Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:56 03.11.25 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Дърпа много настрани-гази хоранови  
Автор J6B (непознат)
Публикувано03.02.06 18:09

Колата fiesta 93 ,проблема е че дърпа много настрани трябва да държиш волана стабилно иначе влизаш в насрешното движение,като завартя гумите лява става дясна и обратното почва да дърпа към третоара и мачкам пешеходци...какво ще кажете да хода на стенд или първо да изправям джанти или незнам и аз какво,може би калпави гуми.....

Тема Re: Дърпа много настрани-гази хоранови [re: J6B]  
Автор Julian (маг. Инженер)
Публикувано03.02.06 23:03

Не е от калпави гуми. Регулирай си предницата. Преди това си провери ходовата част, шарнири алабала, абе на сервиз я закарай да я видят. През нета няма как да се види.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Тема Re: Дърпа много настрани-гази хоранови [re: Julian]  
Автор J6B (непознат)
Публикувано04.02.06 01:40

Не ми е за 10-те лева за стенда,то е ясно че ще се ходи там,интересно ми беше ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да каже ще е интересно за всички.Защото имаме семеен Пасат и същата работа,отивам на стенд и оня вика предницата бетон всичко шес,нищо не регулира,качвамесе заедно в колата дърпа си надясно все още,спираме в сервиза човека слага машинките на джантите и пак гледа и пак се чуди всичко шес,тогава вика дай да разменим гумите,лява става дясна и обратно и колата заспива и то като имаш напредвид че гумите нови на 200 км и затова с фиестата направих същия номер ама неще при нея тоз номер да стане и затова попитах вас не ,че няма да се ходи на стенд то това е ясно....

Редактирано от J6B на 04.02.06 01:43.

Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано04.02.06 13:02

а защо не вземеш да си напомпиш гумите?

моята вибрация във волана от това беше...

и колко пари за баланс и стенд съм хвърлил... само аз си знам....

ама на пустите Континенталки не им личеше че са само 0.6 атмосфери

Тема Re: Дърпа много настрани-гази хоранови [re: Cтaниcлaв!]  
Автор J6B (непознат)
Публикувано04.02.06 23:51

За жалост не е от налягането,и двете са по 1.8 атмосвери....

Автор Julian (маг. Инженер)
Публикувано05.02.06 09:51

Еееее, напомпи ги тези гуми. Поне на 2.2. По принцип тесните гуми трябва да са по напомпени от широките. За товйта кола и гуми незнам какво е препоръчителното налягане, но определено 1.8 е малко.

Всичко отдалечено от морето е провинция. Ъ. Хемингуей

Автор MAKAROW ()
Публикувано05.02.06 12:47

абе вие малоумни ли сте бе????
Много Я че е от баланс!!!Щом дърпа толкова много!!!!Износената гума не влачи толкова !!!!!
Бегай на баланс пич шото некой тука ше ти каже че проблема е във вентилите

Тема Re: Дърпа много настрани-гази хора [re: MAKAROW]  
Автор Ceдмия (засега)
Публикувано05.02.06 15:27

Не знам дали са малоумни , но са със мнение.
Към колегата с фиестата - напомпи ги както те съветва единия, нищо че и след размяната на гумите пак тегли в същата посока, но ги напомпи поне на 5 атмосфери - какво е това 1,8
Или пък най-добре мини на един стенд на предницата и виж какво ще ти кажат хората.

=====

Авторkaruk (Нерегистриран)
Публикувано07.02.06 19:59

относно за налягането в гумите- имаш стикер отстрани на шофьорската врата или сектора на двигателя със данните за налягането на гумите,но не и 5 атм.
А за предницата- потърси специалист, който ще ти обърне внимание, а не само да ти вземе парите.Можеши сам да си направиш диагностика много лесно

Тема Re: Дърпа много настрани-гази хоранови [re: karuk]  
Автор J6B (непознат)
Публикувано08.02.06 01:09

Налягането го пише в книжката на форда и е 2 атмосфери,като пише че ако имаш пасажери отзад може да се напомпят 2.2 не и 5 ! ! тва да не е зил ...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.