|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Trayal ili Tiger
|
|
Автор |
StaniK (eksperimentator) |
Публикувано | 13.07.05 10:53 |
|
Namerih na edno mjasto prodavat gumi i Trayal i Tiger s moja razmer 165 / 80 / 13 po 48 leva za guma s 1 godina garancija. Samo vyprosa e koi sa po-dobri, njakoj ima li preki nabliudenija ili informacija?
Astra 1.4 Club
| |
|
Tiger
| |
Тема
|
Нито едно от горепосочените
[re: StaniK]
|
|
Автор |
Bat Jorko (BrightSide Jedi) |
Публикувано | 13.07.05 12:46 |
|
Попитай тук: http://www.delinabg.com/
за твоя размер и ако цената е приемлива, не се колабай - Maloya!
И сайта на производителя: http://www.maloya.ch/eng/index.html
| |
Тема
|
Re: Trayal ili Tiger
|
|
Автор |
B@L@RK (Прерасъл) |
Публикувано | 13.07.05 22:20 |
|
Ами и двете са от най-нисък клас гуми.
Траял са чешки, и не лоши, а Tigar - сръбски, но по лиценз на Мichelin. Доста ги купуват заради цената и все още не е имало време за оплаквания от някой:)
Ако питаш мен - 2-3 лева повече и си вземи Debica. Те са на същите пари почти, но поне според мен като качество над двете марки.
Това е от мен. Ако искаш повече информация -пиши.
Траяла са сръбски, Тигър - полски.
Дабицата наистина са по добри ни се отива 70-80 лева.
| |
|
Дрън-дрън
гр. Пирот
гр. Крушевац
Я, някой от знаещите да каже, кое е полско, кое чешко и к'ви други слухове ходят из опашките за гуми?
За гуми Tiger не знам. Ама няма да са по-добри от тия двете. А те и двете са за боклука. Правят балони от стоене. Напукват се от гледане. И все пак Tigar е по-доброто. Иначе - Kleber, Fulda, Kumho, Marangoni, (Barum и Matador - не, и те са със слаб кордаж). Debica - на кантар, ама повече в плюс.
Ребята, давайте жить дружно!
| |
|
Сбъркал съм с тигъра, щот им пише че са направени в Полша. Или е проблем че съм казал, че са Сръбски траяла?
Редактирано от MichaelLeRoi на 14.07.05 07:31.
| |
Тема
|
Re: Trayal ili Tiger
|
|
Автор |
boxer (стар кадър) |
Публикувано | 14.07.05 10:43 |
|
По-добре Корморан
| |
|
Грешката е моя. За Траяла. Мислех и пишех за съвсем други неща.
Значи сръбски са си, но Дебика-та да ме прощаваш, че е сръбска:))
А Тигър-а (оригинално е Tigar, а не Tiger) си казвам - за тези пари. При полложение, че са на най-ниската скала в парично отношение не може да искаш да ти държат на километрите и карането на световните марки.
А Дебиката (или Дебица) мога да кажа, че са с една степен по-добри. Аз лично карам една кола с такива и веднъж ме спасиха от преобръщане на една мантинела. А и не са нова марка, за да няма други отзиви. Някои карат наистина много.
п.с. Те са си полски.
Ако искаш питай за други - ще ти кажа откъде произлизат и къде се правят:)
(днес продадох един Мишелин правен в Русия:)) Никой не беше виждал такъв досега:) Най-много в Турция.
И Гуудрича са американски, но не ги правят само там!
Зимните ми гуми са Дебица Фриго , знам че са си полски, пише си на тях. Някои хора казват, че са почти Фулда (колко е вярно не знам). Летните ми са Гудрич, също правени в Полша. Доста гуми вече се правят в Румъния (Барум, ся другите ги забравих), дали им е паднало качеството не знам.
Относно тигъра, правописна грешка, на английски tiger е тигър, та за това, някак се омотах.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|