|
|
|
Тема
|
kakvo da izbera?
|
|
| Автор | weiss (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.04.06 09:50 |
|
|
Zdraveite! Imam sledniq problem- ne moga da si izbera kola:) Izboryt e mejdi Toyota avensis, mazda 6, Skoda octaviq i moje bi ....noviq Pasat, t.e. nova lizingova do okolo 40 hilki. Daite otzivi...
| |
|
Тема
|
Re: kakvo da izbera?
[re: weiss]
|
|
| Автор |
Sawa (®) |
| Публикувано | 29.04.06 11:23 |
|
|
Дето се вика: "Човек да ти има проблемите".
Към добри марки си се насочил, като изключим последната, т.е. Пасата. На негово място бих сложил Хонда Акорд. Дори тя щеше да ми е фаворита в избора, но каквото да избереш от изброените няма да сбъркаш. Гледай кое ще е с фул екстри на най-ниска цена и вземай.
| |
|
Тема
|
[re: Sawa]
|
|
| Автор | weiss (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.05.06 16:59 |
|
|
Govorim za slujebni koli:), na lizing i vse pak zashto ne Pasat-samo superlativi sam slushal. A akorda idvamalko otgore. daje ne malko...skodata e nai-evtina.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | koи дa e (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.05.06 17:14 |
|
|
нали знаеш защо на източно европейците децата им са най доброто което правят;вземай хонда акорд и забравяй,карам я 20 години и само масло и бензин наливам че то рдуго трябва ли и
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Любитeл (Лукав Благинар) |
| Публикувано | 02.05.06 12:50 |
|
|
Октавията е най-евтина защото е по-нисък клас от другите които си изброил. Преди половин година зет ми си избираше кола из между мазда, хонда и тойота. Избра тойотата защото за същите пари предлагаше правилните екстри на които държи. За сега е много доволен. Мисля към 10-15к и е направил. Успех
Редактирано от Любитeл на 02.05.06 12:52.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | GTl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.06 14:08 |
|
|
Вземай някоя японка - Тойота или Мазда или Хонда. Говорим за нови японски коли, които се отличават с най-висока надеждност, според ранг-листата на немските застрахователи DAS. Изобщо не мисли за ремонти на нещо преди 150 000 км. Избирай според твоя вкус. Лично на мен ми харесва агресивния и леко спортен дизайна на Маздата, но и Акорда не й отстъпва. Авенсиса е малко по-традиционна, но е "Тойота", което означава най-високо качество!
Успех, пък се похвали след това.
| |
|
Тема
|
Re: Evalata GTI
[re: GTl]
|
|
| Автор | LEXUS (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.05.06 14:20 |
|
|
Podkrepiam s dve race mnenieto ti.Tochno e do poslednata bukva,vze mi dumite ot ustata!
| |
|
|
|
|