Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:32 15.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема Черен списък на шофьоритенови  
Автор Jassen (член)
Публикувано14.09.09 10:24

Не може да не може... и все отнякъде трябва да се започне...

1. Какво като имам номерата на 5-6 коли, чийто шофьори заслужават да им вземат книжката или поне веднъж да си я придобият по законов ред и да не пречат на хората, които излизат сутрин от вкъщи и се надяват да стигнат живи до работа (че после и обратно)?

2. Какво като видя два натоварени самосвала да карат един до друг, запушвайки движението в час пик, а шофьорите им да се хилят?

3. Какво като видя съборетина от СКГТ, която бълва мъгла от изгоряло масло с ауспух срещу прозореца ми, след което ми се налага да изляза от колата и да чакам да се проясни?

4. И всякакви други крайни нарушения на ЗДП, опасности, измами, срещу които (засега) не можете да направите нищо, защото се намирате в България - страната на неограничените произволности...

Темата е, ако на някой му иска да тегли една на този, срещу когото държавата не му дава възможност да си поиска правата...

Докато я писах почти ми мина от последната изцепка, но надмина очакванията ми по наглост. Завивам от кап. Андреев по Цанко Церковски май се казва улицата (точно покрай някогашното американско консулство зад НДК), улицата е много тясна, но с двупосочно движение...
Почти стигам до широката част и срещу мен навлиза приятно затъмнен и лъскав мерцедес, но забележете - навлиза 1 м в улицата, докато аз съм минал към 60 метра в улицата. Спира и не мърда. Като абсолютен наивник, правя 3 метра назад до лееко уширение, където онзи да мине. Но той навлиза и застава точно пред мен и почва да ми прави знаци да продължа да се връщам. Естествено не продължих. Почакахме се така 1 минута, аз излязох и с жестове му показах каква е траекторията, по която трябва да мине (имаше място) а шофьора само си надигна показалеца, разклати го за "не" и отново ми посочи да се връщам. Изключих колата и почнах да чакам.
Тогава онзи излезе от колата си и тръгна нанякъде...

Сигурно да му напиша номера противоречи на правилата на форума... Но ми дойде нанагорно, че в такава ситуация човек няма какво да направи, а трябва да се връща назад 60 м., защото свишата наглост се е оказала насреща му.

Редактирано от Jassen на 14.09.09 10:25.

Тема Re: Черен списък на шофьорите [re: Jassen]  
Автор Blake (старо куче)
Публикувано14.09.09 10:45

не че съм сигурен, че ще помогне, ама трябваше да се обадиш в КАТ или на паяците да му вдигнат колата на тоя олигофрен...

аман от "безсмъртни" идиоти...

Тема Спокойно,нови [re: Jassen]  
Автор jamieМодератор (градинар)
Публикувано14.09.09 20:25

не противоречи на правилата на форума. Ако искаш - пиши номерата, но не виждам ползата.
Надявам се си извикал полиция - по повод това че улицата е блокирана от откраднат автомобил, чийто шофьор панически е избягал?

Тема Re: Черен списък на шофьоритенови [re: Jassen]  
Автор Autodemon (непознат )
Публикувано31.10.09 10:08

Има ли някой на идея дали това нещо е вярно и къде се практикува: БЪЛГАРСКИ ШОФЬОРИ ИЗМИСЛИХА “РУСКА ПЪТНА РУЛЕТКА”

ето и линка: http://koritarovonline.freehostia.com/?p=1011

Редактирано от Autodemon на 31.10.09 10:12.

АвторMoтoфeн (Нерегистриран)
Публикувано13.01.10 12:20

Във Варна джигитите карат коли с регистрационни табели: Тх, Н, РР, Ен, У или Сс. Обикновено са пишлемета - дрогирани или чакат някой да ги .... набие. Много са перчат и обилно бълват псувни и обиди ако са с някоя малка "кукла" в колата.

Автор Arsonn (tyrsesht)
Публикувано22.02.10 17:38

Пич ша извиняваш за въпроса, ама що не бръкна в жабката да си извадиш ножчето за рязане на гуми, да му изплющиш 4-те гуми, па после да си връщаш 60-те м. доволен и с усмивка ???

Leben und leben lassen !

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.