Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:12 18.05.26 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема гражданска отговорностнови  
Авторr (Нерегистриран)
Публикувано18.12.05 21:47

И сега какво стана? Аз съм с 23 годишен стаж зад волана, а сина ми е с 2-3 месеца. Как ще стане с диференцирания подход на застраховките? Колата е на мое име, но я кара и сина ми от време на време.

Тема Re: гражданска отговорностнови [re: r]  
Автор MichaelLeRoi (ShadowMan)
Публикувано18.12.05 22:41

По сайтовете на застрахователните агенций май вече има цени, аз хвърлих едно оако на Алианц.
Инак мен точно такъв ме цапардоса от зад, преди повече от година.

Тема Re: гражданска отговорностнови [re: r]  
Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано19.12.05 11:30

Ами за тебе 120 лева, а за сина ти 140

Тема Днес бях в Алианцнови [re: r]  
АвторПoмoщ! 3acтpaxoвaт мe! (Нерегистриран)
Публикувано19.12.05 21:40

Понеже от скоро имам кола, та реших да видя колко ще олекна с ГО за 2006.
Системата за оценяване изглежда доста сложна, зададоха ми 10-15 въпроса.
И така на 31 години съм, колата е с 1300 см3 двигател, в София, без ПТП-та съм.
Накуп ще ми струва 138 лв, на 4 вноски ще излезе около 160 лв.

Тема Re: Любитeлнови [re: Любитeл]  
Авторgogo (Нерегистриран)
Публикувано20.12.05 19:06

И как реши тези цифри? Нали застраховката е на колата. Не може като я карам аз да е с една застраховка, а като я кара сина с друга.

Тема Re: Любитeлнови [re: gogo]  
Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано21.12.05 10:33

Прав си изтрелях го доста прибързано. Идеята ми беше образно да покажа разликата между бащата и сина. Цифрите са напълно измислени. Все още има застрахователи дето не те питат нищо....

Тема Re: Днес бях в Алианцнови [re: Пoмoщ! 3acтpaxoвaт м]  
АвторЖeнa (Нерегистриран)
Публикувано30.12.05 16:14

Как ме уцелихте по мазола! Бясна съм и на Застрахователите и на онези дето коват законите , а май искат джоба ни заковът. ами и примен същото,Колата на мъж ми в Алианц- 42лв. мойта със същата кубатура 78лв. щото съм била жена(сиреч рисков водач), ама аз бих ги съдила за дискриминация на половете, Щото да ви кажа господа мъже,аз с 2и кусур стаж и с С-кат.цяло лято освен коли карам и камиони и как да е няма са дам на който и да е мъж, ама съм била жена, добре че не гледат че съм и руса,немога я платя тая застраховка.Пък не мога ги съдя щото дъщеря ми работи в Алианц. ами ония дето ги мъдрят законите, Ако не караш автомобила номерата в КАТ, мойте камиони ги караме три месеца а да ги застраховам за година,те луди ли са, или номерата в КАТ,ами като ида на пролет да си ги взимам колко прегледа и такси ще ме друсат, луда ни е държавата че и нас подлудиха. Весела ви Нова Година!

Тема Re: Днес бях в Алианцнови [re: Жeнa]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано30.12.05 17:37

А, говори ми за Алианц (чумата да ги тръшне) - 129 лева за 1600 кубатура, дългогодишен клиент (и на банката), без ПТП... на мене пък възрастта ми била рискова (32)... Ич няма да ги съдя, директно спрях да им бъда клиент на застрахователната компания, ще видя дали мога да уредя да си прехвърля и другите работи да не са при тях...

Just a genius

Тема Re: Днес бях в Алианцнови [re: Жeнa]  
Авторминaaщ (Нерегистриран)
Публикувано01.01.06 14:12

ЧНГ на всички
олее -деца ами аз като имам 35 стаж кво ли ще ми го .................???????????

Тема Re: Днес бях в Алианц [re: Пoмoщ! 3acтpaxoвaт м]  
Автор Cтaниcлaв! (културтрегер)
Публикувано02.01.06 14:11

Кой Ви бие през ръцете да ходите в Алианц?
Общо взето викаха, рекламираха и пак нищо не направиха.
Идеята отново се опорочи - застрахова се автомобил, а не водач.

Аз отидох в ЕВРОИНС и си застраховах всички коли там.
Няма тъпи въпроси, няма измислени тарифи.

По принцип обаче съм съгласен да направя застраховка на мое име и с нея да карам кое да е МПС.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.