят бе там. Изкефиха ме страшно много младите рок-банди, кавърверсиите на песните на Жоро, големите рокаджии като Милена, като Васко Кръпката, които свиреха с хъс, нищо че някои от тях свириха пред съвсем малко публика. Пожелавам успех на организаторите и се надявам този концерт да стане традиция. 
Keep walking and smiling
| |
|
|
|

Твърдят,че ще стане. С точно спазване на регламента\по две песни-кавър и лична песен\и в два дни.
Догодина на ЦВЕТНИЦА сме пак там!!!

| |
|
|
|
|