Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:56 18.05.26 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Vredestein Quatrac 2нови  
Автор(Нерегистриран)
Публикувано20.06.05 19:17

Искам да питам Vredestein Quatrac 2 стават ли като гуми и заслужава ли си човек да си ги купи

Мерси

Тема Re: Vredestein Quatrac 2нови [re: aз]  
Автор VOLVO 44O GLT (Master)
Публикувано20.06.05 19:49

Аз съм с такива отзад, карам така от есента - никакви ядове до момента. Добре се държаха на снега, сега на мокро и на сухо са доста стабилни. Определено си заслужава да ги вземеш! Всесезонни ги водят, така че това е голямо преимущество.

VOLVO FOR LIFE

Тема Ако всесезонните...нови [re: VOLVO 44O GLT]  
Автор Porcaro (Нервак)
Публикувано20.06.05 21:53

гуми бяха преимущество, то едва ли някой щеше да си прави труда да произвежда зимни и летни...

Тема Re: Ако всесезонните... [re: Porcaro]  
Автор Blake (извънземен)
Публикувано21.06.05 00:51

а правил ли си елементарната сметка, че ако караш по 10000 км на година, предимно градско, след 4 години ще трябва да изхвърлиш 8 гуми (щото ще са станали пластмасови вече) без да си им изхабил грайфера и наполовина?

ето за такива случаи се правят всесезонните гуми (според мен)

Just a genius

Тема Re: Vredestein Quatrac 2нови [re: aз]  
Автор Mишo Шaмapa (най-добрия)
Публикувано21.06.05 19:02

Имах такива до февруари тази година. Изкараха общо 45 хиляди километра за 2 години и 4 месеца. Купих навремето 5 парчета по 86 лева. Качеството поне за мен беше добро и не съм имал проблеми.
Като ги разкарах имаха още грайфер за 15 хиляди поне в интерес на истината. Но в рамките на 2 месеца три парчета надуха балоните, като две се спраскаха на пътя. Явно стареят бързо. Не ми се рискуваше повече и си взех нов комплект. Имам още две но не сматям да ги ползвам повече.

We're all living in Amerika
Amerika ist wunderbar
Coca-Cola, Wonderbra

Тема Според мен пък...нови [re: Blake]  
Автор Porcaro (Нервак)
Публикувано21.06.05 21:51

1. За 40 000 км. ако не си им изхабил грайфера наполовина, значи те (гумите) са си били пластмасови. Имам приятел с руски такива, кара ги 5-та година
2. По-добре и зиме и лете с подходящи за сезона гуми, защото заради икономия от гуми(което е глупост, както и икономията от накладки) е много вероятно да имаш разходии за ламарини и стъкларии - да пази господ от друго!

Тема Re: Според мен пък...нови [re: Porcaro]  
Автор diesel power (добра нафта)
Публикувано21.06.05 23:01

Точно така, аз съм живия пример.

Тема Re: Според мен пък...нови [re: diesel power]  
Автор tchupakabra (пролетен)
Публикувано21.06.05 23:44

Защо, какво ти се случи?

______

Тема Re: Според мен пък...нови [re: Porcaro]  
Автор VOLVO 44O GLT (Master)
Публикувано22.06.05 09:30

Ами определено не са пластмасови, а са си меки!
Освен това за едносезонните гуми не си съвсем прав, защото всесезонните са малко по-меки от летни и незначително по-твърди от зимни, ако не и със същата твърдост. Освен това, щом се правят и всесезонни, значи не е толкова лошо човек да кара с такива. Ако си толкова паралия, че да можеш да отделиш пари за два комплекта гуми, хубаво, ама това си идва към 800 лв, поне за моята кола, а аз толкова определено не бих дал! Също така не бих рискувал и с гуми втора употреба, така, че всесезонните са най-добрата алтернатива!

VOLVO FOR LIFE

Тема Re: Според мен пък...нови [re: VOLVO 44O GLT]  
Авторporcaro (Нерегистриран)
Публикувано22.06.05 10:10

Аз не казвам, че не може, просто мисля, че е по-добре зимата - със зимни, лятото - с летни... Ясно е, че не всеки може да си го позволи. Но да дават пари за псевдо-тунинги, за гъзарии, яки музики(по които звучи нали се сещаш каква музика), и да ми карат с гуми без грайфер (но с 2 цола по-широки), ей това не го разбирам!!!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.