|
Тема
|
Свештена война! АМУРХАД !
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 24.03.03 15:36 |
|
ПРИЗИВ към сите сеияни!
"Демократизаторите" на свето съшто се оказаа мноо гоЛеми тапаци! Имаа икономическа мошт, поткрепа от народите и достъп до идеите на светлите умове на най-добрите човеци! И ништо саштествено не свршиа за доброто на ората!
Те затва Ви призовавам на тотална сапротива насекаде по Земята! С единствено ефикасното оръжие ЛЬОБОФТА!
Моля тук четяштите да мислат непрестанно и да споделят идеите си за наште бъдешти "битки" и конкретните места за отваране на фронтове! Язе лЬично посочвам като цели религиите и мангизите! Там требе да се "удари"! Предлагам масирани льобовни атаки по места! Набирам амурхадзета! Подготвяйте се най-фнемателно и льобовно у тренировачните лагери по свето! Нема се давате! ПресЛедвайте и оништожавайте омразата!
Ипарлъко навремето не успе да сврши целата работа! Пося обаче семената и рокендроло! Ако требе па че го вазродим! Тоа път с тотален АМУРОТАРИЗАМ!
Гъ Цо - амуротизаторо
(тражим секретарка, мое Агарта!)
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Еййй,Гъцо,скицо бесподобна!
[re: Гъцo]
|
|
Автор |
AГAPTA (непознат
) |
Публикувано | 24.03.03 18:42 |
|
Много ми е драго!
Гъцо,верно казваш!Демократизаторите имаа икономическа мощ и достъп до светлите умове-ей тамо им е силата!!
Верно,нужна е съпротива!
Но...Амурхад както казваш!Ей тва е голяма съпротива,да знайш!!
Верно,требе да се удари по мангизите и религиите!Много ти сече акъло!
Е тва е Гъцо!
А пък язе секретарка веднага ти ставам!!
Гъцо,що пък да не напраим една партия на Любовта,бе?!
Много фенове ше имаме!
Ае,сакам да мислиш по въпросо!
АГАРТА-....и Гъцо вече за Любоф приказва![shokiran s
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Мани теа партии ма! Я ти шпрехам за целокупнот
[re: AГAPTA]
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 25.03.03 13:23 |
|
о клбе на земъта, ти па партии си знаеш! Че ги трескаме по сите континенти ма! Ега ги и у шашавите мразителе ги ега! Аааа
Гъ Цо - амуроктатура насекаде
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Мани теа партии ма! Я ти шпрехам за целокупнот
|
|
Автор |
Люб (дете) |
Публикувано | 25.03.03 19:03 |
|
- текст на отворено писмо от по-будне люде против войната към Правителството,Президента и Парламента.Има и петиция.
Spray lof in da hole wurld /я почнах по селски на английски,Гъ Цо ме зарази /
даа
it`s all about making it through
| |
Тема
|
Re: Тва добре от една страна, обаче
[re: Люб]
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 26.03.03 12:47 |
|
точно язе имам тврде сериьозен лЬичностен пробЛем: като свободен сеианин, не признавам нито едно правителство досега! И заиграфката с думата легитимност нечем да я и чуем! Като гражданин на РъБъто, разбира се че съм принуден да спазвам кво ли не! Но лЬичен граждански протест ште изрАзим само тогава, кога се разбере ЦЕЛАТА ИСТИНА! А она е и мноо иасна и мноо темна за сега! Призовавам единствено към съпротива чрез ЛЬОБОФ и прецизно огЛеждане ЦЕЛАТА СВЕТОВНА СИТОАЦИА! Стегайте се оти са че пробат да ни ментат най-много у целата ни историа! Ае
Гъ Цо - сеианино со светоскопо
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Шефе,кафето ти изстина!
|
|
Автор |
AГAPTA (непознат
) |
Публикувано | 26.03.03 20:52 |
|
Много работиш!
Яла да си изпиеш кафето!
Ся,шефе язе предлагам да се свържем по факсо с партията на Чичолина!
И да видиме:колко бройки има у тая партия,и че мое ли да ги зачислим към воюващите дзверове?!
Така ше дойде победата на Любофта!
Само така!
АГАРТА-секретарка на Гъцо
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Ма шер!
[re: AГAPTA]
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 26.03.03 21:40 |
|
Ти нема се пЛашиш ма! Тва ЧичоЛето први посланик че е у државата! Благодарим за вапросо! Оти имам спецеално мнение за еротиката! За сажаЛение че требе я ограничим! Распуштиа се ората! Че я сведем до некои тврди параметри! Се пак децата най-важни са! Тва е
Гъ Цо - тврда ерослиниа
КВО Е ТВА?
| |
|
|
|
|