|
|
|
Тема
|
Надраскан преден капак
|
|
| Автор | val (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.12.04 10:02 |
|
|
Преди джа дена келеши ми надраскаьа предния капак на колата.Драскотините не са дълбоки засегнат е само горния слой на боята, но си личи.Много е дразнещо.
Може ли някой да помогне със съвет или да ме насочи към добър майстор?
| |
|
Тема
|
Re: Надраскан преден капак
[re: val]
|
|
| Автор | Пeшo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 21.12.04 14:30 |
|
|
Ами ако си паркирал близо до стена, така че хората да не могат да минават се радвам
Но иначе пробвай с паста, а ако е металик вече си трябва бояджия
| |
|
|
|
Ахам, какви стружки съм пускал на такива, епични Пък веднъж минавах по предния капак на един помияр, а оня - вътре. Показа се от вратата и се разкряка, ма го върнах и даже малко се полюлях на капака, та реши да се махне и щеше да се блъсне в едно рено от бързане 
______
| |
|
Тема
|
profesionalno pastirane pri boiadzia!
|
|
| Автор |
vazelindion (onzi bre!) |
| Публикувано | 28.12.04 18:51 |
|
|
Kolega,maistorite si imat spec.pasta.
Minaloto liato mi vzeha za ciala kola 50lv./kolata niama tavan-kabrio/,no kato se ima v predvid 4e se oblepia guruka/kato za praskane/ cenata trebe da e sa6tata.
Napravi si izvoda za" edin segment" kolko shte ti izleze!
Ne si igrai da pravi6 ikonomii i da 6laifa6 s obiknovenna pasta/ot magazina pa i nai skapata/ i amatiorska ma6inka 4e 6te si otvori6 TROINNA pabota!
USPEH!
AKULATA MOZE DA TE NAPADNE SAMO AKO SI MOKAR!
| |
|
Тема
|
Re:
[re: tchupakabra]
|
|
| Автор | Paнreл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 29.12.04 15:32 |
|
|
Ти се радвай че не си срещнал някой като мен, че такава стружка ще ти пусне, та 2 месеца по болници ще се търкаляш
| |
|
|
|
Ух, че си страшен Ти върху тротоара ли паркираш? Ако си намериш колата без странично огледало, да знаеш, че аз съм бил 
______
| |
|
Тема
|
Не, нося си я с мен по етажите
[re: tchupakabra]
|
|
| Автор | Paнreл (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.01.05 09:48 |
|
|
Кажи ми сега с каква възпитателна цел се прави това начинание, нещо не разбирам идеята ти. Както знаеш, предполагам, паркирането върху тротоарите не е много забранено, даже на някой места, ако не са минали мангалите, си има и табели указващи как точно да си паркираш бричката, за да може евентуално ако се случи да премине кола на пожарната примерно . Кажи ми къде да спре човек?
| |
|
|
|
Нали не оставаш с впечатление, че драскам всички коли по тротоарите? Когато обаче имаме оживен булевард, а някой изрод се е качил по диагонал на тротоара и си е опрял бронята в стената, въпреки че има възможност да понамести колата и да даде шанс и на пешеходците... Доста се вкисвам. Не виждам отде-накъде трябва да излизам на улицата, да газя по локвите, да рискувам някой да ме целне в трафика, само понеже някакъв мухъл е решил, че На Всяка Цена трябва да паркира Тук. Случвало ми се е да виждам и как се прави - просто говедото завърта волана и се качва на тротоара, после си слиза. Няма опит да се направи маневра и да се намести возилото. АЗ нали съм ок, какво ми пука за некви тъпи пешеходци дето искат да минават оттук. Правил съм и забележка доста пъти на такива животни (културно и без репчене) и знаеш ли какво ми отговарят? Това, което неизменно чуваш, когато учтиво посочиш на някой боклук простотията, която е направил: "Бе я си глей работата". Мии, гледам си я, ама нямам против пътем да събера някое огледало. Когато някой ми създава излишно неудобство, и аз му създавам някое такова 
______
| |
|
Тема
|
Re: Надраскан преден капак
|
|
| Автор | teneketo (Нерегистриран) |
| Публикувано | 03.01.05 12:23 |
|
|
Здрасти значи не си казал каква е боята т.е. дали е металик или не , но както и да е .
Значи занимавам се с подобен тип работа от доста време и има някои номера дето могат да се направят. Може да се изкара малко със шкурка и после да се полира целия капак на машина обаче това дали ще излезе зависи от дълбочината на дерубата .
А има и едни пасти които са цветни и залъват така , че се заличава , но ако е дълбока драскотината може само боядисване да те спаси .
Айде със здраве
| |
|
|
|
разгеле, един човек даде отговор по темата на питащия.
Иначе като почнат да се чепкат... и темата стане на г*з.
| |
|
|
|
|