|
Тема
|
Sofia Dance Week - народни танци
|
|
Автор |
lilava_peperuda (изтрещяла ) |
Публикувано | 10.09.08 09:42 |
|
Здравейте! Някой беше ли вчера /вторник вечер/ в Борисовата градина на вечерта на народните танци в рамките на Sofia Dance Week? Мнения, впечатления? Ние се разбихме от танци и според мен беше много весело. Здраве и късмет на всички!
Никой не е идеален докато не се влюбиш в него!
| |
Тема
|
Re: Sofia Dance Week - народни танци
[re: lilava_peperuda]
|
|
Автор | Cтaниcлaв (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.09.08 14:22 |
|
Здравей, ще се изям от яд, бях си набелязал да дойда, и забравих че е на 9ти, как беше, пиши повече.
Станислав
| |
|
Здравей! Много весело и изпълнено с позитивна енергия беше цялото събитие. Доста хора се бяха събрали, което иде да покаже, че идеята е добра и трябва по-честичко да се случва. Отначало имаше малко основни стъпки и елементи и то предимно за по-малките, но после стана ясно че повечето хора там си знаят хората . Поразвихрихме се . Общо взето даже нямаше нужда от водещи, а само от музика. Останах с много добри впечатления и пак бих отишла.
| |
|
супер беше, велико.
само че веднъж-дваж си позволиха да пуснат нещо мазно небългарско народно, което даже не ставаше за хорца.
сакъм да не се покажат колко са супер модерни
| |
|
Мда. Съгласна съм с това за "небългарските неща". Излишни бяха, но като цяло си беше веселба. Много разтоварващо и в същото време зареждащо с положителна енергия. Дай боже по-често!
| |
|
|
|
|