|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
Тема
|
Са кога МУЛЕ се чупира,требе язе да ви
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 28.12.02 09:42 |
|
влачим у дебрите мисловни!Иначе че земете асе изоглавите докле го нема ави набльодава!И че ви дадем прва тема: абе,кво мислите за селяните?Те на тоа вапрос ми дайте некои мисли!Ае
Гъ Цо - ветаро ма не сабарга
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Са кога МУЛЕ се чупира,требе язе да ви
[re: Гъцo]
|
|
Автор | AГAPTA (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.12.02 10:33 |
|
Ей,Гъцко къде ходиш,бе?Абе,не мога да си затворя устата от смях!Блазе на околните край тебе!Айде,сега Мулето кат го няма,ше мислиме само с тебе.Къде търча.Търча ,къдет ми видат очите.И не ме засрамвай така,че съм голяма уоманка,не съм пубертетА ти кво си?Айде,кажи една дълбока мисъл,да я разнищим!
| |
Тема
|
Re: Таа ми е най-глибоката мисал:
[re: AГAPTA]
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 28.12.02 15:32 |
|
ТО ТРЕБЕ МНОО АСА МИСЛИ! А ништи ми я са де!И нали питах за селяните ма!Оти ништо не мисли по вапросо?Не сам искал никак даже те засрамим.Само си приказвам те така по некой пат.Извеневай!Бе наеш ли кво е тва елфрозе?Да не е некво вино!?Некой ми прати едни матреале,четиво.Язе го батисах штото пипам насекаде по теа бутоне и са ми го не препрашта.Па таман ми бе станало интересно!На тоа праштачо,адрезо му беше те тва розе!Кажи му ако го знаеш кой е!Ае
Гъ Цо - и он мое си се измисли...даже
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re:Кво сам язе!?
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 28.12.02 15:42 |
|
Ти да не мислиш че кат толко сам мислил и знам,а!?За мноо моя голема жалост,не сам пубертет,а мноо искам се такоф да сам си!Тва бебе,предочилишна,чавдарче,та до таа тъпа зрелост са ми писнале оште преди аги бех почвал!Пубертето е големио живот!Еееех,размечтах са ма!От филмо Ромео и Жолиета се се дрпам да се не мунем у серьознио и зрел жевот!Аеее,бес мене,оди се вргаляй пред некой друг!Ега те и у жевото!Дааа
Гъ Цо - има си разбираниа за таа работа он
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Са кога МУЛЕ се чупира,требе язе да ви
|
|
Публикувано | 28.12.02 21:45 |
|
Гъцко, айде, метнах ти някой матрал на хмела!
| |
Тема
|
Re: Благодарско за което!
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 29.12.02 08:41 |
|
Агарто,не отклоневай вапросо обаче!Са че мислиме ли тъде или че се чешаме!?Матреало,тоа с тексто, па доде на ероглиф.Земи го тури на некво друго филе ,оти язе незнам как аго преицнем на нашио език.Са да пуштим ли оште некой вапрос за мислене или да се не занимааме с тва теа дни по празнико!?Чудим се
Гъ Цо - мисловнио скрцач
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re: Благодарско за което!
|
|
Публикувано | 30.12.02 10:53 |
|
Гъцо,матриало ти съм го пратила.И той е доста.Ся,да не би да немаш на компютрото тва дет му викат кирилизатор?Или имаш, ама не моеш да го настроиш.СЯ,ако не моеш,извикай некой.Ако не-ШЕ отвориш-google.com--там ше търсиш.Сега-сериозно.Ти май ми се обиди?Кво е селянин?Знаеш ли ,че УЧИТЕЛЯ е роден тук в село Николаевка,Варненско?Той селянинли е?Той е жител даже от друг свят!Като казваме селянин,НИЕ разбираме ПРОСТАК,груб човек.А има много родени на село,по-граждани от гражданите.И обратно.Като ти казвам че,не си селянин,това имам предвид.Извинявай ,ако те обидих!Хубаво ще е да търчим заедно,и ти да ми викаш КВО ЕТВА,ама мисля че сме на различни ,далечни разстояния.АЙДЕ,остани си със здраве
| |
Тема
|
Re:Я,ма нали тва ми е анджако мари!
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 30.12.02 13:42 |
|
Мноо е убаво дек си от Варна!Земе излееме рода с тебе!Деда има братиня тамока!Апа друг един му браток е бил на корабо Дръзки готвач!Па язе са имам сума ти преятеле оттам!Ицо Гърбов например-скица бесподобна!
По вапросо за тва што е селянин,требе мноо асе мисли!Крайно е времето,дека ане разбирате вие,че тва е простак и груб човек!Тва ни го набутаа прес тоталетаризмо!Са язе сакам да прайм реалибитацеа!И ти земи помогни у районо дека си!Дааа
Гъ Цо - идеалнио селски фонкцеонер
КВО Е ТВА?
| |
Тема
|
Re:Я,ма нали тва ми е анджако мари!
|
|
Автор |
Люб (дете) |
Публикувано | 30.12.02 23:22 |
|
епа и я сом от Варненско
брадчед
| |
Тема
|
Re:Мене,сте ми братчеде целио вселски свет бе!
[re: Люб]
|
|
Автор |
Гъцo (СЕЛЯНИН) |
Публикувано | 30.12.02 23:33 |
|
Язе сам се избомбирал генетично нанасекаде!Взриф ти казвам!Само с Гъцовица добре че не сме роднини,аземе стане уродлиа!Са у тоа жевот обаче сам дрвен шоп,тъп и прос,печенег!Дааа
Гъ Цо - тва му не е пречка
КВО Е ТВА?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | >> (покажи всички)
|
|
|