Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:16 17.05.26 
Хоби, Развлечения
   >> Авто-мото
*Кратък преглед

Тема Предно стъклонови  
Авторbuba (Нерегистриран)
Публикувано24.01.05 14:39

Здравейте,
Искам да попитам знае ли някой от къде мога да си купя предно стъкло /пукнаха ми го/ за Нисан Съни 92г. Застрахователите ме пращат в КОБРА, но пък познат ми каза че не им били хубави стъклата - отразявали светлина отвътре и блестяло в очите. Знам че оригиналните са много скъпи.
Има ли някакви читави ментета и от къде могат да се намерят?

Мерси предварително

Тема Око да види, ръка да пипне!нови [re: buba]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано24.01.05 20:05

Кобра: имат всичко, но са мърлячи. Големи мърлячи!
Отиди и си виж на място стъклото - не слушай какво ти разправят. Хубавото стъкло си личи.

Алтернатива на Кобра - магазин за стъкла на Вагон-Ресторанта, Западен Парк. Точно до вагона е.

А, и въобще забрави за менте-предно стъкло!!! Да не се налага да се чупи, тогава ще оцениш истинското!
То каквото и да е стъкло по колата трябва да бъде поне закалено, а предното и задното - задължително триплекс.

Редактирано от Bat Jorko на 24.01.05 20:10.

Тема Re: Око да види, ръка да пипне! [re: Bat Jorko]  
Авторbuba (Нерегистриран)
Публикувано25.01.05 14:38

Абе то сигуро си личи, ама аз дали ще го позная .
Мого хубаво си го казал , че най добре си е истинско , но като чух че на майка ми стъклото /предото/ струва 800 лв /Тойота Ярис/ и лошо ми стана. На мъжа ми колата струваше 900лв..
За съжалеие не мога да си позволя.
А от мететата няма ли триплекс или нещо все пак по-читаво?
Дали не е по-добре да си купя старо, но оригинално от някоя авто морга, или не?

Тема отражения ???нови [re: buba]  
Автор BlondNigger (свой бе :o))
Публикувано25.01.05 17:58

ако има отражения от стъклото вътре в колата... малиии, то ще да е правено в някой гараж може би :о)))
в кобра имат доста турски стоки, но не са лоши, а варианта за пичовете до вагон-ресторанта също става - поне са честни и казват кое стъкло е читаво и кое - не

Редактирано от BlondNigger на 25.01.05 17:58.

Тема Re: отражения ???нови [re: BlondNigger]  
Автор Mravoiad™ ()
Публикувано25.01.05 19:21

Аз съм с турско стъкло монтирано в същата фирма.Да чукна на дърво добре е монтирано и нямам оплаквания и от самото стъкло.Преди да го сменя попитах хора които са сменяли и са слагали испански(поне за моята кола имаше такава по-евтина алтернатива)и не бяха доволни.Пукали се ,разлепвали се слоевете..И накрая сложих турското.Единствения недостатък е че леко избеля но си запази цвета.

Тема Re: отражения ???нови [re: Mravoiad™]  
Автор P1O ()
Публикувано26.01.05 13:28

"леко избеля, но си запази цвета"

Много ме зарадва това

Тема Re: отражения ???нови [re: P1O]  
Автор Mravoiad™ ()
Публикувано26.01.05 15:39

Ми то е зеленикаво,първоначално беше същото като останалите.Сега е леко по-безцветно.

Тема За отражениятанови [re: buba]  
Автор Bat Jorko (BrightSide Jedi)
Публикувано26.01.05 19:08

Няма стъкло (така поне си мисля), което да не отразява таблото при определена светлина и да пречи по този начин. Така че това за отраженията не ми звучи сериозно.

Как си личи хубавото стъкло - напр. да е тонирано (обикновено зелено), да има по периферията ивица "перфолента", да има печат с името на производителя и там разните стандарти които покрива и т.н.

Алтернативата със стъкло от морга бива, поне ще е оригинално. Имай едно наум, че ако е било на маркирана кола, може някой да си го потърси после ...

Тема Re: За отражениятанови [re: Bat Jorko]  
Авторбyбa (Нерегистриран)
Публикувано26.01.05 23:31

Мерси за съветите
За отразяването - пак го питах, и ми каза че имало някакво синкаво отражение от вътре. Аз си го представям нещо като леко огледално /в много малка степен естествено/, колкото да пречи на нормалното виждане.
Абе незнам вече , преразказвам чужди думи
Затова реших да питам

Тема Re: За отражениятанови [re: бyбa]  
Автор Любитeл (Лукав Благинар)
Публикувано27.01.05 10:23

Купи си очила с поляризиращ филтър и никакви отражения немогат да те уплашат

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2026 Dir.bg Всички права запазени.