|
Тема
|
george w. bush
|
|
Автор | янkи (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.11.05 18:34 |
|
Какво мислите за този велик колонизатор? Разни мръсни наркоманчета ще правят протест против българо-американските бази издигащи на висота святата дружба м/у нас и нашия обичан по голям брат.
http://www.nezavisim.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1318&Itemid=0%3Cbr%3E
какво мислите за тези заблудени овци?
| |
|
Усещам провокация! ОК
На какво е скрепена тази велика дружба? хахаха
Голяма заблуда , а може би базите ще ни запазят...)
Дълбоко се разграничавам от промитите мозъци!
| |
Тема
|
Re: АНТИ
[re: Vunk*]
|
|
Автор | 1 (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.11.05 15:04 |
|
тогава ела на протест:)
| |
Тема
|
Re: george w. bush
[re: янkи]
|
|
Автор |
last roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 11.11.05 00:52 |
|
И за колонизатор не става - толкова е тъп горкият.... Ама ние сме по-тъпи, щото очакваме .. септември да бъде май, а земята стане рай.... Ама май някоя междуконтинентална ракета от бившия голям брат да отнесеме накрая...
Primus inter pares!
| |
Тема
|
[re: last roman]
|
|
Публикувано | 11.11.05 03:23 |
|
ти римлянче не би ли трябвало да им се кефиш на американците с тоя ник? То тоя орел дето си го сложил и те му се кланят:)
Не се закачам или нещо. Много си прави:) Майтапя се с бушарата
Да разбирам ли че ще ходиш на протеста събота от 11 сутринта? Много искам да видя повече млади лица там. Страх ме е че в бг на младите хич не им пука.
| |
Тема
|
[re: 1]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.11.05 10:56 |
|
Ми той и Хитлер се кефел на римските орли... Имитатори много - оригиналът е един - Древен Рим...
Primus inter pares!
| |
Тема
|
[re: last roman]
|
|
Публикувано | 11.11.05 12:49 |
|
Хахахах. да прав си:)
ама аз така и не разбрах ти дали ще ходиш на протеста или всъщност не си против базите?
| |
Тема
|
[re: янkи]
|
|
Автор | red (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.11.05 13:05 |
|
Не се заяждайте с милия човечец. Знаеш ли от колко неща е зависим? И той просто се опитва да създаде илюзията, че е велик, като се дуе толкова много, че де не се видят тези, които му дърпат конците. Смятате ли, че е лесно да угаждаш на най-гадните, долни, мазни и противни богаташи с мания за величие?
| |
Тема
|
[re: 1]
|
|
Автор |
Публикувано | 11.11.05 13:39 |
|
Ще взема да мина. Лично аз смятам, че никой няма право /особено чужденец/ под какъвто и да е предлог да отчуждава българска земя. При това ще бъде забранено дори да припарвам наблизо... Не че съм се затърчал, но това, че ми е забранено да се разхождам свободно в държавата си, меко казано ме нервира. А това, че ние сами предлагаме хамариканците да направят бази тук си е политическа /'курвенска'/ работа..... Облаги никакви - само проблеми ще си имаме....
Ама политиците лъжат, тъпия народ им вярва... Все едно не се е научил за толкова години...
Трябва да има референдум, а не пак всичко скрито-покрито.. Както с АЕЦа, както и с всички други простотии.
Ебах я у демократичната държава...
Primus inter pares!
| |
|
|
|
|