|
|
|
Тема
|
Информация за разхода на гориво...
|
|
| Автор | Ивaн (Нерегистриран) |
| Публикувано | 04.06.08 21:15 |
|
|
Някой може ли да ме ориентира за някакъв хубав сайт, от който мога да получа достоверна информация за разхода (градско/извънградско) на различни модели автомобили.
Най-добре ще е, ако данните са базирани не само на спецификациите от производителите, но и от някакви реални наблюдения, тъй като съм чувал, че често има не малки разлики....
Търсих в интернет, но така и не намерих достатъчно добре поднесена информация...
Мерси предварително!
| |
|
Тема
|
Re: Информация за разхода на гориво...
[re: Ивaн]
|
|
| Автор | Жopo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 09.06.08 10:14 |
|
|
Според мен е по-добре да си харесаш модели и да влезеш в специализираните им форуми- там можеш на практика да откриеш всичко. Успех!
| |
|
Тема
|
[re: Жopo]
|
|
| Автор | spritmonitor (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.07.08 09:56 |
|
|
http://www.spritmonitor.de/
| |
|
|
|
Наистина, реална представа за разход на даден автомобил можеш да придобиеш от съответния форум на марката, всичко друго няма нищо общо с реалноста!
| |
|
Тема
|
[re: pavel_krastev]
|
|
| Автор | пpoбвaл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.09.08 15:50 |
|
|
опитай с подобрител за бензин и дизел POLYTRON GDFC,добавя се по грам на литър гориво,на мен ми намали разхода с близо 2 литра,повече инфо има на сайта им www.polytron.bg успех
| |
|
Тема
|
[re: pavel_krastev]
|
|
| Автор | dimex (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.09.08 16:21 |
|
|
и да не забравиш като питаш за разхода градско/извънградско да провериш за кой град все пак става дума и какъв извънградски път.
също и за какъв стил на каране ....
и изобщо това колко харчи една кола има смисъл само когато става дума за мойта кола когато я карам аз
същата кола карана в друг град или от друг човек може да даде разлика от 1-2 л/100
затова нямаш вяра на онези разчети дето ги дават производителите. иначе са си съвсем точни, като за изчисления правени на стенд
| |
|
Тема
|
[re: Ивaн]
|
|
| Автор |
peczo (непознат
) |
| Публикувано | 09.03.09 17:10 |
|
|
Никой ли не знае,какъв е приблизителният разход на гориво на Нисан Навара?
| |
|
Тема
|
[re: spritmonitor]
|
|
| Автор | Aз (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.03.09 14:43 |
|
|