Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:58 29.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема Lancia Delta Integraleнови  
Автор Иво ()
Публикувано13.01.00 01:50

Има ли маниаци на тема спортни коли? Добре дошли! Чакам ви за лафче. Аз съм лют фен на Integrale i Celica.

Тема Lancia Delta Integraleнови [re: Иво]  
Автор perso ()
Публикувано19.01.00 13:22

Пич, ако си от София помогни, харесал съм една Ланчия Бета 2.0 на ул.Неофит Рилски и ул. Аспарух мод 197(8)..? Аз съм фен на ретро резачките. Пиши дори ако има нещо друго за продан пр.Алфа Бертоне или каквото и да е pepipetrov@hotmail.com

Тема Lancia Delta Integrale [re: perso]  
Автор Andrei ()
Публикувано05.02.00 00:18

Znam ia, tolkova pati sam ia zaglejdal, naistina e krasavica (Bertone e, nali?)! Ama nikoi ne ia zabeliazva, a e tragnala da se skapva, i mnogo mi e jal! Dano ia otarvesh, stiskam palci.

Тема Lancia Delta Integraleнови [re: Andrei]  
Автор perso ()
Публикувано15.02.00 13:57

Пичага намерих го собственика. В началото ужким я продаваше но после се отметна. Ако те интересува ми пиши и ще измислим някаква комбинация - колата е в порядъчно добро състояние.

Тема Matra ;)нови [re: perso]  
Автор Mitrev ()
Публикувано15.02.00 17:34

Pichove i az sam v kyupa, imam edna Celica 2.0XT, ama nyakoy da znae nyakade Matra ??? Bila tashakliyska Ade naprolet da napravim edno show s retro-rezachki, a ;)

Тема Matra ;)нови [re: Mitrev]  
Автор perso ()
Публикувано15.02.00 21:15

Ти да не си Митрев от Люлин с BMW-то?

Тема Lancia Delta Integraleнови [re: Иво]  
Автор todor ()
Публикувано31.03.00 20:35

ami kvo da ti kaja v Plovdiv sam si haresal edin talbot model 87. po poru4ka.kolata e super niska i ne golqma.samo sus tri sedalki e za6toto dvigatelq e otzad .oba4e tzenata e 5000 dolara

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.