Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:03 13.07.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Дачия Логан или ...нови  
Автор vorbis ()
Публикувано05.12.06 18:34

В момента се оглеждам за кола в ниския ценови сегмент. Търся нова кола до 14 15 хил. лв. Направи ми впечатление ниската й цена и практичните й размери, а и това, че на практика това си е двигател на Рено.
Какво бихте ми препоръчали? Дачията или някоя друга кола?

Гледам, че на пазара има Chevrolet Spark (като Daewoo Matiz) и Fiat Seicento, но те са малки като сапунерки

Сещате ли се за някои други алтернативи?

Тема Разнинови [re: vorbis]  
Автор jamieМодератор (чисто нов)
Публикувано06.12.06 18:00

Фабии ?
Има и Застави - но са по-скоро фейслифт модели. Макар и безумно евтини.

Тема Re: Разнинови [re: jamie]  
АвторFury (Нерегистриран)
Публикувано07.12.06 10:06

Не само двигателя, това си е разработка на рено, която се продава в западна Европа и в Русия и другите бивши републики под името Рено Логан. Там (виж тестовете на За рулем - www.zr.ru) никой никъде не споменава и дума за румънски произход. Навсякъде се говори за новата "французойка - Логан". Мисля, че комби версията на Логан с новия дизел комън рейл си е направо неотразима!!!

Тема Напомняш минови [re: Fury]  
Публикувано07.12.06 13:27

на рекламата на предната Дачия 1.9Д - "99% Рено"

Това си е румънка, ако ще в рекламите да пише "новата южноафриканка".

Тема Re: Напомняш минови [re: jamie]  
Публикувано08.12.06 18:13

Мен няма нужда да убеждаваш, но щом Рено този път си е сложило емблемата и името на основните пазари това означава нещо, особено но фона на корейските шевролети на базата на старите опелови двигатели или трицилиндровата Фабия.... Така че аз му препоръчвам Логана!

Тема Re: Напомняш минови [re: Fury]  
АвторББ (Нерегистриран)
Публикувано08.12.06 21:31

Добре де на Логана кво му е доброто не можах да разбера?
Единствено двигателя дето може да се каже, че е добър, но само може. А дали е добър е друга песен. Купето е направено от братята мамалигари, така че за него или добро или нищо. Предпочитам да замълча. В немският Ауто Билд(може и в българския да е препечатано) след краш тестовете заключението на специалистите е следното-"Този автомобил е опасен за живота ви". До сега такава отценка никога не е давана. Изводите сами си ги правете.

Тема Re: Напомняш минови [re: ББ]  
Авторcliofan (Нерегистриран)
Публикувано08.12.06 23:54

Добре де,ама какво означава "този автомобил е опасен за живота".Аз не познавам автомобил,който да не е опасен.Колкото и да е внимателен един водач има неща независещи от него.Всички знаем какво се случи в Бяла.Няма разумен човек ,който сам да се засили да се блъска и да разчита на безопасния си автомобил.Аз лично бих си купил нов Логан/искрено се надявам след няколко години нещата в България да се нормализират и всеки,който работи да може да си купи нова кола/,но засега просто не мога да си го позволя.

За сега доброто старо CLIO си върши прекрасно задълженията,а и аз си го поддържам.Наблюдавам вече доста Логани/умишлено не казвам Дачия/ да се движат по нашите пътища и благородно завиждам на собствениците им.

Тема Re: Напомняш минови [re: ББ]  
Публикувано09.12.06 14:15

Що бе ББ купето изглежда доста добро - високо, просторно. Даже руснаците В "За рулем" признават, че е по-добро и вози по-меко от отечествената им Лада-калина. А за тестовете не мога нищо да кажа, но щом се продава навсякъде в Европа, това оначава че има необходимите сертификати и отговаря на световните стандарти. А тези тестове на списанията преди няколко години изкараха новия тогава Мерцедес А-180 по-опасен в завоите от Трабант 601!!!

Тема Ха,нови [re: Fury]  
Публикувано11.12.06 16:38

Рено си е слагало емблемата и на Ирански сглобки - ебахти боклуците пълни !
За мен голата емблема изобщо не е от значение. Логана е произведен в Румъния - това ми е достатъчно.

Тема И не само го изкараха -нови [re: Fury]  
Публикувано11.12.06 16:40

той БЕШЕ по-опасен. Последва внедряване на електронна система за стабилност от страна на Мерцедес - и вече го пуснаха смело в продажба.
В момента освен Логана за опасен се сочи и един китайски джип - май други на дъното няма.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.