|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Робството е много актуално и днес !!!!!!!!
|
|
Автор |
QUATRO (новак) |
Публикувано | 10.01.04 21:04 |
|
 Според мен хорица от средния калибър и в момента са роби и не виждам изгледи да се освободят .
Защо ли ??????
Роби на ШЕФА , защото нямат необходимите качества да развият собствен бизнес - това не е като да плюеш в дира !!!!!
Роби на Жените си - защото безграбначността пречи да се освободят от оковите !!!!!!!!
Роби на Децата си - които финансират докато издъхнат а не са ги научили да се оправят сами !!!!!!!!
Роби на Колите си които се разпадат под напора на двайсетте си години !!!!
Робуваш на какво ли още не , и говорим за свобода - при тези мизерни заплати?????????
Така ли изглежда свободния човек - не ????
Свободния човек има свободни пари , разполага със времето си и го разпределя както прецени ТОЙ а не ШЕФА му !!!!!!!!!!
Днеска един мой роб заяви че не му се работило в събота ??????????
Познай сега къде е - в казана на безработните , а следващите кандидати ще пишат автобиографии и ще се молят в молбите си !!!!!!!
На кого ще се молят на теб ли - не , ще се молят на мен защото само свободен човек може да ги назначи на работа !!!!!!!!
Та още ли се чувствате освободени от робството ?????????
Човек сам трябва да повярва в себе си и да се освободи !!!!!!!!!
Ха ха ха ха !!!!!!!!!!1

| |
Тема
|
Re: Робството е много актуално и днес !!!!!!!!
[re: QUATRO]
|
|
Автор | TOЙ (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.01.04 02:37 |
|
Ало др. Шеф,
Чувал ли си за една книжка наричана "Библията" ? В нея се разправя как главния герой Христос разгонил търгашите-гешефтари като теб и др. Мулегавров от храма.....и те го разпънали на кръст.
Тук е храм на Беинса др. началник.....роб на парите. 
| |
Тема
|
Оправдаваш си неуспеха в живота ли ?????????????
[re: TOЙ]
|
|
Автор |
QUATRO (новак) |
Публикувано | 11.01.04 09:37 |
|
Понеже не било духовно и той не пожелал да създаде собствен бизнес , просто си вземал заплата за да е неосквернен духовник - повервах ти ?????
Това е много удобно да прикриеш собствената си некадърност и неспособност да се реализираш в живота !!!!!!!!!!!!!
Ако господ живееше днес на земята какъв мислиш щеше да бъде , шеф или наемник на заплата ?????????
Кое е по-достойно за господ според теб ??????????
Не ме кръщавай ДРУГАР ???
Да не ме изкараш и номенклатера или комунист - щото тогава съм бил първи клас ученик - отличник !!!!!!!!!!
Не съм и МАФИОЗ -предупреждавам -не ме забърквайте и принизявайте!!!!!
Започнал съм бизнеса си със джобни пари , и винаги съм работил само за себе си , нямам получена заплата - само раздавам на духовници като теб !!!!!!
И като надделее духът в тях и се помислят за важни - шут некадърнико ,марш на борсата ти нямаш нужда от заплата ????????????
Щом се помисли за господ - ръси ъкъл не му се работи в събота или го домързява - да се хранят с БОГАТАТА СИ ДУХОВНОСТ ????????
Интересно ми е как ли ще представиш сега личния си неуспех ????????  
| |
Тема
|
ИСТИНАТА Е ЧЕ ВИ МЪРЗИ.................
|
|
Автор |
QUATRO (новак) |
Публикувано | 11.01.04 10:10 |
|
Частния бизнес е една борба , жестока борба ,ежедневна и безкомпромисна ,грешки не се допускат много са скъпи .
Трябва да имаш десет пъти повече качества от персонала си ......
Трябва да имаш ъкъл в главата да поемаш риск , всеки ден без право на грешки !!!!!!!!!!
Работи се много , жертват се време , и много други неща !!!!!!
Много по- удобно е да си седиш на работното място и шефа да мисли , ти да изпълняваш , Е КОЕ Е ДУХОВНОТО У ТЕБ ?????????????????????????????
КОЙ Е ПО ДУХОВЕН А ??????????????????????????????
Докога ще се лансира МЪРЗЕЛА И ПОСРЕДСТВЕНОСТТА???????????????
КАК ЩЕ ВЪРВИМЕ НАПРЕД КАТО ПЛЮЕТЕ ПО ХОРА КОИТО ДВИЖАТ ОБЩЕСТВОТО НАПРЕД , ПРОПОВЯДВАТЕ ПОСРЕДСТВЕНОСТ - А ТОВА Е КОМУНИЗЪМ ?????????????
Значи какво излиза и кой е комуниста , този дето работи денонощно и се развива или такива като тебе духовни и мързеливи неудачници????????????
Попитай децата си в каква държава искат да живеят !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
| |
Тема
|
Re: ИСТИНАТА Е ЧЕ ТОВА НЕ Е клуб "БИЗНЕС"
|
|
Публикувано | 11.01.04 10:43 |
|
Има над 300 клуба в дира.
Щом ти се говори на тема "бизнес" - открий подходящия клуб за това и мирясай! Този клуб е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯ ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ !!!   
| |
Тема
|
|
|
Автор | Opo (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.01.04 11:04 |
|
Ти ли ще определяш кой клуб за кого е подходящ?
Смотаняк!!!!!!!!!!!!!

| |
Тема
|
[re: Opo]
|
|
Автор |
QUATRO (новак) |
Публикувано | 11.01.04 12:50 |
|
Тези неща сами си се определят и регулират , извинявам се ако ви досаждам .
Може би трябва да поставяте повече теми по въпроса за Беинса , ще ми буде интересно !!!!
Когато в даден клуб нещата не вървят и интереса е слаб , лешояди като мен и МУЛЕ нападат , това е нормално .
Още веднъж съжалявам за опорочаването на това свято и международно признато учение ,което уважавам и харесвам !!!!!
Просто търсиме начин да разнообразиме клуба и да си почешаме езиците , нищо лично към Беинса / поне от моя страна /   
| |
Тема
|
[re: Opo]
|
|
Публикувано | 11.01.04 20:39 |
|
Ти ли ще определяш кой клуб за кого е подходящ?
Смотаняк!!!!!!!!!!!!!
Хей запъртък несретен,
1. Заглавието на клуба ОПРЕДЕЛЯ за кого е и не е един клуб !!!
2. Измисли си свой ник и пиши с него - не клонирай ника на Оро, защото Оро е много повече от един "ник". И тези, които са били по-дълго в нета знаят кой е Оро и какво е писал. Бъди себе си - не жалко менте копие на никове......   
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 11.01.04 21:04 |
|
"Тези неща сами си се определят и регулират , извинявам се ако ви досаждам ".
По "подразбиране" всеки интелигентен човек ще схване, че това е клуб за учението на Беинса и ЗА ТЕЗИ КОИТО ГО ПРИЕМАТ!!!
"Може би трябва да поставяте повече теми по въпроса за Беинса , ще ми буде интересно !!!! "
От самото откриване на клуба /преди около 2 год/ др. Муле нахълта в него и започна да го задръства до козирката със своите словоблудства и взаимноизключващи се софизми. Всеки, който се опита да пусне тема или постинг имащи директно отношение към Беинса и учението му - бе жестоко оплюван, подиграван и отхвърлян от др. Муле с прилагане на невиждана ДИКТАТУРА на БОЛНАТА ПСИХИКА И ЕГОЦЕНТРИЗЪМ ......над логиката, разума и вярата....Защото др. Муле - посткомунистически мафиот, милионер-атеист и комунист СИ ПОСТАВИ ЗА ЦЕЛ ДА ПРЕСЛЕДВА ВСИЧКИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА БЕИНСА.......нещо, с което се занимаваше и баща му др. Мулеталов от ЦК на БКП и цялата комунистическа мафия 50 год. неизменно........
Да се цитират думите и мъдростите на Беинса - СТАНА АБСУРД в този клуб и....хората се разбягаха от клуба.....Остана шута Мулегавров да произвежда и произвежда всевъзможни изопачения, олигофренски интерпретации и гаври с думите на святия българин.....
За краткото време, когато се появи модератор и ЗАБРАНИ ДОСТЪПА НА ОБЗЕТИЯ ОТ БЯС МУЛЕГАВРОВ В КЛУБА....НАСТЪПИ СЪВСЕМ ДРУГА АТМОСФЕРА В КЛУБА И....ПРОСВЕТНА......Появиха се теми и дискусии директно свързани с Беинса и учението му.....
Но бяс не трае.......
Мулегавров принуди с типичните си комунистически методи на насилие и терор тъпите админи да махнат модератора от клуба /не успя да премахне първите 3 теми в клуба - ЕДИНСТВЕНИТЕ НЕМАНИПУЛИРАНИ СЛОВА НА БЕИНСА - нещо което не му дава миг спокойствие. / и........ОТНОВО ЗАДРЪСТИ КЛУБА СЪС СВОИТЕ ИЗПРАЖНЕНИЯ......ЧАК ДО КОЗИРКАТА....../ справка първите 2-4 стр./
и ..........хората се разбягаха от клуба отново..........останаха мекеретата-запъртъци, които само дебнат да направят някоя интрига........като койоти, като кърлежи, като демони на мрака.....   
| |
Тема
|
Прав е бил Мулетаров , с такова дърво като теб????
|
|
Автор |
QUATRO (новак) |
Публикувано | 11.01.04 21:16 |
|
Всички го знаели - какво знаят всички за Оро ?????????
Че е палячото на дира - да знаят го !!!!!!!!!!
Че е комплексар и заядливец - така си е !!!!!!!!
Класически случай на ТЮФЛЕК който само в Дира може да се пъне като ТРАБАНТ на светофар .
А извън Дира е силно притеснителен обикновен и смачкан човечец .
Какво толкова си написал , че да се гордееш и кой те чете самохвалко такъв.
Не ме вълнува смешния ти НИК само те дразня.
Но е интересно защо не си регистриран отворко.
Абсолютно съм съгласен с Мулетаров , добре е направил човека , като те гледам какво си дърво не е имал друг избор !!!!!!!!!!!

Редактирано от QUATRO на 11.01.04 21:37.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|