|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
spider4o - Велика личност!
|
|
Автор |
пeтeлa (traveling) |
Публикувано | 15.10.04 23:51 |
|
Да си смомним с добро за него и да му издигнем паметник приживе!
И ние ви мразим!
| |
|
съгласен !
Слънцето е планета, на която всички са думнали по една Nuclear-ka искрено, от сърце.
†
| |
|
що не му кажеш да мине оттука да види темата
...
Положителните емоции са свързани с увеличаване на чувствителността на окото към оранжевия цвят
| |
Тема
|
Re: spider4o - Велика личност!
[re: пeтeлa]
|
|
Автор |
spider4o™ (fnac) |
Публикувано | 24.11.04 11:33 |
|
Хахахахха....тъкмо влизам в напълно непознат клуб с презумпцията да пусна някоя темичка, та да ме помнят и тука и гледам ... spider4o...хохохо :))))
Аз съм навитак също да участвам в тая похвална инициатива. И аз ше си изграждам паметник.
Това е най-стойностната тема в този клуб! Трябва да ти връчат лауреат!!! 
spider4o мисли за международното положение,както и международното положение мисли за spider4o
| |
|
гледам той сам се е оправил дотук :)
БРУСИИИИИИ I LOVE YOU
| |
|
Абе ако щат да ми връчват лауреат, ама не искам да ми сервират повече пица, която да залепва по картончето отдолу
А в човешки-ресурси-работа или исторически възстановки влизал ли си
...
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.
| |
|
Ти да не ревнуваш, че тая тема не е насочена към теб
...
Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on.
| |
|
О, сега ще ги посетя и тях.
А аз мразя вече пици. Щото...всеки път ми звънят и като сляза долу да отворя вратата и се оказва, че някой съсед си поръчал пица, само че объркали звънеца. Лошото е, че всеки път го бъркат, а аз все скачам да отварям с очакването да видя пички. И вместо това - пици.
spider4o мисли за международното положение,както и международното положение мисли за spider4o
| |
|
Е аз знам, когато си поръчвам пица, никога до сега не са идвали от Верди да ми кажат "Честито, печелите бонус 4 пици Вегетариана, защото използвахте 2 пъти услугата "Поръчка през интернет" "... мечтииии
| |
|
исля, че ги ахнаха, но бяха култови
сори, не и бачка ""-ъто
till 08.01.2005
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|