|
Тема
|
Тоя път ме нервирАха...
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 23.01.05 12:28 |
|
Здравейте пичове,
снощи си карам по Сливница(от К.Величков към Опълченска), времето хубаво, асфалта сух..... хоппп..... по едно време гледам неква фуражка изскочи под налягане от една лада и тича да вдига палката....
Резултата ясен... драснаха ми някъв акт за 34 км отгоре. Не се разправях.
Вътрешно много яд ме хвана. Хубав път, коли няма.... кво за застанали да гледат кой ще мине с 80-90км. Не съм писал възражения, но ще ходя да го обжалвам.
Дайте некъв акъл как става обжалването и какво да напиша?
П.С. Да ме бяха спряли на Стамболииски, където има и пешеходци, и е по-тясно нямаше да ме е яд, ама това си беше безумие
| |
|
Ченгетата не стоят да контролират на опасните места, а правят бизнез. То е всеизвесно.
| |
Тема
|
Re: Тоя път ме нервирАха...
[re: _Mepakлия_]
|
|
Автор | delstam (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.05 20:22 |
|
Един приятел писа възражение по акта, мисля че имаше 3 дневен срок и шматките от КАТ нещо го мотаха разтакаваха , сума ти време никакъв отговор и накрая си му дойде глобата на общо основание. Никакви известия за обстоятелството че обжалваш. Трябва добре да се прегледа закона за възможностите по обжалване. Желая ти успех и ако намериш начин пиши.
| |
Тема
|
[re: Cherniq]
|
|
Автор | tarikat (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.01.05 22:09 |
|
Аз винаги(2 пати досега де) ги оправям с този номер. Като ти дадат акта на забележка напиши
”Старшина(или какавто чин е) ЕдиКойси мирише на алкохол”. Трябва да ти кажа че тово винаги ги убива и късат акта   .
| |
Тема
|
|
|
Автор |
dimodi ( bike rider) |
Публикувано | 23.01.05 22:42 |
|
Добре де, само не разбрах КОЕ ТОЧНО ще обжалваш? Имаш ли ограничение 50 ? Имаш. Карал ли си с повече ? Карал си. В Закона за движение по пътищата не пише, че ако няма други коли можеш да караш по-бързо... Сори батка, ама това е положението... Това че полицаите са търгаши е друг въпрос де, ама в случая какво ще направиш?
---
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Frysco (невъзпитан) |
Публикувано | 24.01.05 10:56 |
|
Провери по кой член са ти писали глобата-нерядко ги бъркат и току виж ти писали глобата по член че не ти е номера на мястото или че пешеходците се движат винаги в най-дясно на пътното платно.Ако е сбъркано акта заминава автоматично...
Елате повече!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Cherniq (истински) |
Публикувано | 26.01.05 23:36 |
|
Пичове, мерси много за съветите.
За съжаление и вчера и днес като имах малко време да ида до КАТ все възникнаха непредвидени обстоятелства и така и не можах да стигна до Дървеница.
Ще се наложи да го преживея някакси, пък следващия ще гледам да го избегна
Лека... и по-малко "стопаджии" със зелени елечета 
| |
|
|
|
|