Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:08 17.07.25 
Култура и изкуство
   >> БГ фолклор
*Кратък преглед

Тема Любителско надсвирване и надпяваненови  
АвторCтaниcлaв (Нерегистриран)
Публикувано30.06.08 20:28

Здравейте, ето една спонтанна покана,

На 03. Юли ( този четвъртък )в борисовата градина до (пак ако ни я предоставят и НА ) лятната сцена от 18:00 ще се проведе първото ФОЛКЛОРНО ЛЮБИТЕЛСКО НАДПЯВАНЕ И НАДСВИРВАНЕ . Съборът е напълно доброволен, няма такса, няма резервация, само желание за народна музика, зрители са разбира се добре дошли. Всеки който умее на някакъв нструмент да свири народна музика или да пее, без ограничение във възрастта, може да вземе участие.
Мотото на събора е:
Красив български фолклор за красива непокътната българска природа.

Които има някакви идеи нека да пише на sboyadjievbg@abv.bg или да ми звънне на 0878 909184
Станислав Бояджиев

Всички сте добре дошли.

Поздрави от Станислав

Ще е съвсвем спокойно не със състезателен характер, всеки ще му се даде възможност да се представи, съпровод може да си организирате и със другите участници, който иска да помага да се обади.

Моля разпространете го на всеки който смятате че подходящо.

Тема Re: Любителско надсвирване и надпяваненови [re: Cтaниcлaв]  
Автор Muxaun (непознат)
Публикувано30.06.08 21:39

чудесно, мисля да дойда да гледам.
мога да помагам с малко фотография :)
не вярвам да се престраша да пея чак

Тема Re: Любителско надсвирване и надпяваненови [re: Muxaun]  
Публикувано01.07.08 09:57

Не се притесниавай, не ще е много голямо, това е като първа среща на любителите, и до сега сме се събирали, но решихме да го направим по голямо, надявам се за краткото време което има до четвъртък да се разчуе.
Поздрави.
Станислав

Тема Re: Любителско надсвирване и надпяваненови [re: Cтaниcлaв]  
Автор liuboo (фен)
Публикувано02.07.08 01:03

hah ako si naviq duetniq partnior moje da doida da vi izpeeme nqkoq 6opska pesni4ka

Тема Re: Любителско надсвирване и надпяваненови [re: liuboo]  
Публикувано02.07.08 12:49

Много ще се радвам да дойдеш, пак защо и не сам, със съпровод шопското става много яко, но и единично е силно.
Поздрави.
Станислав

Тема Благодаря на всички! [re: Cтaниcлaв]  
Публикувано06.07.08 12:10

Здравейте,
благодаря на всички които присъстваха, и на тези които са разпространили информацията, защото имаше много хора, надявам се да ви е харесало, на мен лично много ми беше приятно че се получи така спонтанно, и много от посетителите на парка се спираха и слушаха и играха.
На есен ще направим още едно, когато се съберат всички пак, ще го организираме от по отрано този път с озвучение за да могат да се изявят и по тихите иструменти и гласовете.
Така че, репетирайте, септември е второто надсвирване и надпяване, ще го обявим на време.
Поздрави.
Станислав

Тема Re: Благодаря на всички!нови [re: Cтaниcлaв]  
Автор Muxaun (непознат)
Публикувано15.07.08 13:48

Върховно беше :)
вълшебно.
радвам се че поне 9 човека дойдоха там научили от мен за проявата :) , някои замалко, някои за повече.
Надявам се следващия път повече песни и който знае някои хубави, да разпечата листа с текст(поне за мен)

или да прати по интернет мп3 с текст за да сме готови тоя път.
може и аз като си подготвя песни да пратя

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.