Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:26 13.11.25 
Култура и изкуство
   >> БГ музика
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема Наградите на ФОРТЕнови  
Автор бyбoлeчka ()
Публикувано16.04.02 22:40

Какво ще кажете? Голяма веселба беше, нали.........

Тема Re: Наградите на ФОРТЕнови [re: бyбoлeчka]  
Автор upuHka (Хами Гризач)
Публикувано16.04.02 23:13

аха, аха.... ужас

ама поне тангра си бяха..... !!!!!!!!!!!!! страшни! иии... иии паникъъъннннннннннннннннннн!!!!!

* Нали знаеш, че най-лесно се вярва в лошото ?! *

Автор balgarin (patriot)
Публикувано17.04.02 00:13

Mojeha da se postaraiat i oshte.

A i s tezi "Karizma" veche prekaliha.

Историята не ни учи на това как са живели дедите ни, а на това как да живеем НИЕ!!!

Тема Re: Наградите на ФОРТЕнови [re: balgarin]  
Автор make love (kritichna)
Публикувано17.04.02 07:50

Да не си бил там,прощавай?
Тези,които са гледали концерта по телевизията,твърдят,че не е изглеждало зле. Имало вид.
Какво искате,бе,алооо ТОВА Е БНТ!!! В БНТ се прави един тип "концертче"...ала някогашната"Мелодия на годината". В залата обикновено е скучно,но на екрана всичко е точно

Наградите на ММ бяха обратното-голям купон в залата и гаф след гаф по телевизията...

ТАНГРА-ВЕЛИКИ!!! Лошото,че дечковците не ги знаят и...ние...някак си самостоятелно се кефехме!!! Но аз съм техен тежък фен

Мисля,че имаше шоу...до толкова до колкото изпълнителите пяха перфектно,на живо!!! Да кажете нещо за изпълнението на ТЕ и Мария Илиева?Или на ЛОРА,на Йоана...? Тези,които са били в залата знаят :))) Но...за БНТ си беше гооолямо поостижение!!!

Тема Re: Наградите на ФОРТЕнови [re: make love]  
АвторMr.Teatime (Нерегистриран)
Публикувано17.04.02 09:08

Bezumieeeeeeeeeeeeeeeeee
Duhut na Laska Mincheva brodeshe v NDK...........

Dobre che biaha Tangra...inache neznam

Тема Re: Наградите на ФОРТЕнови [re: make love]  
Автор бyбoлeчka ()
Публикувано17.04.02 09:17

А за Ирина Флорин да запитам? Тя ми е любимка защото...Досега концертно изпълнение не съм й чувала, предполагах че на живо няма да е хич много добре. Но поне от ТВ не звучеше зле, е без това "хубав дееееен" , което ги изкряскваше леко . Но как беше в залата?
Ама по-добре някой безпристрастен да каже, че като чета май доста от тука не я харесват .
Явно това, че се гледа по БНТ има голямо значение: Лора и Йоана не звучаха много добре. Предполагам на живо не е било така.

От Попкорн нямах впечатления досега, не съм ги гледала, но ми хареса изпълнението им.

Каризма и мен вече ме дразнят, т.е. поведението им. Песните мога да ги слушам обаче.

В залата не знам как е било, но от ТВ екрана публиката изглеждаше мноого заспала. Предполагах, че поне след изпълненията на ТАНГРА малко ще се забележи оживление, ама напротив...явно наистина много младежка аудитория е била, която се радва само на новите ни ... звезди.

Не се сещам много как беше миналогодишната церемония, за да ги сравня двете, но поне тази година освиркванията бяха по-малко,даже май не чух. Докато миналата...

make love, ти нали си била там, може ли да разкажеш малко по-подробно ?

АвторSysRq (Нерегистриран)
Публикувано17.04.02 10:12

А какво би трябвало да означава попартист?

Автор mr. darsy (неслучаен)
Публикувано17.04.02 10:56

Какво да ви кажа, много зле!
Наистина, само Тангра, М. Илиева и ТЕ и Караджов показаха, че могат да пеят на сцена.
Добре че са измислили плейбек-а и на повечето изяви нашите млади "звезди" не им се налага да пеят live, защото отдавна щяхме да сме спряли да ги слушаме.

Аз съжалявам, че Каризма не излязоха да пеят, защото те имаха какво да покажат.
А милата Ирина... доста й беше трудно (иначе е много симпатична :) )

Авторpuppet (Нерегистриран)
Публикувано17.04.02 11:29

PULNA SAMODEINOST!!!! ot kakvo jiveiat tezi sustestva,opredeleno ne e ot peene:) i pazete se Irina Florin stiala da atakuva MTV-HA HA! nimam dumi za vsichko koeto vidiah!SRAM GOLIAM

Автор balgarin (patriot)
Публикувано17.04.02 11:33

I az biah v zalata.
Irina Florin mi haresa.
Predvid na tova,che ne pee chesto na jivo tova e goliamo postijenie.

Lora beshe dobre.
Moje bi Yoana triabvashe da se sasredotochi poveche na peeneto,a ne na artistizma.
No moje bi pak artistizma i klipovete i (osobeno Hypersonik) i pecheliat tolkova fenove?

Hubavoto beshe,che pochti vsichki (s izklichenie na Santra)piaha na jivo.

Intersnoto v sluchaia sas Santra beshe,che tia beshe na pleibek,a Spens beshe najivo.

Pesenta na Popkorn se varti po radioto i e dosta prilichna.
Haresaha mi.

Az ne sam goliam fen na Doni no tozi pat mi haresaha shegite mu.

A za "Tangra" mladeji prosto ne ostanaha(govoria za zadnite redove).
A samite "Tangra" biaha mnogo dobri.
Profesionalisti.

Историята не ни учи на това как са живели дедите ни, а на това как да живеем НИЕ!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.