|
|
|
Тема
|
РЕГЕНЕРАТ ИЛИ РЕЦИКЛИРАНА ГУМА-РАЗЛИКИ
|
|
| Автор | jobnia (Нерегистриран) |
| Публикувано | 10.07.05 22:47 |
|
|
според вас каква е разликата между регенерат и рециклирана гума.Намерих едни гуми- MALATESTA,за които ми обясниха че са рециклирани,италиански,дават гаранция,а цената е без конкуренция.Казаха ми че рециклираната се правела,като се използвала стара гума,която се слагала в калъпа и се заливала с каучук и така се получавала дефакто нова гума,но може би със стари конци.Какво е вашето мнение за тези гуми,и дали според вас може от тях да излезе нещо качествено и ефтино
| |
|
Тема
|
Re: РЕГЕНЕРАТ ИЛИ РЕЦИКЛИРАНА ГУМА-РАЗЛИКИ
[re: jobnia]
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 11.07.05 09:44 |
|
|
Няма ефтини и качествени работи, не е имало, няма и да има!!!
Ако мислиш че е добре да возиш семесйството си в кола с гуми за които някой ти е казал че са много добри регенарати, моля действай!!!
Спестяваш 300 лева а после цял живот си мъртъв, заради италянски регенерирани гуми!!!
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
Тема
|
Абсолютно подкрепям тезата,
[re: Ascona83]
|
|
| Автор |
Porcaro (Нервак) |
| Публикувано | 11.07.05 18:30 |
|
|
като изключим правописа на еФтин . Както не веднъж съм отбелязвал, пестенето от гуми и накладки е пълна олигофрения. Е, вярно, че остават пари за сини габаритчета, но те не помагат...  
| |
|
Тема
|
Re: Абсолютно подкрепям тезата,
[re: Porcaro]
|
|
| Автор |
Ascona83 (бедствие !!!) |
| Публикувано | 12.07.05 09:04 |
|
|
Ейййй, да се е.. в главата еФтина!!!
Приемам критиката 
Наведи главата защото прелитам ниско с асконата !!!
| |
|
Тема
|
[re: jobnia]
|
|
| Автор |
B@L@RK (Прерасъл) |
| Публикувано | 12.07.05 22:55 |
|
|
Нали знаеш как се прави регенерата?
Ако съвсем нямаш пари за гуми ти предлагам да си вземеш даже и 2-ра употреба колкото и тъп вариант да е също, но при всички положения даже и той е доста по-безопасен.
Вземи си 4 Debica за минимални пари (да не говорим, че се правят и по лиценз на Good Year)и си перкай. Даже гуми от толкова нисък клас са ми помагали да избегна 2 пъти преобръщане и ведмъж съовкупление с БМВ модел тази година.
Тема
|
[re: B@L@RK]
|
|
| Автор | dankatar (Нерегистриран) |
| Публикувано | 15.07.05 18:01 |
|
|
Много самоубийци взеха да стават по пътищата ейййй, варианта с гуми регенерат между другото е добър.............само че за в гората и по нивите !
| |
|
|
|
зимата.
| |
|
|
|
|