Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:32 03.11.25 
Непрофесионални
   >> Българи за България
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Защо ме дразни българия  
Авторa (Нерегистриран)
Публикувано16.11.05 03:18

В най новата история на българия, винаги сме подкрепяли лошите. Дали това че е хитлер, сталин а сега и буш все едно. Незнам късмет ли е това или българите са болни мозъци на тема подчинение на злите сили.

Сега ще подарим бази на гнусните гринговци, ще им ги подържама на всичко от горе. водим война в ирак и където още ни поръчат. политиците получават множествен оргазъм само като потупат. А ние какво? На протеста против базите имаше 80% възрастни хора и 20% деца (<30годиншни). Какво значи това? Че само най старите и най младите хора са нормални а другите са или фенове на щатите или не им пука независимо дали разни гнусни американци ще ги чукат от зад като стане американско робство, щото ще си имат биг брадър.

И на всичко от горе сега съдят две невинни деца щото са лепили плакат за легалния протест против американската окупация. На всичкото от горе са били жестоко пребити от полицията, за което тези полицаи вече получиха награда за добре свършена работа.
Какво ли не се изговори комунисти били, фашисти били. Аз казвам че са против робството. Сами ние ги наказваме за това. И на никой не му пука.

Не че му пукаше на някой като нато превзе българия.
Не че му пукаше на някой като затваряха козлудуй.
Не че му пукаше на някой за медичките в либия.
Не че му пука на някой за американската окупация
Не че му е пукало на някой като са дошли тук немците
Не че му е пукало на някой като са дошли руснаците
Не че му е пукало на някой като сега идват америк.
Не че му е пукало на някой като са дошли турците

За мен българия е изчезнала с началото на турското робство. Това сега е друга страна, която продължава да е в робство и ние си го заслужаваме. Щом сме толкова заспали и никога не ни е пукало.
Не че няма и добри хора - има. Но като че ли вече и те са изчезнали.

Тема Re: Защо ме дразни българиянови [re: a]  
АвторПaиcий ll (Нерегистриран)
Публикувано18.11.05 03:49

O, неразумни юроде,
Поради что не се срамиш, че си българин днес?!

Автор Bvlgari (bulgari.com)
Публикувано08.05.06 06:17

Що ти е бре? Оти си се разцъркал тъдеве како некой цвърцок?

esse quam videri

Тема Те те го те Bvlgari!нови [re: Bvlgari]  
АвторЛeвckи (Нерегистриран)
Публикувано20.05.06 11:46

Авторmiroxxx (Нерегистриран)
Публикувано24.06.06 13:41

Приятелю.
нали знаеш че когато фактите говорят и боговете мълчат.
факта че си написал тези силни думи за българите и за българия и за половин година като отговор имаш само една карикатура и отговор от един олигофрен който е от тия които ама вообще не им пука за ништо освен яко пиене, ядене, секс и сръбска музика.
тия факти са просто невероятни .
Представяш ли си приятелю в ква шибана курвенска държава живеем.
и всеки ден се обеждавам все повече и повече че на нас българите ни е готино на ни е вътре и то целия,и че ако живеем добре в тази булгария 90%от нас ще умрат,просто сме свикнали да ни е гадно.
ама кво искаш приятелю от една нация с турски нрави и цигански манталитет. :-)
Как искаме да се оправиме като престъпниците сами си гласуват законите.
Как искаме да се оправиме като всички гледаме на другия у канчето и се чудиме в безсънни дни и нощи как да го прецакаме щото той е надигнал глава над другите.
Как искаме да се оправиме като се дупиме на всеки който дори и необмислено се опита да ни заповядва какво да правиме в нашата държава с ншите ресурси. и
Абе не ми се пише повече просто ми е писнало вече и Приятелю кажи ми за кво да ми пука като на никой нему пука.
Цялата работа е там че искам да съм тук ама ще запаля гумите по света и дано някой ден да успея , тогава вярвай ми приятелче че на БГ нама да й обръщам внимание.
И знаете ли че според мойто мнение България вече не е само една курва има и нещо ново в нейния характер, тя е наркоманка . ДА няма начин някой заблуден Българин да се върне от странство и да не го изчука яко и да не го обере до последната стотинка.
От мене стига толко че така може да си пиша 1-ин месец.
ако иска някой да си лафим ,споделим или квото и да е може да го направи в форума на

Редактирано от Zombine на 03.07.06 10:54.

Тема Re: Е ква да е државата бе?!нови [re: miroxxx]  
Авторr (Нерегистриран)
Публикувано10.07.06 01:20

С таа безлична твар, дека се перчи народ да е некакоф?! Мухльофци които верват на секо плямпало за светлото бъдеще?! А най верват у келепиро, авантиджосо, гепенето, комфорто, косумацията до дупката на пенджурата

Гъ Цо - селско оправление оод

Тема Re: Те те го те турчето,нови [re: Лeвckи]  
Автор Agent OO7 ()
Публикувано20.08.06 06:57

лапа ибричето

"...top secret..."

Автор eFFeXX (ronin)
Публикувано23.11.06 16:20

има доста хора които могат да се вайката ... даже с дни наред !!!

а да направите нещо можете ли ??

Тема Re: Защо ме дразни българиянови [re: eFFeXX]  
Автор Caбaзий (възкръснал)
Публикувано08.12.06 00:22

А ти велики ,бизнесменю , какво направи докато те нямаше??

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.