Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 04:12 18.05.26 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема kakvo da izbera?нови  
Авторweiss (Нерегистриран)
Публикувано29.04.06 09:50

Zdraveite! Imam sledniq problem- ne moga da si izbera kola:) Izboryt e mejdi Toyota avensis, mazda 6, Skoda octaviq i moje bi ....noviq Pasat, t.e. nova lizingova do okolo 40 hilki. Daite otzivi...

Тема Re: kakvo da izbera?нови [re: weiss]  
Автор Sawa (®)
Публикувано29.04.06 11:23

Дето се вика: "Човек да ти има проблемите".
Към добри марки си се насочил, като изключим последната, т.е. Пасата. На негово място бих сложил Хонда Акорд. Дори тя щеше да ми е фаворита в избора, но каквото да избереш от изброените няма да сбъркаш. Гледай кое ще е с фул екстри на най-ниска цена и вземай.

Тема Re: kakvo da izbera? [re: Sawa]  
Авторweiss (Нерегистриран)
Публикувано01.05.06 16:59

Govorim za slujebni koli:), na lizing i vse pak zashto ne Pasat-samo superlativi sam slushal. A akorda idvamalko otgore. daje ne malko...skodata e nai-evtina.

Авторkoи дa e (Нерегистриран)
Публикувано01.05.06 17:14

нали знаеш защо на източно европейците децата им са най доброто което правят;вземай хонда акорд и забравяй,карам я 20 години и само масло и бензин наливам че то рдуго трябва ли и

Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано02.05.06 12:50

Октавията е най-евтина защото е по-нисък клас от другите които си изброил. Преди половин година зет ми си избираше кола из между мазда, хонда и тойота. Избра тойотата защото за същите пари предлагаше правилните екстри на които държи. За сега е много доволен. Мисля към 10-15к и е направил. Успех

Редактирано от Любитeл на 02.05.06 12:52.

АвторGTl (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 14:08

Вземай някоя японка - Тойота или Мазда или Хонда. Говорим за нови японски коли, които се отличават с най-висока надеждност, според ранг-листата на немските застрахователи DAS. Изобщо не мисли за ремонти на нещо преди 150 000 км. Избирай според твоя вкус. Лично на мен ми харесва агресивния и леко спортен дизайна на Маздата, но и Акорда не й отстъпва. Авенсиса е малко по-традиционна, но е "Тойота", което означава най-високо качество!
Успех, пък се похвали след това.

Тема Re: Evalata GTIнови [re: GTl]  
АвторLEXUS (Нерегистриран)
Публикувано03.05.06 14:20

Podkrepiam s dve race mnenieto ti.Tochno e do poslednata bukva,vze mi dumite ot ustata!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.