Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:47 16.02.25 
Религия и мистика
   >> Велики личности
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема Робството е много актуално и днес !!!!!!!!  
Автор QUATRO (новак)
Публикувано10.01.04 21:04

Според мен хорица от средния калибър и в момента са роби и не виждам изгледи да се освободят .

Защо ли ??????

Роби на ШЕФА , защото нямат необходимите качества да развият собствен бизнес - това не е като да плюеш в дира !!!!!

Роби на Жените си - защото безграбначността пречи да се освободят от оковите !!!!!!!!

Роби на Децата си - които финансират докато издъхнат а не са ги научили да се оправят сами !!!!!!!!

Роби на Колите си които се разпадат под напора на двайсетте си години !!!!

Робуваш на какво ли още не , и говорим за свобода - при тези мизерни заплати?????????

Така ли изглежда свободния човек - не ????

Свободния човек има свободни пари , разполага със времето си и го разпределя както прецени ТОЙ а не ШЕФА му !!!!!!!!!!

Днеска един мой роб заяви че не му се работило в събота ??????????

Познай сега къде е - в казана на безработните , а следващите кандидати ще пишат автобиографии и ще се молят в молбите си !!!!!!!

На кого ще се молят на теб ли - не , ще се молят на мен защото само свободен човек може да ги назначи на работа !!!!!!!!

Та още ли се чувствате освободени от робството ?????????

Човек сам трябва да повярва в себе си и да се освободи !!!!!!!!!

Ха ха ха ха !!!!!!!!!!1

Тема Re: Робството е много актуално и днес !!!!!!!!нови [re: QUATRO]  
АвторTOЙ (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 02:37

Ало др. Шеф,
Чувал ли си за една книжка наричана "Библията" ? В нея се разправя как главния герой Христос разгонил търгашите-гешефтари като теб и др. Мулегавров от храма.....и те го разпънали на кръст.

Тук е храм на Беинса др. началник.....роб на парите.

Тема Оправдаваш си неуспеха в живота ли ?????????????нови [re: TOЙ]  
Автор QUATRO (новак)
Публикувано11.01.04 09:37

Понеже не било духовно и той не пожелал да създаде собствен бизнес , просто си вземал заплата за да е неосквернен духовник - повервах ти ?????

Това е много удобно да прикриеш собствената си некадърност и неспособност да се реализираш в живота !!!!!!!!!!!!!

Ако господ живееше днес на земята какъв мислиш щеше да бъде , шеф или наемник на заплата ?????????

Кое е по-достойно за господ според теб ??????????

Не ме кръщавай ДРУГАР ???

Да не ме изкараш и номенклатера или комунист - щото тогава съм бил първи клас ученик - отличник !!!!!!!!!!

Не съм и МАФИОЗ -предупреждавам -не ме забърквайте и принизявайте!!!!!

Започнал съм бизнеса си със джобни пари , и винаги съм работил само за себе си , нямам получена заплата - само раздавам на духовници като теб !!!!!!

И като надделее духът в тях и се помислят за важни - шут некадърнико ,марш на борсата ти нямаш нужда от заплата ????????????

Щом се помисли за господ - ръси ъкъл не му се работи в събота или го домързява - да се хранят с БОГАТАТА СИ ДУХОВНОСТ ????????

Интересно ми е как ли ще представиш сега личния си неуспех ????????

Тема ИСТИНАТА Е ЧЕ ВИ МЪРЗИ.................нови [re: QUATRO]  
Автор QUATRO (новак)
Публикувано11.01.04 10:10

Частния бизнес е една борба , жестока борба ,ежедневна и безкомпромисна ,грешки не се допускат много са скъпи .

Трябва да имаш десет пъти повече качества от персонала си ......

Трябва да имаш ъкъл в главата да поемаш риск , всеки ден без право на грешки !!!!!!!!!!

Работи се много , жертват се време , и много други неща !!!!!!

Много по- удобно е да си седиш на работното място и шефа да мисли , ти да изпълняваш , Е КОЕ Е ДУХОВНОТО У ТЕБ ?????????????????????????????

КОЙ Е ПО ДУХОВЕН А ??????????????????????????????

Докога ще се лансира МЪРЗЕЛА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА???????????????

КАК ЩЕ ВЪРВИМЕ НАПРЕД КАТО ПЛЮЕТЕ ПО ХОРА КОИТО ДВИЖАТ ОБЩЕСТВОТО НАПРЕД , ПРОПОВЯДВАТЕ ПОСРЕДСТВЕНОСТ - А ТОВА Е КОМУНИЗЪМ ?????????????

Значи какво излиза и кой е комуниста , този дето работи денонощно и се развива или такива като тебе духовни и мързеливи неудачници????????????

Попитай децата си в каква държава искат да живеят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"нови [re: QUATRO]  
АвторTOЙ (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 10:43

Има над 300 клуба в дира.

Щом ти се говори на тема "бизнес" - открий подходящия клуб за това и мирясай! Този клуб е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ !!!

Тема Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"нови [re: TOЙ]  
АвторOpo (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 11:04

Ти ли ще определяш кой клуб за кого е подходящ?
Смотаняк!!!!!!!!!!!!!

Тема Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"нови [re: Opo]  
Автор QUATRO (новак)
Публикувано11.01.04 12:50

Тези неща сами си се определят и регулират , извинявам се ако ви досаждам .

Може би трябва да поставяте повече теми по въпроса за Беинса , ще ми буде интересно !!!!

Когато в даден клуб нещата не вървят и интереса е слаб , лешояди като мен и МУЛЕ нападат , това е нормално .

Още веднъж съжалявам за опорочаването на това свято и международно признато учение ,което уважавам и харесвам !!!!!

Просто търсиме начин да разнообразиме клуба и да си почешаме езиците , нищо лично към Беинса / поне от моя страна /

Тема Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"нови [re: Opo]  
АвторTOЙ (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 20:39

Ти ли ще определяш кой клуб за кого е подходящ?
Смотаняк!!!!!!!!!!!!!

Хей запъртък несретен,
1. Заглавието на клуба ОПРЕДЕЛЯ за кого е и не е един клуб !!!
2. Измисли си свой ник и пиши с него - не клонирай ника на Оро, защото Оро е много повече от един "ник". И тези, които са били по-дълго в нета знаят кой е Оро и какво е писал. Бъди себе си - не жалко менте копие на никове......

Тема Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"нови [re: QUATRO]  
АвторTOЙ (Нерегистриран)
Публикувано11.01.04 21:04

"Тези неща сами си се определят и регулират , извинявам се ако ви досаждам ".

По "подразбиране" всеки интелигентен човек ще схване, че това е клуб за учението на Беинса и ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО ПРИЕМАТ!!!

"Може би трябва да поставяте повече теми по въпроса за Беинса , ще ми буде интересно !!!! "

От самото откриване на клуба /преди около 2 год/ др. Муле нахълта в него и започна да го задръства до козирката със своите словоблудства и взаимноизключващи се софизми. Всеки, който се опита да пусне тема или постинг имащи директно отношение към Беинса и учението му - бе жестоко оплюван, подиграван и отхвърлян от др. Муле с прилагане на невиждана ДИКТАТУРА на БОЛНАТА ПСИХИКА И ЕГОЦЕНТРИЗЪМ ......над логиката, разума и вярата....Защото др. Муле - посткомунистически мафиот, милионер-атеист и комунист СИ ПОСТАВИ ЗА ЦЕЛ ДА ПРЕСЛЕДВА ВСИЧКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БЕИНСА.......нещо, с което се занимаваше и баща му др. Мулеталов от ЦК на БКП и цялата комунистическа мафия 50 год. неизменно........

Да се цитират думите и мъдростите на Беинса - СТАНА АБСУРД в този клуб и....хората се разбягаха от клуба.....Остана шута Мулегавров да произвежда и произвежда всевъзможни изопачения, олигофренски интерпретации и гаври с думите на святия българин.....

За краткото време, когато се появи модератор и ЗАБРАНИ ДОСТЪПА НА ОБЗЕТИЯ ОТ БЯС МУЛЕГАВРОВ В КЛУБА....НАСТЪПИ СЪВСЕМ ДРУГА АТМОСФЕРА В КЛУБА И....ПРОСВЕТНА......Появиха се теми и дискусии директно свързани с Беинса и учението му.....

Но бяс не трае.......

Мулегавров принуди с типичните си комунистически методи на насилие и терор тъпите админи да махнат модератора от клуба /не успя да премахне първите 3 теми в клуба - ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕМАНИПУЛИРАНИ СЛОВА НА БЕИНСА - нещо което не му дава миг спокойствие. / и........ОТНОВО ЗАДРЪСТИ КЛУБА СЪС СВОИТЕ ИЗПРАЖНЕНИЯ......ЧАК ДО КОЗИРКАТА....../ справка първите 2-4 стр./

и ..........хората се разбягаха от клуба отново..........останаха мекеретата-запъртъци, които само дебнат да направят някоя интрига........като койоти, като кърлежи, като демони на мрака.....

Тема Прав е бил Мулетаров , с такова дърво като теб???? [re: TOЙ]  
Автор QUATRO (новак)
Публикувано11.01.04 21:16

Всички го знаели - какво знаят всички за Оро ?????????

Че е палячото на дира - да знаят го !!!!!!!!!!

Че е комплексар и заядливец - така си е !!!!!!!!

Класически случай на ТЮФЛЕК който само в Дира може да се пъне като ТРАБАНТ на светофар .

А извън Дира е силно притеснителен обикновен и смачкан човечец .

Какво толкова си написал , че да се гордееш и кой те чете самохвалко такъв.

Не ме вълнува смешния ти НИК само те дразня.

Но е интересно защо не си регистриран отворко.

Абсолютно съм съгласен с Мулетаров , добре е направил човека , като те гледам какво си дърво не е имал друг избор !!!!!!!!!!!

Редактирано от QUATRO на 11.01.04 21:37.

Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.