|
|
|
Тема
|
гражданска отговорност
|
|
| Автор | r (Нерегистриран) |
| Публикувано | 18.12.05 21:47 |
|
|
И сега какво стана? Аз съм с 23 годишен стаж зад волана, а сина ми е с 2-3 месеца. Как ще стане с диференцирания подход на застраховките? Колата е на мое име, но я кара и сина ми от време на време.
| |
|
Тема
|
Re: гражданска отговорност
[re: r]
|
|
| Автор |
MichaelLeRoi (ShadowMan) |
| Публикувано | 18.12.05 22:41 |
|
|
По сайтовете на застрахователните агенций май вече има цени, аз хвърлих едно оако на Алианц.
Инак мен точно такъв ме цапардоса от зад, преди повече от година.
| |
|
Тема
|
Re: гражданска отговорност
|
|
| Автор |
Любитeл (Лукав Благинар) |
| Публикувано | 19.12.05 11:30 |
|
|
Ами за тебе 120 лева, а за сина ти 140
| |
|
Тема
|
Днес бях в Алианц
|
|
| Автор | Пoмoщ! 3acтpaxoвaт мe! (Нерегистриран) |
| Публикувано | 19.12.05 21:40 |
|
|
Понеже от скоро имам кола, та реших да видя колко ще олекна с ГО за 2006.
Системата за оценяване изглежда доста сложна, зададоха ми 10-15 въпроса.
И така на 31 години съм, колата е с 1300 см3 двигател, в София, без ПТП-та съм.
Накуп ще ми струва 138 лв, на 4 вноски ще излезе около 160 лв.
| |
|
Тема
|
Re: Любитeл
[re: Любитeл]
|
|
| Автор | gogo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 20.12.05 19:06 |
|
|
И как реши тези цифри? Нали застраховката е на колата. Не може като я карам аз да е с една застраховка, а като я кара сина с друга.
| |
|
Тема
|
Re: Любитeл
[re: gogo]
|
|
| Автор |
Любитeл (Лукав Благинар) |
| Публикувано | 21.12.05 10:33 |
|
|
Прав си изтрелях го доста прибързано. Идеята ми беше образно да покажа разликата между бащата и сина. Цифрите са напълно измислени. Все още има застрахователи дето не те питат нищо....
| |
|
|
|
Как ме уцелихте по мазола! Бясна съм и на Застрахователите и на онези дето коват законите , а май искат джоба ни заковът. ами и примен същото,Колата на мъж ми в Алианц- 42лв. мойта със същата кубатура 78лв. щото съм била жена(сиреч рисков водач), ама аз бих ги съдила за дискриминация на половете, Щото да ви кажа господа мъже,аз с 2и кусур стаж и с С-кат.цяло лято освен коли карам и камиони и как да е няма са дам на който и да е мъж, ама съм била жена, добре че не гледат че съм и руса,немога я платя тая застраховка.Пък не мога ги съдя щото дъщеря ми работи в Алианц. ами ония дето ги мъдрят законите, Ако не караш автомобила номерата в КАТ, мойте камиони ги караме три месеца а да ги застраховам за година,те луди ли са, или номерата в КАТ,ами като ида на пролет да си ги взимам колко прегледа и такси ще ме друсат, луда ни е държавата че и нас подлудиха. Весела ви Нова Година!
| |
|
Тема
|
Re: Днес бях в Алианц
[re: Жeнa]
|
|
| Автор |
Blake (извънземен) |
| Публикувано | 30.12.05 17:37 |
|
|
А, говори ми за Алианц (чумата да ги тръшне) - 129 лева за 1600 кубатура, дългогодишен клиент (и на банката), без ПТП... на мене пък възрастта ми била рискова (32)... Ич няма да ги съдя, директно спрях да им бъда клиент на застрахователната компания, ще видя дали мога да уредя да си прехвърля и другите работи да не са при тях...
Just a genius
| |
|
Тема
|
Re: Днес бях в Алианц
[re: Жeнa]
|
|
| Автор | минaaщ (Нерегистриран) |
| Публикувано | 01.01.06 14:12 |
|
|
ЧНГ на всички
олее -деца ами аз като имам 35 стаж кво ли ще ми го .................???????????
| |
|
|
|
Кой Ви бие през ръцете да ходите в Алианц?
Общо взето викаха, рекламираха и пак нищо не направиха.
Идеята отново се опорочи - застрахова се автомобил, а не водач.
Аз отидох в ЕВРОИНС и си застраховах всички коли там.
Няма тъпи въпроси, няма измислени тарифи.
По принцип обаче съм съгласен да направя застраховка на мое име и с нея да карам кое да е МПС.
| |
|
|
|
|