Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:26 14.07.25 
Култура и изкуство
   >> БГ фолклор
*Кратък преглед

Тема СБИРКА НА КЛУБА 2008Г.нови  
Автор ludomladoМодератор (оптимист)
Публикувано24.04.08 17:17

Повдигам тая тема във връзка с изпълнение правилата на клуба.

Тук може да предлагате различни места и начини къде и кога да стане това. Аз ще бъда в отпуск през целия месец юли и поради тази причина тогава ще ми е най удобно да се съберем.

Единият вариант е да се съберем в заведение в голям град с възможност за пеене , свирене , танцуване, хапване, пииване ..... .

Другият е да е някъде сред природата, под открито небе близо до природна забележителност например.

Всички , които проявят интерес и имат възможност да присъстват ще могат срещу заявка да получат специална покана за сбирката по е-майл срещу заплатена определена сума.

Парите събрани от поканите ще се използват за хонорар на някоя известна фолклорна група , а също така и за общо ядене (чеверме примерно) и нещо за пийване.

Поканите ще бъдат поименни и ще дават право да доведете още един човек с вас по ваш избор.

Сбирката ще бъде организирана и проведена при условие, че са налице достатъчно желаещи за което ще бъдете уведомени своевременно.

Ще се радвам да чуя коментарите ви и поради тая причина ще закрепя тази тема като статична за известен период.

Скайп ludomlado2

Тема Re: СБИРКА НА КЛУБА 2008Г.нови [re: ludomlado]  
АвторCтaниcлaв (Нерегистриран)
Публикувано24.04.08 17:17

Нека да е на някой събор, така и музиканти ще имаме безплатно, пък и нормално ние трябва да си изкараме музикалното оформление сами.
Поздрави.
Станислав

Тема Re: СБИРКА НА КЛУБА 2008Г. [re: ludomlado]  
Автор Muxaun (непознат)
Публикувано18.05.08 17:23

Искам и аз среща, ако ще в София, или на Събор, но ако може да не ми иска някой пари

Редактирано от Muxaun на 18.05.08 17:26.

Тема Re: СБИРКА НА КЛУБА 2008Г.нови [re: ludomlado]  
Автор Eлeнka ()
Публикувано19.05.08 10:07

Организирайте го като предишните ви сбирки- как е по- добре?
Ето ви едно предложение- елате при нас :)- в Мелник- хем природна забележителност, хем механи, колкото искаш- мисля, че и цените са по- ниски от София.

. Хем на 2 часа от София.
Аз лично не съм за идеята да е на събор, не защото е лоша- а защото просто повечето от съборите в България не са подходящи за сбирки- хора, кебапчета и шум. А и не можете да си избирате музиката- каквото ви сервира някой фолклорист- това консумирате.
Остава най- лесния вариант- София- а софианците да кажат има ли хубави кръчми с музика или няма. Ако няма- мислете около София.( Перник, Благоевград, Банско)

www.lebivino.com

Тема Re: СБИРКА НА КЛУБА 2008Г.нови [re: Eлeнka]  
Автор Jefff (скитник)
Публикувано21.05.08 23:50

Неее, само не Банско. Повече няма да стъпя там. Предпочитам да си го спомням каквото беше. А и хората вече не са същите - от горди планинци станаха слуги на мутрите.

А за срещата - не е задължително да е в голям град. Може и в някое по-запазено село, стига да има подходящи условия.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.